Ἐὰν εἰσάγουμε καὶ σπέρμα, πᾶμε καλά!

Γιατί; Ὑπῆρχε λόγος νὰ μὴ τό κάνουμε;

Ἐδῶ εἰσάγουμε τὰ πάντα. Μόνον τὸν ἀέρα μας ἀκόμη ἀναπνέουμε. Στὸ σπέρμα θὰ κολλήσουμε;

Μέχρι και οι τράπεζες…σπέρματος στέρεψαν σε αυτή την χώρα! 

Σύμφωνα με επαγγελματίες που ασχολούνται με τις τεχνητές γονιμοποιήσεις το ελληνικό σπέρμα από Έλληνες δότες τείνει να γίνει είδος προς εξαφάνιση και για αυτό αναγκάζονται να εισάγουν σπέρμα κυρίως από τη Δανία και την Ισπανία.

Κόντρα σε ότι πιστεύουν οι περισσότεροι…
ότι οι τράπεζες σπέρματος ανθούν τη περίοδο κρίσης, αφού αρκετοί θα ήταν πρόθυμοι να δωρίσουν το σπέρμα τους για να εισπράξουν 200 ευρώ, τα στοιχεία στην χώρα δείχνουν το ακριβώς αντίθετο.

«Δεν είναι στη νοοτροπία των Ελλήνων να γίνονται δωρητές σπέρματος» λέει στην εφημερίδα Espresso o βιοχημικός-εμβρυολόγος Ευθύμιος Ιππίκογλου, υπέυθυνος της τράπεζας σπέρματος Serum στα Γιάννενα, ο οποίος εξηγεί ότι ενώ είχαν στήσει τις εγκαταστάσεις τους κοντά στο Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων θεωρώντας, ότι ανάμεσα στους φοιτητές θα βρουν έυκολα υποψήφιους δότες, πριν από λίγες εβδομάδες αναγκάστηκαν να κλείσουν.

Οι Έλληνες δότες είναι ελάχιστοι και μειώνονται σταδιακά. Αλλά δεν είναι και εύκολη υπόθεση να γίνεις δότης. 

Θα πρέπει να υποβληθείς σε αναλυτικές εξετάσεις για να πιστοποιηθεί ότι είσαι υγιής και μετά μπορεί να μεσολαβήσουν μήνες μέχρι να κληθείς να κάνεις την πρώτη εκσπερμάτιση. 

Επίσης μπορείς να δίνεις σπέρμα μόνο μια φορά την εβδομάδα και είναι απαραίτητο να απέχεις από το σεξ τρεις μέρες πριν την εκσπερμάτιση. 

Αυτά είναι ικανά για να αποθαρρυνθούν πολλοί παρά το οικονομικό δέλεαρ! (24gr)

Ἄκου σπέρμα… Δὲν ἔχουμε νὰ φᾶμε, τὸ σπέρμα μᾶς ἐμάρανε… Καὶ μετὰ σοῦ λέν.. Πάντως μὴ δίδεται σημασία. Ἀκόμη κρατοῦν κάποια πράγματα σὲ αὐτὴν τὴν χώρα. 

Φιλονόη.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply