Παραγράφονται τά χρέη τοῦ κράτους πρός τρίτους

Ἑλληνικό κράτος

Ἑλληνικό κράτος

Ε, τηροῦν καί τά προσχήματα, λιγάκι. Δέν μποροῦσαν νά ποῦν ὅτι παραγράφονται τά χρέη τοῦ ἑλληνικοῦ κράτους πρός τρίτους, αὐθημερόν; Ἔβαλαν ἕναν χρονικό ὀρίζοντα δύο ἐτῶν. Θά καθυστεροῦν, σκοπίμως καί τελειώσανε….

Ἀπό τά ἔξι δισεκατομμύρια πού χρωστᾶ τό κράτος στούς Ἕλληνες ἐπαγγελματίες – αὐτοί πληρώνουν πάντα τή «νύφη» – θά πάρουν….ναί καλά τό μαντέψατε. Τόν ποῦλο. Ἀποφασίζομεν καί διατάσσομεν.

Σέ λίγο θά ἐπιτάξουν καί τίς περιουσίες μας – ὅσες θά ἔχουν ἀπομείνει μετά τήν λαίλαπα – καί θά τίς πουλήσουν στούς τοκογλύφους γιά νά ξεχρεώσουμε. Ἄς μή τούς δίδω ἰδέες.

Μόνο μέ ἕναν τρόπο θά καταλάβουν τί τούς γίνεται καί θά βάλουν μυαλό………

Δεῖτε λεπτομέρειες:

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΗ;

Η Δικαιοσύνη πάλι έκανε το… θαύμα της, με την απόφασή της να παραγράφονται μετά από δύο χρόνια τα χρέη του δημοσίου προς τρίτους!

Η Πολιτεία που σπεύδει να συλλάβει και να σύρει αλυσοδεμένους  στις φυλακές όσους  χρωστάνε προς το Δημόσιο, η ίδια η Πολιτεία που οφείλει πάνω από 6 δις ευρώ στους πολίτες, βρήκε ως συμπαραστάτη της την Δικαιοσύνη (ποιον άλλον;)! Η …τυφλή Θέμιδα  απεφάνθη ότι  μετά το πέρας διετίας, παραγράφονται όλα τα χρέη του Δημοσίου προς τους οφειλέτες του!!!

Έτσι απλά! Ακόμη και αυτοί που ονειρεύονταν συμψηφισμό των χρεών τους με όσα τούς οφείλει το Δημόσιο , πρέπει να προσγειωθούν στην ανώμαλη πραγματικότητα: Το Δημόσιο δεν πρόκειται να τους δώσει… φράγκο,  θα περάσουν τα δύο χρόνια και ενώ το Δημόσιο με την παραπάνω δικαστική απόφαση  θα έχει επιτύχει να παραγραφούν όλα τα χρέη του, οι δύσμοιροι πολίτες θα μείνουν εσαεί οφειλέτες  απέναντί του!!!

Ούτε ο Καραγκιόζης δεν θα μπορούσε να επινοήσει τέτοια λύση, όταν μοίραζε με τον Χατζηαβάτη τα κέρδη και έπαιρνε την μερίδα του λέοντος. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η Πολιτεία όχι απλά την μερίδα του λέοντος  θα πάρει αλλά και το …γιαταγάνι για να σφάξει κανονικά και με το…Νόμο όλους τους πολίτες!!! Με αυτή την απόφαση του ΑΕΔ  που έκρινε συνταγματικές τις διατάξεις των Νομοθετικών Διαταγμάτων 321/69 και 2362/95, το κράτος-νταβατζής  δεν θα δίνει φράγκο τσακιστό  στους πολίτες και από πάνω θα σέρνει στις φυλακές και σε δικαστήρια όσους από αυτούς έχουν απέναντί του, ακόμη και χρέη 20ετίας !

Μίλησε κανείς για φασισμό ή έστω άνιση μεταχείριση προς τον πολίτη;  Σώπα καλέ!
Εντολή της Μέρκελ είναι και αυτή, για τη συμμετοχή των ιδιωτών στα χρέη του Δημοσίου! Το πέτυχε η Γερμανίδα καγκελάριος και το χρέος της Ελλάδος θα περάσει ολοκληρωτικά σε όλους τους Έλληνες ! Ο λαός μας,  με τέτοιες μεθοδεύσεις και πολιτικές θα χάσει και τα σπίτια του και θα μένει σε ..τσαντίρια!

Ο αείμνηστος Νεοκλής Σαρρής το έλεγε: «Η Ευρώπη είναι τσαντίρι χτισμένο στην άμμο»! Δυστυχώς όμως επιβεβαιώνεται ότι η πολιτική Μέρκελ που εφαρμόζεται πειθήνια από τους εντόπιους υπηρέτες του Μνημονίου, θα καταστήσει αθίγγανους τους Έλληνες στην ίδια τους τη χώρα!

Αυτή την μαγκιά όμως που πουλάει η Πολιτεία στους  Έλληνες πολίτες, με τέτοιες δικαστικές αποφάσεις περί σύντομης παραγραφής των δικών της χρεών,  γιατί δεν την πουλάει προς τους δανειστές –εγκληματίες της τοκογλυφίας,  ώστε να παραγράψει εδώ και τώρα τα επαχθή και δόλια χρέη της χώρας προς τους νταβαντζήδες της Ευρώπης ; Εκεί όμως ξέρει να σκύβει το κεφάλι και να λέει  σαν τον Παπανδρέου, θα εξοφλήσουμε όλο το χρέος μας!!!
Αχ Θεέ μου, αυτό το κράτος ποιος θα το συλλάβει; (Μάκης Βραχιολίδης, elora) 

Ἤδη δρομολογοῦν καινούργιο νομοσχέδιο γιά νά ἀποφυλακίζονται οἱ λάθρο καί οἱ ἐγκληματίες καί νά φυλακίζονται ὅλοι ὅσοι χρωστοῦν στό κράτος-νταβατζῆ.

Τῆς φυλακῆς τά σίδερα εἶναι γιά τούς τιμίους. Μόνο στήν Ἑλλάδα γίνονται αὐτά. Ἄς ὄψονται οἱ ἀνεγκέφαλοι πού στέλνουν στήν βουλή ἔνα σωρό ἀπατεῶνες ὀσφυοκάμπτες, ἑκατοντάδες χρόνια τώρα. 

Μινώταυρος


(Visited 5 times, 1 visits today)
One thought on “Παραγράφονται τά χρέη τοῦ κράτους πρός τρίτους

  1. Ἄλλη ἀθλιότης αὐτὴ μία ἀπὸ τὰς πολλὰς τροχοπέδας εἰς τὴν ἀνάπτυξιν τῆς χώρας. Βλέπεις Μινώταυρε, ποῦ νὰ βρεθοῦν χρήματα εἰς τὸ δημόσιον ὤστε νὰ ἐκπληρώσῃ τὰς ὑποχρεώσεις του. Τὰ λαμόγια, οἱ ἐργολάβοι, οἱ μιζαδόροι καὶ τὰ κομματόσκυλα, ὅλος αὐτὸς ὁ ἑσμὸς τῶν ἀδιακόπως πειναλέων νηστικοὶ θὰ παραμένουν; Καὶ ὅπως σωστὰ λέγεις ἄς ὄψονται οἱ ἠλίθιοι ἐκεῖνοι “πού στέλνουν στήν βουλή ἔνα σωρό ἀπατεῶνες ὀσφυοκάμπτες, ἑκατοντάδες χρόνια τώρα”. .

Leave a Reply