Μπαμπινιώτης, κόρες καὶ συμπέθεροι! (ΕΛΙΑΜΕΠ 6)

Μία καὶ κάποιοι ἀπεφάσισαν νὰ ξεσκίσουν ἐν τελῶς τὴν παιδεία, εἶπα κι ἐγὼ νὰ κάνω ἀφιέρωμα στὸν ἐκλεκτόν τους! 
Φιλονόη, 7 Μαρτίου 2012. 

Καλῶς τὸν Χριστοφόρο! Ἡμέρες ἀρκετές τὸν περιμέναμε! Εἴχαμε μείνει σὲ κάτι Μπαμπινιώτηδες, ἐὰν θυμᾶσθε καλῶς φυσικά….

Τώρα λοιπόν πιάνει τὰ παιδιά του, τὰ συμπεθεριά του καὶ τοὺς …Λιάκους… Ἔχουν σχέσι; Ἀ πὰ πά…. Σχέσις μόνον; Ἐξ αἵματος δέσιμο ὀρθότερα… Καὶ πολλά ἄλλα….
Γενικῶς τὸ «κουβάρι» ποὺ ξετυλίγει μᾶς βοηθᾶ νὰ κατανοήσουμε, κατὰ ἕνα μεγάλο μέρος, τὸν βασικὸ σκελετὸ ποὺ ἐστήθη, πρὸ κειμένου νὰ ἀποδομηθῇ πλήρως ἐθνικὴ συνείδησις, ἱστορία, ἤθη, ἔθιμα μά, κυρίως, ἐπάνω καὶ  πρῶτα ἀπὸ ὅλα, γλῶσσα καὶ παδεία. Οἱ πρωταγωνιστὲς ὅλης αὐτῆς τῆς κωμωδίας τοὐλάχιστον …ἐπίτημοι, προβεβλημένοι ἔως …ἀηδίας καὶ πάντα, μὰ πάντα, μὲ ἕνα …«παπικὸ ἀλάθητο» νὰ τοὺς συντροφεύῃ.

Φιλονόη.

Σημείωσις πολὺ σημαντική

Ὁ Στυλιανὸς Κορρές, πατὴρ τῶν Γεωργίου καὶ Δημητρίου, εἶχε δύο ἐγγονούς, μὲ τὸ ἴδιο ὄνομα. Ὁ ἕνας εἶναι ὁ Στυλιανὸς Κοῤῥές, υἱὸς Γεωργίου κι ὁ ἄλλος ὁ Στυλιανὸς Κοῤῤές, υἱὸς Δημητρίου.
Ὁ γαμβρὸς Μπαμπινιώτου, δῆλα δὴ ὁ σύζυγος τῆς Φλωρίτας, εἶναι ὁ Στυλιανὸς Κοῤῤές, υἱὸς Δημητρίου.

Ἀπὸ τὴν Καθημερινή, (δημοσίευσις 13/8/2006), διαβάζουμε τὰ κάτωθι:

«….Ενα ανεμόδαρτο σούρουπο στο Ψυχικό…

Στον ναό της Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας, στο Αρσάκειο Ψυχικού, όπου εκκλησιαζόταν από μαθήτρια δημοτικού, η φιλόλογος καθηγήτρια Λυκείου του Αρσακείου Φλωρίτα Γ. Μπαμπινιώτη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Στέλιο Δ. Κορρέ, δικηγόρο, ένα ανεμόδαρτο σούρουπο με συγγενείς και φίλους, υπουργούς και καθηγητές να παραστέκουν στις χαρές τους, γράφει η Ελένη Μπίστικα που ήταν εκεί. Με τις ευχές της στήλης στο ταιριαστιό ζευγάρι, περισσότερα και φωτογραφίες στο περιοδικό «Κ» της Κυριακής.»

Συνεπῶς, ἐκ παραδρομῆς ἀναγράφεται στὸ παρακάτω κείμενον ὁ Στυλιανὸς Κοῤῤὲς ὡς υἱὸς Γεωργίου, ἄν καὶ εἶναι ἀνεψιός. Μικρὸ τὸ κακό! 
Ζητῶ συγγνώμη γιὰ τὴν παρανόησι.
Τὰ ὑπόλοιπα ποὺ ἀναγράφονται στὸ κείμενον παραμένουν ὡς ἔχουν.

Ἡ σημείωσις γίνεται διότι ὁ κύριος Στυλιανὸς Κορρὲς μᾶς ἔστειλε τὸ κάτωθι μήνυμα:

Αγαπητέ Κύριε/Κυρία,

σας ενημερώνω ότι ονομάζομαι Στυλιανός Κορρές του Γεωργίου και σας ενημερώνω ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα σας ανάρτηση παντελώς ανακριβής και συκοφαντική εις βάρος μου και της οικογενείας μου στον ακόλουθο σύνδεσμο:

filonohpontou.wordpress.com 

filonoi.gr/

σας ενημερώνω ότι ουδεμία σχέση έχω με την υπόθεση, ούτε συνδέομαι με οποιοδήποτε τρόπο με την κα Μπαμπινώτη (η οποία έχει παντρευτεί συγγενή μου),
εν όψει των ανωτέρω, σας καλώ άμεσα όπως αποσύρετε τη συγκεκριμένη ανάρτηση, άλλως θα λάβω κάθε απαραίτητη νόμιμη ενέργεια,
με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου εμού του ιδίου και του πατέρα μου,
μετά τιμής,
Κορρές Στυλιανός του Γεωργίου, δικηγόρος Αθηνών
Ὀφείλαμε λοιπὸν νὰ διορθώσουμε τὴν (ἄνευ κακῆς προθέσεως) ἀδικία, ποὺ ἀφορᾷ στὸ ὄνομα πατρός, κατὰ πῶς συνηθίζουμε, γιὰ νὰ παραμένουμε ἀκριβεῖς καὶ φερέγγυοι, στὸ Φιλονόη καὶ Φίλοι
Ἐλπίζω κι εὔχομαι ὁ κύριος Κορρὲς νὰ εἶναι τώρα πιὰ εὐχαριστημένος.
Σὲ κάθε ἄλλην περίπτωσιν ἀναμένουμε τὶς ὅποιες διαφωνίες του.

Πρώτη δημοσίευσις τοῦ παρακάτω στὶς 9 Μαρτίου 2011.

Ὁ Χριστοφόρος γράφει, ἢ ὀρθότερα, ἀποκαλύπτει:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΥΙΔ & BILDERBERG – ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΙΑ) & Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΟΡΡΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ (ΕΛΙΑΜΕΠ 6)

Ε Λ Ι Α Μ Ε Π  Μέρος 6ον

Παραγκωνισμένοι και αφανείς
Είχαμε μείνει, αγαπητοί αναγνώστες, στη σούπα του Μπαμπινιώτη που του χάλασε του καϋμένου. Ναι, ναι, κατάφερε να διαλύσει τα Αρσάκεια, αλλά δεν κατόρθωσε ούτε το ελληνικό αλφάβητο να το παρουσιάσει ως εβραϊκό ούτε να επιταχύνει τον εκτουρκισμό της Δυτικής Θράκης. Παρ’όλα αυτά μπήκε, γλωσσολόγος άνθρωπος, στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΛΙΑΜΕΠ και περίμενε την ανταμοιβή των κόπων του. Είχε επιλέξει ορθώς τη χρονική στιγμή, το timing που λέμε και στ΄ αγγλικά, διότι τότε περίπου, στις αρχές της δεκαετίας του 2000 έμπαινε στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΛΙΑΜΕΠ και το μπουμπούκι της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας. Ποιος; Ο Γεώργιος Δαυίδ ή, επί το λαϊκότερον George David.

Διαισθάνομαι όμως, ω συνέλληνες, ότι πολλοί (εάν όχι όλοι) από σας θα μου πείτε: «Ποιος είναι αυτός;» Η πρώτη απάντηση που μου έρχεται να δώσω σε αυτό ειδικώς το ερώτημά σας είναι: «Ε, εάν δεν ξέρετε, σεις οι ενημερωμένοι, που παρακολουθείτε κάθε τηλεοπτικό κανάλι και δεν αφήνετε <em>Καθημερινή για Καθημερινή και Βήμα για Βήμα, ώστε να είσαστε μέσα στα πράγματα, τότε καλά να πάθετε! Σας αξίζουν δύο Κουλουμπαίοι (και όχι μόνο ένας) και τουλάχιστον δέκα πέντε Σβολοβερεμομπαμπινιώτηδες. Τι να σας πω, τι να σας πω; Και διερωτώμαι τι να σας πω, διότι, αγαπητοί μου, ο Γεώργιος Δαυίδ, μπορεί να μη τόχει ρίξει στο βεντετιλίκι σαν τον Μπαμπινιώτη (που δεν αφήνει αγιασμό για αγιασμό και δεξίωση για δεξίωση) αλλά δεν κρύβεται ο άνθρωπος! Το αντίθετο μάλιστα! Κυκλοφορεί εν χορδαίς και οργάνοις ο ερίφης με στίφη τετραγωνισμένων κουμπουροφόρων γύρω του, οι οποίοι προφυλάσσουν την πολύτιμη ύπαρξή του. Δεν μπορεί λοιπόν να μη το ξέρετε! Λοιπόν, για να μη χρονοτριβούμε, επειδή σας βλέπω να με διαβάζετε με στόμα ανοιγμένο ένα μέτρο και κάτι, σας το λέω: Ο Γεώργιος Δαυίδ/George David είναι ο ιδιοκτήτης της Coca Cola Hellas καθώς και των 3Ε. Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα. Το βασικό είναι, φίλτατοι, ότι το άτομον έχει παγκοσμίως αναγνωρισθεί ως ο «πρόεδρος» του  ελληνικού κλιμακίου της Λέσχης Bilderberg. Ναι, ναι, αυτής με τους Rockefeller, Rothschild και τα τσιράκια τους Kissinger, Soros και Σία, τη Λέσχη δηλαδή που πάει να πιει το αίμα της ανθρωπότητας και στην οποία υπερηφάνως συμμετέχει η Άννα Διαμαντοπούλου (ναι, η υπουργός που μας έχει Δια Βίου…) και στην οποία πολύ θέλει να μπει ο Αβραμόπουλος και διάφοροι άλλοι, οι οποίοι, παρά τις προσπάθειές τους, μείνανε στην απέξω έως τώρα.

Είδατε κίνηση ο Μπαμπινιώτης μας; Αντί να τρέχει στις Ολλανδίες και τις Σκανδιναβίες (που λέει ο λόγος δηλαδή) και να ξεροσταλιάζει στον προθάλαμο της Bilderberg, μπαίνοντος του Δαυίδ στο ΕΛΙΑΜΕΠ, μπήκε κι αυτός, καθότι (λογικά) σκέφτηκε: «Όλο και κάποιο παϊδάκι (δηλαδή υπουργείο, ακαδημαϊλίκι) θ’αρπάξω». Βέβαια, το βασικό τώρα δεν είναι ο Μπαμπινιώτης όσο η connection ΕΛΙΑΜΕΠ και Bilderberg. Άμα ο Δαυίδ, ο οποίος καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι για την υψηλή του θέση στην Bilderberg είναι στο ΕΛΙΑΜΕΠ, τι ψάχνουμε εμείς να βρούμε και να αποδείξουμε; Το τι κάνει το ΕΛΙΑΜΕΠ στην Ελλάδα; Ε με τον Δαυίδ τι θέλετε να κάνει; Να προωθεί τα συμφέροντα των Ελλήνων και ιδίως των μικρομεσαίων; Ε, αυτό δεν πιστεύω να το πιστεύει ούτε καν αναγνώστης των εφημερίδων Βήμα, Καθημερινή, Ελευθεροτυπία και Τα Νέα.

Ας επανέλθουμε όμως στον Μπαμπινιώτη που έβρισκε χρόνο, από τους εσπερινούς και τις –ιερές- παννυχίδες στις οποίες προθύμως έτρεχε να παραστεί ανά τους ιερούς ναούς της Αττικοβοιωτίας (που λέγανε κι οι παλιότεροι), να παίρνει ενεργό μέρος στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΙΑΜΕΠ. Έπαιρνε λοιπόν μέρος ο γλωσσολόγος μας, έλεγε (πάντοτε ευπρεπής και σοβαρός) τη γνώμη του και περίμενε την ανταμοιβή του. Και ξαφνικά, σκάει το σκάνδαλο! Η κόρη του, η Φλωρίτα (ναι, όπως το διαβάζετε, θα σας εξηγήσω στη συνέχεια τι σημαίνουν οι Φλωρίτες κ.τ.λ.) ασκούσε σεξουαλική παρενόχληση σε μαθήτριά της στα Αρσάκεια.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε μαθήτριά της, όχι μαθητή της.

Το πιάσατε το βαθύτερο νόημα των γεγονότων, αγαπητοί συνέλληνες; Πήρε τα Αρσάκεια ο Μπαμπινιώτης, για τα οποία είχε δώσει το αίμα της καρδιάς του ο έρμος ο Αρσάκης, και κυριολεκτικώς τους άλλαξε τα φώτα: Να κορίτσια και αγόρια μαζί (ενώ ο Αρσάκης ήθελε να βγάζει μητέρες και δασκάλες), να φαντακτερές οικογένειες του κατεστημένου με –δήθεν- χαρισματικά παιδιά, να τσούρμο οι Φιλιππινέζες να περιμένουνε τα εν λόγω χαρισματικά παιδιά των μεγαλογιατρών και μεγαλοδικηγόρων στα παγκάκια και τα παρκάκια έξω από τα Αρσάκεια Ψυχικού και Εκάλης, να παραστάσεις πρωτοποριακές, να εκδηλώσεις πολιτιστικές, να εξάλειψη του «εθνικιστικού φανατισμού» από τις «τρυφερές ψυχούλες των παιδιών» – και εν τέλει να και το κερασάκι στην τούρτα του Μπαμπινιώτη: Η Φλωρίτα παρενοχλούσε μαθήτριά της! Αμέ! Να τι θα πει Αρσάκειο σήμερα, να τι θα πει Ελλάδα!

Το κοριτσάκι όμως ήτανε κορούλα μεγαλογιατρών. Και οι μεγαλογιατροί φέρανε το θέμα στη Δικαιοσύνη, που –φυσικά– το έθαψε. Οπότε οι μεγαλογιατροί πήγανε στον Τριανταφυλλόπουλο, αυτός άρχισε αποκαλύψεις, μετά πέσανε τηλεφωνήματα και «επαφές στενού τύπου» και σώπασε και ο Τριανταφυλλόπουλος! Αμέ! Ιδού γιατί σας το ξαναλέω, ώστε να σας εντυπωθεί για καλά: Να τι θα πει Ελλάδα!Το γεγονός έγινε το 2008 και, δεδομένου ότι το κάνανε γαργάρα τα ΜΜΕ (αποκαλυπτικά, επαναστατικά, αντιπολιτευτικά, ανατρεπτικά και όλα τα εις –ικά), το έβγαλε τελικά το «Τρωκτικό». Το τέλος του «Τρωκτικού» το ξέρετε. Και εγώ δεν έχω άλλο να σας πω – προς το παρόν.

*

 

Και τώρα, ω συνέλληνες, ερχόμεθα στον αφανή της παρέας, τον Γεώργιο Κορρέ. Θυμάστε τι σας είχα πει για τη μαμά του Βαληνάκη: Κατασπάραζε, επί 8ετίας της ΕΡΕ, πέντε έως έξι κομμουνιστές την ημέρα. Ε, ο Κορρές δεν αρκείται να τους κατασπαράζει, αλλά πήγαινε στις πανεπιστημιακές του παραδόσεις (τώρα, εάν δεν κάνω λάθος, έχει βγει στη σύνταξη) με τα αίματα των κομμουνιστών που είχε καταβροχθίσει για πρωινό να του στάζουνε από το σαγόνι. Φοβερός κομμουνιστοφάγος! Τι να σας πω! Μέχρι τώρα μιλάει μόνο καθαρεύουσα! Τι γινόμεθα, πού ευρισκόμεθα, ποι πορευόμεθα, πώς αισθανόμεθα και όλα τα σχετικά. Πω, πω, πω! Αμάν! Τι θηρίο είναι αυτό! Να φαντασθείτε, αγαπητοί μου, ότι την πόρτα του γραφείου του στη Φιλοσοφική Σχολή την είχε θωρακίσει, είχε βγάλει δηλαδή την ξύλινη με το τζαμάκι και είχε βάλει ατσαλένια, σαν αυτές που βλέπετε στις κινηματογραφικές ταινίες με το μπούνκερ του Χίτλερ. Είχε μόνο ένα ματάκι. Κτύπαγε ο φοιτητής που ήθελε να μπει, κύτταγε η βοηθός του Κορρέ από το ματάκι, έκοβε φάτσα και αν η φάτσα ήταν εντάξει άρχιζε να ξεκλειδώνει τους σύρτες και παρασύρτες. Φοβερός ορυμαγδός! Αμέτρητα σιδερικά βροντούσαν κι αντηχούσαν! Λες κι έμπαινες στον Πύργο του Λονδίνου επί Ερρίκου του 8ου !Και όταν ο –αφελής- επισκέπτης ρώταγε: «Μα γιατί τέτοιος σαματάς;» έτρωγε κατακέφαλα την απάντηση: «Η ΚΝΕ απειλεί τον καθηγητή μας!» Και επειδή «η ΚΝΕ απειλούσε τον καθηγητή μας», ο καθηγητής μας, δηλαδή ο Κορρές, έβγαινε από το μπούνκερ για να πάει στο σπουδαστήριο, πέντε μέτρα απόσταση μέσα στο κτίριο της Φιλοσοφικής, με δυο βοηθούς από μπροστά να κατοπτεύουν τα πέριξ και τέσσερις παρατρεχάμενους από πίσω να προσέχουν μή τους ριχτούνε οι κομμουνιστές εκ των όπισθεν!

Αμέ! Να τι θα πει εθνικόφρων πανεπιστημιακός! Εκεί! Στο καθήκον! Βράχος! Μετερίζι Ελληνισμού το γραφείο του! Λοιπόν, για να επανέλθουμε στο ζητούμενο, ο εν λόγω Γεώργιος Κορρές είναι γιος του Στυλιανού Κορρέ, καθηγητή της Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και υφυπουργό Παιδείας στην τελική φάση του Γεωργίου Παπαδόπουλου (ξέρετε του δικτάτορα της 21ης Απριλίου). Τώρα θα ρωτήσει –το βλέπω να έρχεται!- ο αφελής αναγνώστης: «Καλά, με την αποχουντοποίηση τι έπαθε ο Στυλιανός Κορρές;» Και εγώ του απαντάω: «Τίποτα! Απολύτως τίποτα! » Και όχι μόνο δεν έπαθε τίποτα αλλά εδραιώθηκε ως Πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, των Αρσακείων δηλαδή, και ακόμα προετοίμασε, όταν ήλθε το πλήρωμα του χρόνου, τη διαδοχή του στο προεδριλίκι των Αρσακείων από τον Γεώργιο Μπαμπινιώτη. Την πιάσατε την αλληλουχία των γεγονότων, που λέγανε και οι Αρχαίοι μας Πρόγονοι;

Ο Στυλιανός Κορρές είχε δυο γιους: ο ένας είναι γιατρός και μπήκε αμέσως, σαν γιος του Στυλιανού, στο Διοικητικό Συμβούλιο των Αρσακείων. Ο άλλος, ο Γεώργιος με το μπούνκερ, έγινε καθηγητής, ελέω μπαμπά κι αυτός, της Αρχαιολογίας στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Και για να σας εντυπωθεί πλήρως η αλληλουχία των γεγονότων, ο γιος του Γεωργίου Κορρέ δηλαδή ο εγγονός του Στυλιανού, Στελάκης κι αυτός, παντρεύτηκε τη Φλωρίτα Μπαμπινιώτη, την κόρη του γλωσσολόγου μας που λέγαμε παραπάνω.

«Εντάξει», θα μου πείτε. «Και τι μας νιάζει εμάς ποιος παντρεύτηκε ποιαν;» Σας εξηγώ λοιπόν: Αυτό το θηρίο που έτρωγε ζωντανούς όσους Κνίτες κατάφερνε να συλλάβει είναι εκείνος που κρατάει τον… Λιάκο στη Φιλοσοφική Σχολή. Ναι! Ναι! Όπως το ακούτε. Όποτε δηλαδή πήγαινε να γίνει κρίσιμη ψηφοφορία για τον Λιάκο, αυτομάτως ελάμβανον χώραν δύο κινήσεις. Ο Σβολόπουλος, πρώτα πρώτα, δήλωνε ότι –δήθεν αγανακτισμένος- δεν συμμετέχει. Μη συμμετέχοντος του Σβολόπουλου λοιπόν, μένανε μόνο οι δηλωμένοι αριστεροί, που φυσικά υπερψηφίζανε τον Λιάκο. Επειδή όμως αυτοί φοβόντουσαν μήπως και φάνε τελικώς καμμιά ξώφαλτση, τους καθησύχαζε ο Κορρές! Και όχι μόνο τους καθησύχαζε, αλλά και τους επιτηρούσε, παρακολουθούσε δηλαδή τις κινήσεις τους, ώστε όλοι τους να πάνε και να ψηφίσουν τον Λιάκο. Εάν με άλλα λόγια, κάποιος δηλωμένος αριστερός έκανε πως δεν καταλάβαινε, διότι δεν είχε και μεγάλη όρεξη να πάει να ψηφίσει υπέρ του Λιάκου, πήγαινε και τον έφερνε σηκωτό ο Γεώργιος Κορρές στην αίθουσα όπου γινόταν η ψηφοφορία! Ήθελε ο ερίφης ο Κορρές να είναι 100% σίγουρος ότι ο Λιάκος θα έβγαινε λάδι! Όπως και έβγαινε – εξ ού και ζει και βασιλεύει και τον ελληνικό χώρο κυριεύει.

Την πιάσατε τώρα τη ροή των γεγονότων, αγαπητοί μου; Καταλαβαίνετε πια τι σημαίνει ΕΛΙΑΜΕΠ, Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία (Αρσάκεια) και Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών; Έχω την εντύπωση ότι ναι. Και τώρα το τελευταίο – και βαρύτερο: Για τον Κορρέ δεν μιλάει κανείς! Ό,τι δηλαδή γίνεται με τον Σαραγκούση και τον Πεταλωτή του ΠΑΣΟΚ. Κανένας δεν τους θίγει. Όλοι λένε για τον Γιωργάκη, τον Σημίτη, τη Διαμαντοπούλου, τον Πάγκαλο, τον Καραμανλή, τον Ρουσσόπουλο, τον Εφραίμ, αλλά περί Σαραγκούση και Πεταλωτή μούγγα! Το ίδιο για τον Κορρέ! Γιατί; Διότι ο Κορρές πιστεύει ότι είναι απόγονος του Κορέ της Παλαιάς Διαθήκης, έχει δηλαδή την έμμονη ιδέα πως ανήκει σε ιερατικό γένος των Εβραίων. Για τον Κορέ ανοίξτε τους «Αριθμούς» στα κεφάλαια ιστ΄ και ιζ΄. Ο Στυλιανός Κορρές τώρα κοτσάρισε ένα δεύτερο –ρ- στο όνομά του και τα παιδιά του στους μεν απ’ έξω λένε ότι κατάγονται από Βενετούς ενώ στον εσώτερο κύκλο τους εξηγούνε πως αυτοί δεν είναι «εβραιάκια» σαν τα «εβραιάκια» της Θεσσαλονίκης αλλά πανάρχαιο γένος που ήρθε σε σύγκρουση με τον Μωυσή και τον Ααρών και άλλα τέτοια πολλά, ευτράπελα και γραφικά.

Το θέμα βέβαια είναι ότι αυτά τα περί ιερατικού γένους δεν τα πιστεύει μόνο αυτός αλλά και πολλοί άλλοι που τώρα έχουνε το πάνω χέρι στην Ελλάδα μας. Γι’αυτό και δεν τον πειράζει ούτε τον ενοχλεί κανείς. Μια χαρά διάγει το άτομον, τρώει, πίνει δηλαδή και την Άρτα φοβερίζει. Και όσο για μας… και εις άλλα με υγεία, αγαπητοί μου.

Ο φίλος σας

Χριστοφόρος

Σχετικά:

Τὸ ΕΛΙΑΜΕΠ καὶ ὁ πραγματικός του ῥόλος.[1]

Τὸ ΕΛΙΑΜΕΠ καὶ ὁ πραγματικός του ῥόλος.[2]

Τὸ ΕΛΙΑΜΕΠ καὶ ὁ πραγματικός του ῥόλος.[3]

Τὸ ΕΛΙΑΜΕΠ καὶ ὁ πραγματικός του ῥόλος. [4]

Τὸ ΕΛΙΑΜΕΠ καὶ ὁ πραγματικός του ῥόλος.[5] ( Τὸ ΕΛΙΑΜΕΠ κι ὁ πραγματικός του ῥόλος) [5]

Τὸ ΕΛΙΑΜΕΠ καὶ ὁ πραγματικός του ῥόλος.[7] (τὰ Ἐλγίνεια, ἡ Μελίνα, ὁ Ντασσὲν καὶ οἱ Γεφυραῖοι.)

Ἡ μαντᾶμ Ἀλβερέλ (ΕΛΙΑΜΕΠ [7′])

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply