Μίαν ὠραία δημοκρατία τὴν ἔχουμε πάντως!

Μίαν ὠραία δημοκρατία τὴν ἔχουμε πάντως!1Κα πο εμαστε κόμη! 
τοτοι χουν θρσος καλέ!
Θέλουν ν βγάλουν κτς νόμου τν χρυσ αγ κι χουν παραφρονήσει! 
Πο τος χάνεις, πο τος βρίσκεις, κε, ν τς βγάλουν τ μάτι.

Βρλίθιοι… 
δικός σας, Πάγκαλος, σχυριζόταν γι χρόνια πς καλλίτερα ν σ σχολιάζουν, κι ς σ βρίζουν. Δέν μάθατε κάτι βρέ πανύβλακες πό τήν  τόσην σοφία ατο το κουδουνισμένου;

Συνεχίστε!
Κι ἐὰν δν δετε τν Χρυσ Αγ μ 17% κα μ 27%, μέναν ν μ φτύσετε!

Φιλονόη.

Υ.Γ. Εστε παντελς λίθιοι! Μ περισσότερο δν γίνεται!

 Η πλατφόρμα WordPress έκλεισε την επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής λόγω παραβίασης των όρων χρήσης. Διαβάστε τι αναφέρει η Χρυσή Αυγή (Pic)

Η πλατφόρμα WordPress έκλεισε την επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής όπου τα μέλη της οργάνωσης αναρτούσαν τις θέσεις και τα κείμενά τους.

Αυτό που βλέπει κανείς όταν προσπαθεί να μπει στην επίσημη ιστοσελίδα είναι ότι έχουν παραβιαστεί οι όροι χρήσης που διέπουν το συγκεκριμένο παγκόσμιο ιστολόγιο WordPress.

 Μίαν ὠραία δημοκρατία τὴν ἔχουμε πάντως!2

Σε ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής με τίτλο “Η “δημοκρατία” τους δεν αντέχει την αλήθεια” γίνεται λόγος για “λασπολογούντα” κανάλια, τα οποία, όπως σημειώνεται, “αποφάσισαν να βάλουν τα μεγάλα μέσα και να φροντίσουν να φιμωθεί η Φωνή της Αλήθειας, η Φωνή της Χρυσής Αυγής”.

“Είναι προφανές πως το μόνο που παραβιάστηκε ήταν κάποια μεγάλα συμφέροντα και όχι οι κανόνες λειτουργίας. Ο πόλεμος του συστήματος δεν μας σταματά. Ο πόλεμος του συστήματος μας Τιμά, μας δείχνει ότι είμαστε σε σωστό δρόμο. Δεν σταματάμε, δεν υποχωρούμε. Μέχρι την τελική Νίκη”, τονίζεται για την παύση λειτουργίας της σελίδας. (πηγή)

 

(Visited 10 times, 1 visits today)
Leave a Reply