Ἀβραμόπουλος καὶ Κωνσταντίνου μὲ τὰ ἴδια ἀφεντικά!

 

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Θυμᾶστε πρό ἡμερῶν πού  σχολίαζα τόν πόθο τοῦ Πέτρου Κωνσταντίνου γιά τήν ἐκκαθάρισιν τοῦ Ἀσᾶντ;

 (‘Ἐὰν δὲν θυμᾶστε διαβᾶστε ἐδῶ:

 Ὀ Π. Κωνσταντίνου ὑπὲρ ἐπεμβάσεως τοῦ ΝΑΤΟ στὴν Συρία!!! )

Εἶχε μίαν ἀγανάκτησιν τὸ σούργελο, ἀναφορικῶς μὲ τὸν Ἀσάντ. 

Καὶ καϋμὸ καὶ πόνο καὶ κόψιμο! Λὲς καὶ τρώει ἀπὸ τὴν …πτώσιν του!

Αβραμόπουλος: «Το καθεστώς Άσαντ πρέπει άμεσα να αποσυρθεί»!

<

p>Κύριο θέμα συζήτησης στην άτυπη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε. που διεξάγεται στην Πάφο,αποτέλεσε η κρίση στη Συρία.  

«Η κρίση στη Συρία εξελίσσεται κατά τρόπο επικίνδυνο και το μήνυμα που εκπέμπεται είναι ξεκάθαρο ότι το καθεστώς Άσαντ πρέπει άμεσα να αποσυρθεί», τόνισε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, και επεσήμανε ότι «Πρέπει να σταματήσουν η αιματοχυσία και η τραγωδία που στοιχίζουν καθημερνά χιλιάδες ζωές».

Σε ερώτηση, μάλιστα, του ΑΜΠΕ αν η Ε.Ε. θα μπορέσει να διαδραματίσει κάποιο ρόλο στην εξεύρεση λύση στη συριακή κρίση, ο υπουργός απάντησε ότι αυτό θα συζητηθεί τις προσεχείς βδομάδες και θα ληφθούν τελικές αποφάσεις.

Ο Δ. Αβραμόπουλος ανέφερε ότι συζητήθηκαν και άλλα θέματα, όπως οι εξελίξεις στο Ιράν, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κατάληξη σε κάποια συμπεράσματα.

Επίσης, επεσήμανε ότι η ευρύτερη περιοχή με την οποία γειτνιάζει η Κύπρος είναι σε αναταραχή. «Η Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι δοκιμάζεται από τη γενικευόμενη οικονομική κρίση, παραμένει ένας αξιόπιστος παράγοντας για τη σταθερότητα, την ειρήνη και τη συνεργασία στην περιοχή. Αυτά είχα την ευκαιρία να αναδείξω και να προβάλω στη συνάντηση», συμπλήρωσε.

Επιπλέον, ο υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι στο περιθώριο της συνάντησης είχε επαφές με αρκετούς ομολόγους του. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη συνάντηση με το Γάλλο ομόλογό του, Λοράν Φαμπιούς, με τον οποίο συζήτησε και θέματα εμβάθυνσης των πολιτικών σχέσεων Ελλάδας – Γαλλίας. Ο Δ. Αβραμόπουλος ανακοίνωσε ότι προσκάλεσε στην Αθήνα το Γάλλο ομόλογό του και πρόσθεσε ότι η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

Τέλος, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι η Κυπριακή Προεδρία εξελίσσεται εξαιρετικά και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα καταγραφεί ως μια από τις πλέον επιτυχημένες προεδρίες της Ε.Ε. (πηγή)

Ἀλλὰ σήμερα διάβαζα πὼς κι ὁ Ἀβραμόπουλος ἔχει τὸ ἴδιο κόψιμο!
Ὁλόκληρη συνδιάσκεψιν στὸ ὑπουργεῖον ἔκανε πρὸ κειμένου νὰ συζητήσῃ τὸ θέμα Ἀσάντ!

Κι ἀναρωτιέμαι…
Ἀπό τό ἴδιο ἀφεντικό πληρώνονται;
Πόσα παίρνουν;
Νά ἀναζητήσουμε στούς λογαριασμούς τους  κάποιες ἄκρες; 
Ἤ σέ αὐτούς ἰσχύει τό ἀπόρρητον;

Φιλονόη.   

Υ.Γ. Ὤπα βρὲ  «ἀφεντικά». Σώνει…. Πόσες τσέπες πιά θά ἔχετε στούς τάφους σας;

Σχετικὰ θέματα:

Ὀ Π. Κωνσταντίνου ὑπὲρ ἐπεμβάσεως τοῦ ΝΑΤΟ στὴν Συρία!!!

Ὁ Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος δὲν εἶναι ἀστεῖο…. Εἶναι ἤδη ἐδῶ…

Νὰ κι ὁ Καύκασος…

Πιάστηκαν γιὰ τὰ καλὰ στὸν χορὸ οἱ Κοῦρδοι.

Αὐτούς τούς ἀντᾶρτες ποιός τούς πληρώνει;

Τί δουλειά ἔχει ἐκεῖ ἡ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ;

Οἱ γείτονες τῆς Συρίας.

Καὶ οἱ Κοῦρδοι στὸν χορό!!!

Ἔ ῥὲ γλέντια!!!!!!!!!!!

Λαὸς ποὺ ζητᾶ σωτῆρες…

Γιατί κατασκευάζουν δικαιολογίες, ἐφ΄ ὅσον δέν τίς χρειάζονται γιά νά εἰσβάλλουν στήν Συρία;

Ἕτοιμη ἡ «ἀνθρωπιστικὴ» παρέμβασις γιὰ τὴν Συρία!

(Visited 69 times, 1 visits today)
One thought on “Ἀβραμόπουλος καὶ Κωνσταντίνου μὲ τὰ ἴδια ἀφεντικά!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἀβραμόπουλος καὶ Κωνσταντίνου μὲ τὰ ἴδια ἀφεντικά! « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply