Ποιοί εἶναι πράγματι ὠφελημένοι ἀπό τόν πόλεμο στήν Συρία;

Ποιοί εἶναι πράγματι ὠφελημένοι ἀπό τόν πόλεμο στήν Συρία;Καί τί ἀκριβῶς γίνεται μέ τόν πόλεμο στήν Συρία; 
Εἶναι ὑπαρκτός ἤ εἶναι …μουσαντένιος; 
Εἶναι προϊόν κακῆς διακυβερνήσεως τοῦ Ἀσᾶντ ἤ εἶναι μία ἀκόμη πορτοκαλί «ἐπανάστασις», σάν κι αὐτές πού ὁδήγησαν τίς χῶρες τῆς Ἀφρικῆς σέ νέα καθεστῶτα, ἐλεγχόμενα ἐπισήμως ἀπό τό ΝΑΤΟ καί τόν ΟΗΕ; 

Προσωπικῶς, ἄν καὶ δὲν παρακολουθῶ στενὰ τὴν διεθνῆ εἰδησεογραφία, πιστεύω πὼς ἔχουμε κι ἐδῶ μία ἐπανάληψιν τῶν ὅσων ἤδη ἔχουμε δεῖ νὰ συμβαίνῃ καὶ νὰ ξανασυμβαίνῃ.
Καί ποιός ὠφελεῖται; 
Ἕνας εἶναι αὐτὸς ποὺ θέλει νὰ ἐξαφανίσῃ τὸ ἀραβικὸν στοιχεῖον ἀπὸ τὴν περιοχή.
Δρᾶ ὑπογείως, μεθοδικῶς, ὀργανωμένως ἐδῶ καὶ δεκαετίες…
Κι ἔως τώρα τὰ καταφέρνει…

Θά δοῦμε λοιπόν μίαν Συρία, ὅπως εἴδαμε ἕνα Ἰράκ, ἕνα Ἀφγανιστάν, μίαν Λιβύη, μίαν Αἴγυπτον, μίαν Τυνησία νά ὑποκύπτουν;
Κατὰ πῶς τὰ ἔχουν σχεδιάσει, ναί, θὰ τὸ δοῦμε.
Ἀλλὰ ἄς μὴν χάνουμε τὸ θᾶρρος μας…
Ἀκόμη εἶναι πολὺ νωρίς.
Τὸ τὶ θὰ συμβῇ στὴν Συρία εἶναι ἕνα σοβαρότατον γεγονός, ποὺ μᾶς ἀφορᾶ.
Τὰ ἴδια προβλέπονται καὶ γιὰ τὸ Ἰράν.
Ἀλλά μετά; Τί θά δοῦμε μετά;

Ἐδῶ μᾶς θέλω!

Φιλονόη.

Ρωσίδα δημοσιογράφος αποκαλύπτει ποιοί είναι οι μοναδικοί ωφελημένοι απο την κατάσταση στην Συρία!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Ναι.. είναι πάλι οι φίλοι μας οι “περιούσιοι”…


Συνέντευξη ποταμός από την Ankhar Kochneva, ρωσίδα δημοσιογράφο που έζησε και περιγράφει, την φρίκη του πολέμου!
Κύρια σημεία της συνέντευξης.        Ο,τι ακούτε από τα ΜΜΕ είναι ψέμματα. Μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού θα υπάρξει εισβολή των “δυτικών”.
        Υπάρχει μεγάλος αριθμός βίντεο που αποδεικνύει ότι, σκηνοθετούν θανάτους σε στρατόπεδα και μετά τα παρουσιάζουν ως θανάτους από το καθεστώς!
        Ληστές όπως για παράδειγμα κοντά στην πόλη Jisr ash-Shugur στα σύνορα με την Τουρκία, δολοφόνησαν 120 αστυνομικούς και πολίτες.
        Αναγκάζονται από τον φόβο, οικογένειες να φεύγουν από τα σπίτια τους και να πηγαίνουν να μένουν σε συγγενείς τους. Ομως ο αντάρτες έχουν μπλοκάρει πολλούς δρόμους.
        Στη Χομς από πέρσι δεν λειτουργούν σχολεία και αναγκάστηκαν πάρα πολλοί κάτοικοι, να μετακινηθούν σε άλλες πόλεις όπως τη Δαμασκό την Ταρσό και την Λατάκια.
        Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα από αυτή τη μετακίνηση πληθυσμών μιας και χρειάζονται περίθαλψη, σίτιση, στέγαση. Προσπαθεί η κυβέρνηση και εθελοντές να βοηθήσουν, αλλά τα μέσα δεν αρκούν.
        Σε περιοχές που έχουν εκκαθαριστεί από αντάρτες-ληστές, ο στρατός φρουρεί τα σπίτια και μάλιστα έχω φωτογραφίες που το αποδεικνύουν αυτό.– Γιατί τους αποκαλείτε ληστές;Τους λέω έτσι γιατί αυτή είναι η αλήθεια! Έχω δει τι κάνουν σε αυτούς που απαγάγουν. Έχω πάει σε θαλάμους βασανιστηρίων. Έχω γνωρίσει μητέρες που είδαν με τα ίδια τους τα μάτια να πεθαίνουν τα παιδιά τους. Σκοτώνουν Χριστιανούς ιερείς και απαγάγουν και βασανίζουν παιδιά. Πριν από λίγες μέρες σκότωσαν τα 2 μεγαλύτερα αδέρφια από ένα 5χρονο παιδί, ώστε να πάρουν εκδίκηση από αυτό, επειδή είχε απαγγείλει ποίημα σε συλλαλητήριο!!!

Έχω πάει σε σπίτια που έγιναν κρησφύγετα ληστών. Βρήκα άδεια μπουκάλια με ποτά. Πως συμβαδίζουν αυτά με το Ισλάμ; Επισκέφτηκα τις κατεστραμμένες εκκλησίες στη Χομς. Έγινα στόχος ελεύθερων σκοπευτών που θα μπορούσαν να δουν ότι είμαι γυναίκα και όχι στρατιώτης. Στον δρόμο κοντά στην αγορά ανατίναξαν αυτοκίνητα. Γιατί σκότωσαν αμάχους την ώρα που ψώνιζαν τρόφιμα;

– Πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτά τα κάνει η κυβέρνηση προσλαμβάνοντας εγκληματίες.

ΑΥΤΗ Η ΘΕΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ. Η κυβέρνηση έδωσε αμνηστία σε όσους δεν έχουν εμπλακεί σε δολοφονίες. Και τώρα την κατηγορούν επειδή έδωσε αμνηστία. Σας θυμίζω ότι αρκετές επιθέσεις έγιναν εναντίον αστυνομικών κτιρίων και κτιρίων που υπήρχαν δημόσια έγγραφα, με σκοπό να καταστραφούν, όπως για παράδειγμα η αποστολή αυτοκτονίας στις 23 Δεκεμβρίου 2011.

– Ιορδανία δεν επέστρεψε το αεροπλάνο που αυτομόλησε, για να προσπαθήσει να δώσει τους κωδικούς σε άλλες χώρες, λένε στη Συρία.

Η στάση της Τουρκίας για την κατάρριψη είναι αστεία. Αμέσως η Συρία είπε να γίνει διμερής επιτροπή από τις δύο χώρες και η Τουρκία το αρνήθηκε. Και το πιο αστείο είναι, που λένε ότι δε θα αφήσουν τις συριακές προκλήσεις αναπάντητες, τη στιγμή που έχουν μεταφέρει τεθωρακισμένα και κάνουν λαθρεμπόριο όπλων στα σύνορα.

Σας εξαπατούν τα ξένα ΜΜΕ και έχετε υποστεί πλύση εγκεφάλου. Ανακοίνωσαν ότι οι αντάρτες κατέλαβαν τη βάση Al-Rastan και την επόμενη μέρα ήμουν στην Χομς, περίπου 10χλμ από την Al-Rastan. Οταν ρώτησα τους στρατιωτικούς για την Al-Rastan γέλασαν και μου έδωσαν να πιω τσάι… Τα ίδια έκαναν και τον Ιανουάριο που έλεγαν ότι γίνονται εχθροπραξίες στη Δαμασκό, ενώ δε γινόταν τίποτα και αργότερα που διέδιδαν φήμες ότι ο πρόεδρος ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη χώρα.

Περίπου 2000 αμάχους, χρησιμοποιούν σαν ασπίδα στη Χομς οι αντάρτες. Και στις συνοικίες αυτές δεν επεμβαίνει ο στρατός γιατί είναι βέβαιο ότι θα τους σκοτώσουν οι αντάρτες, για να πουν μετά ότι φταίει ο πρόεδρος.

Στη Λατάκια που είναι υπό κυβερνητικό έλεγχο, στην γύρω δασώδη περιοχή υπάρχουν αντάρτες. Πρόσφατα επιτέθηκαν, άφησαν βόμβες στο δρόμο, που έσκασαν και σκότωσαν 2 εφήβους.

Δεν αληθεύει ότι μονάδες του Στρατού “άλλαξαν μεριά”. Είναι φυσικό κάποιοι να έχουν πτοηθεί, αλλά το 90% των βίντεο που παρουσιάζουν είναι περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν απαχθεί από τους ληστές.

Απαγάγουν συνέχεια πολίτες. Πρόσφατα απήγαγαν 12 προσκυνητές από το Λίβανο και τους 2 Ιρανούς οδηγούς τους. Είναι βέβαιο ότι θα τους παρουσιάσουν σαν μισθοφόρους του Ιράν και μισθοφόρους της Χεζμπολάχ.

Εχω πληροφορίες ότι η εισβολή δυτικών δυνάμεων θα γίνει Αύγουστο-Σεπτέμβριο. Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος που να δικαιολογεί μία επέμβαση. Ετσι περιμένουμε να κάνουν ΝΕΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ, ώστε να πειστεί η κοινή γνώμη ότι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει επέμβαση!

Δεν σας αποκαλύπτω τις πηγές μου. Δεν αμφιβάλλω για την αξιοπιστία τους. Στη Συρία δεν υπάρχει πανικός από μια τέτοια επίθεση. Οπως ακριβώς και οι άνθρωποι στην Γιουγκοσλαβία, τη Λιβύη, το Ιράκ δεν πίστευαν ότι θα τους επιτεθούν μέχρι που το έκαναν! Μία προβοκάτσια που ήδη διαρρέουν είναι ότι η Ρωσία και η Κίνα συμφώνησαν να φύγει ο Ασαντ. Αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα, όπως και όλα τα άλλα τα σκουπίδια που σερβίρουν τα ΜΜΕ στην κοινή γνώμη.

Η αστάθεια και ο “εμφύλιος” στη Συρία έχουν ένα κερδισμένο το Ισραήλ…

Η συνέντευξη δόθηκε στην Nadezhda Kevorkova, (πηγή)

Σχετικὰ θέματα:

Ὀ Π. Κωνσταντίνου ὑπὲρ ἐπεμβάσεως τοῦ ΝΑΤΟ στὴν Συρία!!!

Ὁ Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος δὲν εἶναι ἀστεῖο…. Εἶναι ἤδη ἐδῶ…

Νὰ κι ὁ Καύκασος…

Πιάστηκαν γιὰ τὰ καλὰ στὸν χορὸ οἱ Κοῦρδοι.

Αὐτούς τούς ἀντᾶρτες ποιός τούς πληρώνει;

Τί δουλειά ἔχει ἐκεῖ ἡ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ;

Οἱ γείτονες τῆς Συρίας.

Καὶ οἱ Κοῦρδοι στὸν χορό!!!

Ἔ ῥὲ γλέντια!!!!!!!!!!!

Λαὸς ποὺ ζητᾶ σωτῆρες…

Γιατί κατασκευάζουν δικαιολογίες, ἐφ΄ ὅσον δέν τίς χρειάζονται γιά νά εἰσβάλλουν στήν Συρία;

Ἕτοιμη ἡ «ἀνθρωπιστικὴ» παρέμβασις γιὰ τὴν Συρία!

(Visited 90 times, 1 visits today)
One thought on “Ποιοί εἶναι πράγματι ὠφελημένοι ἀπό τόν πόλεμο στήν Συρία;

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἀβραμόπουλος καὶ Κωνσταντίνου μὲ τὰ ἴδια ἀφεντικά! » Φιλονόη καὶ φίλοι...

Leave a Reply