Ἀκοῦν οἱ ἐπαγγελματίες τῆς «εὐαισθησίας»;

Ἀκοῦν οἱ ἐπαγγελματίες τῆς «εὐαισθησίας»; δομοκρατίαφωτογραφία

Μεταξύ τους περιλαμβάνονται παντὸς εἴδους κρατοῦντες καὶ μή. 
Ἀριστεροί, δεξιοί, κεντρῶοι, ἄσχετοι, πονηροὶ καὶ «ἀπονήρευτοι», «εὐαισθητούληδες» καὶ «ἀναισθητούληδες»…. 
Τὰ ἐρωτήματα, λογικὰ κι ὄχι παράλογα, τὰ θέτουμε ὅλοι.
Νά ἀναμένουμε ἀπαντήσεις ἤ πάλι στήν μούγκα θά τό ῥίξετε, ὅπως συνηθίζετε;
Διότι καλὲς οἱ κραυγές, ἀλλὰ καλλίτερος ὁ διάλογος!
Κι ἐσεῖς μόνον γιὰ κραυγὲς εἶστε.
Διότι ὅταν πρόκειται γιὰ διάλογο ἤ ἐξαφανίζεστε ἤ τὸ παίζετει «ὑπὲρ ἄνω»….
Κάτι ποὺ φυσικὰ οὔτε εἶστε οὔτε θὰ γίνετε… Ἀπλῶς δὲν μπορεῖτε….

Φιλονόη.  

Μα τόσο ανεγκέφαλοι είναι οι λαθρομετανάστες που καταστρέφουν την πανάρχαια πόλη Αθήνα που τους φιλοξενεί επειδή κάποιος γνωστός-άγνωστος του Χόλιγουντ έκανε ένα φιλμ όπου κριτήκαρε τον Προφήτη τους; Ποια η σχέση των μικρομάγαζων της Αθήνας με το Χολιγουντιανό φιλμ; Αν δεν αρέσκονται στους Δυτικούς τρόπους σκέπτεσθαι ας πάνε πίσω στις χώρες τους να απολαύσουν τον δικό τους «πολιτισμό».

Αρκετά πια.

Πολύδωρος

Φυσική συνέπεια της φιλοξενείας μας είναι: οι Εβραίοι να δημιουργούν κοινωνικές αστάθειες όπως και όπου τους συμφέρει. Ο πολυπολιτισμός, είναι ένα από τα πολλά εργαλεία τους καταστροφής μιας ομογενούς φυλετικά κοινωνίας όπως είναι το Έθνος, διότι πιστεύουν πως δεν  μπορούν να ζήσουν όπως ΕΊΘΙΣΤΑΙ μέσα σε συμπαγή εθνικά κράτη για πολύ. Αφού με την συμπεριφορά τους προκαλούν επαναλαμβανόμενες κακές εμπειρίες (φαίνεται στις ιστορίες των εθνών), οι μεγαλοεβραίοι πιστεύουν ότι πρέπει να διαιρέσουν, υποτάξουν, και τελικά καταστρέψουν τα έθνη, προκειμένου να κυριαρχήσουν και να παγιώσουν την ασφάλειά τους. Γιαυτό εκμεταλλευόμενοι τις διαφορές των κοινωνικών ομάδων ενός Έθνους, και εισάγωντες τον πολυπολιτισμό μαζί με τα άλλα “κινήματα” στρέφουν τους ανθρώπους τον έναν ενάντια στον άλλο. Κι επειδή ένα Έθνος αποτελεί την πλειοψηφία μέσα σε ένα εθνικό κράτος, στρέφουν συντονισμένα τα διάφορα κινήματα (“γυναικών”, ομοφυλοφίλων, οικολόγων, αριστεριστών κτλ) μειονοτήτων εναντίον του.

ΠΩΣ μπορεί κάποιος να μην βλέπει ότι πλησιάζει νέος μεσαίωνας;;;;;;Ἀκοῦν οἱ ἐπαγγελματίες τῆς «εὐαισθησίας»; ῥωτῆστε Ἰνδιάνο

 

Τόσα χρόνια εκφράζαμε ανησυχίες για το τί συμβαίνει με τις ορδές των λαθρομεταναστών που κατά χιλιάδες έμπαιναν και ακόμη μπαίνουν στην χώρα χωρίς έλεγχο, χωρίς να ξέρει κανείς ούτε καν την χώρα προέλευσής τους. Αλλά η πολιτική ελίτ μοίραζε μίζες και πλέον είναι προφανές ότι στόχευε στην κοινωνική διάλυση των Ελλήνων, με εργαλείο την λαθρομετανάστευση, για να ξεπουληθεί η Ελλάδα εύκολα και φτηνά…

Ποιος είναι ο σκοπός όλων αυτών των καημένων, φτωχών μεταναστών πλέον που νοιώθουν δυνατοί; Η εικόνα τα λέει όλα:

Για όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά το πανό γρἀφει: “Η Δημοκρατία και η Ελευθερία σε τροχιά θανάτου – Το Ισλάμ έρχεται…

” Με λίγα λόγια ότι φωνάζουμε τόσα χρόνια! Μόλις αποκτήσουν πλειοψηφία σε οποιαδήποτε περιοχή οι μουσουλμάνοι έχουν σκοπό να επιβάλλουν ισλαμικό νόμο. Αυτή είναι η “ευνομούμενη” πολυπολιτισμική κοινωνία που ονειρεύονταν η θολοκουλτούρα της χώρας

πηγή

(Domocracy όπως λέμε δομοκρατία, ούτε αυτό δεν ξέρει να γράψει σωστά. Στο “death” όμως… λόγω πολιτισμού και θρησκείας σκίζει!)
“ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ ΩΜΟ ΙΣΛΑΜ ΕΡΧΕΤΑΙ”
γράφει το πλακάτ του μπουκαδόρου “μετανάστη” στον οποίον ο σύριζα θέλει να δώσουν αβλεπώς  άσυλο, πολιτικά δικαιώματα  και να φέρει και το σόι του!!
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
Το όνειρο του νεοταξίτη!
Ο τέλειος πραιτοριανός της νέας τάξης, θα του σφυρίξεις δυο μπούρδες  για τον προφήτη και θα τουν αφήσεις να τρέχει και να σφάζει ότι βρεθεί μπροστά του, IQ μπιφτεκιού και  duracell!
Πώς να μην θέλει αυτόν τον κάφρο για “πολίτη” ο νεοταξίτης; Δεν θα κάνει τα πάντα για να μη χάσει τέτοιο κελεπούρι; και φασίστα θα σε πει και ρατσιστή, και ναζιστή και τραβεστί κι ό, τι  του περάσει απ’ το νου αρκεί να κατσικώσει εδώ το “άνθος ευλαβείας”.

Το ότι κάποιος που μπήκε στο σπίτι μας από την μπαλκονόπορτα και κατσικώθηκε, κάνει και φασαρία και μας λέει μέσα “ήρθα για να σκοτώσω την ελευθερία σας μέσα στο ίδιο σας το σπίτι  και να σας πατήσω κάτω με την ωμότητά μου -στην οποία δίνω και θρησκευτικό άλλοθι γιατί είμαι εντελώς ηλίθιος και δίνω δίκιο στην όποια ταινία με βρίζει- το αφήνω ασχολίαστο….

πηγή: μήνυμα

Έχετε καταντήσει την Αθήνα και όλη τη χώρα ένα τεράστιο καφροτροφείο, θερμοκήπιο ειδεχθών εγκληματιών, υπαίθριο ουροδοχείο και αφοδευτήριο.
Αυτές οι ημέρες Παρακμής θα πάρουν το όνομά σας. Ημέρες Καμίνη, ημέρες Δένδια, ημέρες Ρουπακιώτη, ημέρες θιασωτών δανειακών, ημέρες επιτήδειων ψευτοευσθητούληδων, ημέρες κομματοσυμμοριτών που βλέπουν “κέρδος” και “ζεστό ευρωπαϊκό χρήμα” στις τσέπες τους από τις ορδές των κάφρων που βρωμίζουν και  υποβαθμίζουν ό,τι βρίσκεται γύρω τους μόνο με την παρουσία τους, που  σπάνε και καταστρέφουν μια ιερή πόλη με ιστορία 2.500 και πλέον  ετών.
Ημέρες παρακμής, δυσωδίας, κατουρλίλας,  φανατισμού, μίσους,  ηλιθιότητας, υποβάθμισης, αθλιότητας,  ξευτίλας, ντροπής, ιεροσυλίας, ημέρες τριτοκοσμικού  “πολυπολιτισμού” που μας τον φεσώσατε και μας τον κατσικώσατε στο σβέρκο με το απο-Φασίζουμε και επιβάλουμε. ΤΥΡΑΝΝΟΙ!
Αν δεν σας αρέσει αυτή η πόλη κι αυτή η χώρα να σηκωθείτε και να  φύγετε, πάτε άλλου, ξεκουμπιστείτε επιτέλους από δω,  δεν θα μας λείψετε. Θα είναι μεγάλη ανακούφιση να ξεκολλήσετε  από πάνω μας,  βδέλες, τοξικά   βαμπίρ που μας πίνετε το αίμα.
Ευχόμαστε  να εξαφανιστείτε όλοι σας και να πάρετε μαζί σας κι αυτές τις λέρες γιατί αυτές ήρθαν εδώ χάρι σ’ εσάς που τις καλέσατε και τις σταβλίζετε. Έχουν την ίδια ποιότητα και την ίδια πρόθεση απέναντι στη χώρα και στους Έλληνες  με αυτήν που έχετε εσείς,  για αυτό είναι εδώ, για αυτό και τις καλέσατε.
Και το βλέπουμε πολύ καθάρα.
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑ  και τριτοκοσμική αθλιότητα που διαπράττουν οι προστατευόμενοί σας,  ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΣΕΙΣ!

μακελειό

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ !!!
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ  ΗΘΗ, ΑΞΙΕΣ, ΙΔΑΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ …
Δεν θα στεναχωρηθούμε ουδόλως
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ…

(Visited 11 times, 1 visits today)
One thought on “Ἀκοῦν οἱ ἐπαγγελματίες τῆς «εὐαισθησίας»;

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ναί, ἡ δημοσία προσευχὴ μᾶς πείραξε! » Φιλονόη καὶ φίλοι...

Leave a Reply