Ἀνοικτὴ ἐπιστολὴ πρὸς τὸν Ν. Μιχαλολιάκο.

Ἀνοικτὴ ἐπιστολὴ πρὸς τὸν Ν. Μιχαλολιάκο.Καλημέρα ή Καλησπέρα κύριε Μιχαλολιάκο.

 

Θα απευθυνθώ στο πρώτο Ενικό, επειδή έτσι αρμόζει στην Ελληνική γλώσσα.

Ο σεβασμός δεν κερδίζεται με τους πληθυντικούς αλλά με τις πράξεις, όμως στον Ενικό εξυπακούεται.

Σαν ψηφοφόρος σου στις 2 τελευταίες εκλογές του 2012, (κι αν το ξανακάνω να μου κοπεί το χέρι από την ρίζα) ΕΧΩ νομίζω το δικαίωμα να εκφέρω γνώμη για κάποια στραβά που συμβαίνουν στο κόμμα ή σύνδεσμο ή όπως θέλεις πες το.

Συγκεκριμένα, με ενόχλησε αφάνταστα η ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ στάση του βουλευτή σου του «ΠΑΠΠΑ» προς τον νεαρό που σατίρισε τον ήρωα γνωστού τηλεοπτικού βιβλιοπώλη, γέροντα Παΐσιο, σε σημείο που να θέλω να του πιω το αίμα μέχρι τελικής αφυδατώσεως. Έθεσε ολόκληρο θέμα στην βουλή για μία αθώα σάτιρα, ενώ υπάρχουν ΕΘΝΙΚΑ θέματα, όπως για παράδειγμα εδώ:

 

 Λόγῳ τοῦ ὅ,τι ἀπέσυραν τὸ ταινιάκι, τὸ ἀλλάζουμε μὲ αὐτό: 

που θα έπρεπε να απασχολούν το κόμμα της Χ.Α., αλλά με τον κύριο αυτό πιστεύω το κόμμα σας θα πρέπει να αλλάξει τα αρχικά από Χ.Α. σε Χ.Ο.Α. μιάς και από ότι μας δείξατε σε όλους μας, έχετε ΑΜΕΣΗ σχέση με την ορθοδοξία.

Να λέγεστε λοιπόν Χρυσή Ορθόδοξη Αυγή. Διότι Ελλάς και χριστιανισμός είναι 2 άκρως αντίθετα πράγματα, τα οποία και γνωρίζετε, δεν χρειάζεστε εμένα για να σας τα πω. Δεν είμαι προκατειλημμένος, δεν είμαι χριστιανός, ούτε 12θεϊστής, ούτε βουδιστής ούτε άθεος. Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ δεν έχει θρησκεία. Όλος ο φασισμός επάνω στον Έλληνα έχει πέσει από τον χριστιανισμό εδώ και 1700 χρόνια. Κάποτε, όπως γνωρίζετε και ίσως εθελοτυφλείτε, στα χρόνια του Μ. Θεοδοσίου ή Ιουστινιανού ή Κύριλλου κλπ, (είναι τόσοι πολλοί) αρκούσε και μόνο να κατονομάσεις τον εαυτό σου «Έλληνα» για να σε αποκεφαλίσουν ή να σε εξορίσουν στην καλύτερη περίπτωση και να δημεύσουν (στους παπάδες) την περιουσία σου.

Σας ψηφίσαμε σαν ένα κόμμα που νοιάζεται για την Ελλάδα και για την ομαλή διαβίωση του Έλληνα πολίτη στα ίδια του τα εδάφη, αλλά μας αποκαλύψατε με τον κύριο αυτό, τον βουλευτή σας, (που έχει το επίθετο και την χάρη) ότι μάλλον νοιάζεστε μονάχα για τον «Ορθόδοξο» Έλληνα.

Ξεχνάτε ίσως, ότι η ειρωνεία που εμπεριέχεται μέσα στην σάτιρα και αντιστρόφως, είναι Ελληνικά εφευρήματα. Μήπως θα έπρεπε να φυλακίσουμε και τον Αριστοφάνη που ειρωνευόταν θεούς και βασιλιάδες; Κάποιοι κάποτε έπαιρναν διδάγματα από αυτά, αλλά σήμερα το να σου λέει κάποιος τα στραβά σου με σάτιρα, τον μηνύεις για προσβολή…. φάτσας-εγωισμού-προσωπικότητας, όπως θέλεις πες το. Τον καημένο τον νεαρό με το χιούμορ, τον συνέλαβαν, για «κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκευμάτων».

Και ο ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ (γιατί όχι και Παρίσιος;) δεν είναι καν άγιος, δεν έχει αγιοποιηθεί. Αυτή σας η πανιβλακεία, είχε σαν αποτέλεσμα να γίνετε πανελλήνιο ρεντίκολο. Ιδού ορισμένα σχόλια για το κόμμα σας που δυστυχώς ψήφισα 2 φορές όπως προανέφερα: 

http://www.polispress.gr/archives/131715

 • «Τώρα που έχουν απεργία οι δικαστικοί, ευκαιρία να αναλάβει η ιερά εξέταση τις υποθέσεις».
 • «Τι ώρα είναι ο λιθοβολισμός στο Σύνταγμα;»
 • «Άρση απορρήτου για μη κακουργηματική πράξη, για χάρη της Χρυσής Αυγής. Πόσο απέχουμε από το κυνήγι μαγισσών;»
 • «Οι νεοναζί που ζήτησαν τη σύλληψη του δημιουργού της σατιρικής σελίδας, συνηγορούν ελεύθερα υπέρ της ευθανασίας των ανάπηρων στο Διαδίκτυο».
 • Κοιμάσαι στην Αθήνα, ξυπνάς στο Ισλαμαμπάντ».

 

Ευχαριστώ που μου δείξατε ότι είμαι και ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ που σας ψήφισα.

Δεν είμαι όμως τόσο μαλάκας ώστε να σας πω το ονοματεπώνυμό μου, γιατί θα στείλετε να συλλάβουν κι εμένα. Σας αποκαλούν φασίστες. Τώρα, με αυτό που κάνατε, άντε να μας αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες.

 

Υπήρξα κι εγώ ένα πολύ μικρό (ευτυχώς) διάστημα μέσα στην πολιτική σε κάποιο μικρό κόμμα εκτός βουλής κι έδωσα μάχες ολόκληρες για να μπορεί ο καθένας μας να είναι ελεύθερος να πιστεύει σε ότι του κάνει κέφι. Παραιτήθηκα, γιατί οι ορίτζιναλ φασίστες ήταν ΕΚΕΙ, σε εκείνο το κόμμα. Θα σκότωναν ακόμη και την μάνα τους αν δεν ασπαζόταν τις ιδέες τους. Κι έρχεστε τώρα εσείς για να μου χαλάσετε το γλυκό και να μου πείτε ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ΜΟΝΟ στην ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ κι ότι καλός Έλληνας είναι μόνο ο ορθόδοξος Έλληνας; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω !!!

Είμαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ άνθρωπος με ελεύθερη σκέψη κι έκφραση και κανείς δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να εκφράζομαι όπως θέλω για όποιον θέλω. Και ο συγκεκριμένος συμπαθής γέροντας θα τύχαινε σεβασμού εάν ο γνωστός βιβλιοπώλης δεν τον καταντούσε «γραφικό» με την τόση και τόση Ελληνοπώληση. Κάνατε σε πράξη την γνωστή Ελληνική ρήση: «Δουλειά δεν είχε ο διάολος, γαμούσε τα παιδιά του».

Ο μισθός του βουλευτή πρέπει να είναι δικαιολογημένος. Κι εσείς σπαταλήσατε τα λεφτά των φορολογουμένων ξοδεύοντας ΠΟΛΥΤΙΜΗ βουλευτική ώρα σε μία καταγγελία για μία αθώα σάτιρα. Ντροπή σας. Και ΔΙΣ ντροπή σας, επειδή δεν βγήκε κανείς από τους υπόλοιπους βουλευτές σας να κάνει παρατήρηση στον βουλευτή που ασχολήθηκε με ένα τόσο βλακώδες θέμα, ενώ μπορούσε κάλλιστα να ασχοληθεί με το κατέβασμα ανθελληνικών ιστοσελίδων όπως το Bulgarmak.org που τις ανεβοκατεβάζει όποτε θέλει για να μην τον πιάσουν και τόσες άλλες. Η σάτιρα σας πείραξε. Αποδείξατε ακόμη και στους αμφισβητίες, ότι μόνο σοβαρό κόμμα δεν είστε. Οι βουλευτές σας, μπορεί να γνωρίζουν από άρση βαρών, μποξ, καράτε κι άλλες πολεμικές τέχνες, αλλά από την τέχνη της ΣΟΒΑΡΗΣ πολεμικής πολιτικής είναι εντελώς άσχετοι.

Αυτού του είδους οι βουλευτές, είναι τα κούτσουρα που έλεγε ο Μέγας Ηράκλειτος.

«Αφήστε τα κούτσουρα και τα πτώματα να περνούν από μπροστά σας στο ποτάμι. Εσείς να κάθεστε και να τα βλέπετε αδιάφοροι, να μην ταυτίζεστε μαζί τους».

Καλή και σοφότατη η φράση. Όμως, επειδή παραγεμίσαμε με κούτσουρα τελευταία, ας τους κάνουμε την χάρη να τα κάνουμε να γίνουν χρήσιμα σε κάτι.

ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ για να περάσουμε στην απέναντι όχθη.

 

Επειδή λοιπόν ΑΓΑΠΑΜΕ την Ελλάδα, με τους 12θεϊστές της, με τους χριστιανούς της, με τους άθεούς της, με τους οποιουσδήποτέ της,…..

ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

 

Αν είναι να πεθάνουμε ή να πάμε στα σίδερα, το κάνουμε και μόνοι μας. Δεν χρειαζόμαστε παπαδογλύφτες εθελοντές.

 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

1)    Κάποιο καλοταϊσμένο χοντρό λαμόγιο ήταν πιο τίμιος κι έβαλε στο κόμμα του και την λέξη ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ.

2)    Έλληνας έχει να καταδώσει Έλληνα, από την εποχή του εμφυλίου. Μπράβο σας, σπάσατε κι αυτό το ρεκόρ.

3)    Βουλευτής σημαίνει να έχεις λύσεις στα προβλήματα κι όχι προβλήματα για τις λύσεις. Εσείς μας αποδείξατε ότι δεν κατέχετε ούτε το πώς λειτουργεί η οικονομία και θέλετε να κυβερνήσετε ολόκληρο έθνος; Διδάσκουν οικονομία, παιδεία ή εξωτερική πολιτική στις σχολές καράτε;

4)    Το να κλωτσάς ή να σαπίζεις στο ξύλο λαθρομετανάστες, σημαίνει ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑ να τους διώξεις με πολιτικό τρόπο. Είστε το κόμμα της κλωτσιάς και της σφαλιάρας αφού με τις βλακείες σας καταφέρατε να χάσετε ακόμη και την υποστήριξη της αστυνομίας σε κάποιες ενέργειές σας. Αν κατείχατε την τέχνη της πολιτικής και ήσασταν στ’ αλήθεια και αληθινοί πατριώτες, όχι φανφαρονολόγοι, θα μπορούσατε μέσα σε 10 λεπτά της ώρας να έχετε στείλει όλο αυτόν τον συρφετό των 5.000.000 ΛΑΘΡΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ από κει πούρθανε. ΥΠΑΡΧΕΙ τρόπος, τον ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ αλλά ΔΕΝ τον εφαρμόζετε. Ποιός σας πληρώνει κι εσάς άραγε;;;;;;;;;;;;

5)    ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ στις 23 Σεπτεμβρίου όταν οι μουσουλμάνοι σπάγανε Ελληνικά μαγαζιά και κατέστρεφαν αμάξια στην Ομόνοια; Γιατί εκεί ΔΕΝ μπουκάρατε να τους ισοπεδώσετε όλους αφού είστε τόσο μάγκες;

6)    Αξίζει άραγε να σπαταλώ τον πολύτιμο οικογενειακό μου χρόνο γράφοντάς σας όλες αυτές τις παρατηρήσεις. Σίγουρα ΟΧΙ. Αντίο σας και να θυμάστε τα λόγια μου όταν δεν θα ξαναμπείτε στην βουλή επειδή θα σας έχει σιχαθεί και ο πιο φανατικός σας.

 

Μετά τιμής. (Εγώ την ΕΧΩ. Εσείς, ΟΧΙ. Μας κοροϊδέψατε.)

 

ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ.

πηγή: μήνυμα

φωτογραφία

(Visited 102 times, 1 visits today)
11 thoughts on “Ἀνοικτὴ ἐπιστολὴ πρὸς τὸν Ν. Μιχαλολιάκο.

 1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἀνοικτὴ ἐπιστολὴ πρὸς τὸν Ν. Μιχαλολιάκο. « Φιλονόη καὶ φίλοι……

 2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἀνοικτὴ ἐπιστολὴ πρὸς τὸν Ν. Μιχαλολιάκο « mySatellite

 3. Κάτι ἐλησμόνησε νὰ ἐρωτήσῃ μεταξὺ τῶν ἄλλων ὁ ἐπιστολογράφος: Πόθεν τὸ ὄνομα “Χρυσὴ Αὐγή”. Ἀπάντησιν δὲν θὰ λάβῃ ἀλλὰ καὶ ἄν τοῦτο συμβῆ θὰ εἶναι ἄλλα λόγια νὰ ἀγαπιώμαστε. Ἐφ΄ὅσον ὅμως εἶναι θρηκευόμενος καὶ δὴ Ὀρθὀδοξος, ἄς τὸ ἐρευνήσῃ μεταξὺ τὼν Νεοταξιτῶν καὶ τῶν πρω1ιμων σιωνομασονικῶν ταγμάτων. Θὰ ἐκπλαγῆ. Μήπως καὶ ὁ Ἐθνικοσοσιαλισμὸς (Ναζισμός) θερμὸς ὑποστηρικτὴς τοῦ ὁποίου εἶναι τὸ περὶ οὗ ὁ λόγος “κόμμα” μίαν Νέαν Τάξιν Πραγμάτων δὲν εὐαγγελίζεται;
  Ἄνθρωπέ μου φύγε μακρὰν καὶ μὴ κοιτάξης πίσω σου!

  • Ἔχω ἀπαντήσει ἐγὼ πρὸ καιροῦ. Προέρχεται ἀπὸ κάποιο πλοῖο ποὺ βούλιαξε.
   Ὅσο γιὰ τὰ τῆς Νέας (καὶ παλαιᾶς) τάξεως Νικόλαε, ἐπὶ τέλους πρέπει νὰ συνειδητοποιήσουμε πὼς αὐτὸ τὸ θέμα ἀφορᾷ σὲ κάθε κόμμα, μικρὸ ἤ μεγάλο, ποὺ πέρρασ, περνᾶ καὶ θὰ περάσῃ ἀπὸ τὸν τόπο!

   • Δὲν διαφωνῶ ὡς πρὸς τὰ κόμματα. Ὅμως, ἄλλο εἶναι νὰ δηλώνῃς ὑποταγὴν εἰς κάτι καὶ ἄλλο νὰ τὸ Εὐαγγελίζεσαι. Ἡ διαφορὰ εἶναι κολσσιαία καὶ ἐγὼ ἀναφέρομαι εἰς τοὺς Εὺαγγελιζομένους οἱ ὁποῖοι μάλιστα, οἱ ἐν Ἑλλάδι, προσποιοῦνται ὅτι πέρα βρέχει!….
    Τέλος, ὄχι δὲν προέρχεται ἀπὸ πλοῖον ἄν ἐννοεῖς τὸ “Χ.Α.”. Ἀντιθέτως μάλιστα……….

 4. Μερικές ερωτήσεις λοιπόν απο κάποιον που δεν έχει συμετάσχει ποτέ σε κόμμα:

  1. To βιντεο δεν υπάρχει πλεον (This video has been removed by user). Αν θες να αναφέρεσαι σε αυτό ανέβασέ το σε παρακαλώ για να το δούμε όλοι.

  2. “θα μπορούσατε μέσα σε 10 λεπτά της ώρας να έχετε στείλει όλο αυτόν τον συρφετό των 5.000.000 ΛΑΘΡΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ από κει πούρθανε. ΥΠΑΡΧΕΙ τρόπος, τον ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ αλλά ΔΕΝ τον εφαρμόζετε.”

  ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Γιατι όμως δεν το λες για να μάθουμε και εμεις οι αδαεις πολίτες;
  Αν δεν τον αναφέρεις συγνώμη αλλά λες μπαρούφες! Με υπονοούμενα επιχειρήματα δεν υπάρχουν.

  3. Δεν διαφωνώ ότι και η Χ.Α θα κάνει λάθη, χαζομάρες και ίσως θα μπει στον πειρασμό να κάνει κάποια απο τα στραβά των άλλων κομμάτων (ότι δηλαδή τυπικοί Ελληνες πολιτικοί δυστυχώς). Το πρόβλημα είναι ότι στην πολιτική ο μη χείρων βέλτιστος. Ονόμασε λοιπόν ένα κόμμα πιο κατάλληλο (συγνώμη: λιγότερο κακό) για την σωτηρία της Ελλάδας.

  • Δὲν ἐκτιμῶ κανένα κόμμα. Ἐπίσης, γιὰ τὴν χρυσὴ αὐγή, θὰ ἤθελα νὰ μᾶς ἀπαντήσουν σὲ σοβαρὰ ζητήματα, ὅπως γιὰ παράδειγμα γιὰ τὸ ξεπούλημα τῆς ἀγροτικῆς τραπέζης…

   • Δεν διαφωνώ καθόλου για το θέμα της Αγροτικής. Η άρχισαν τα “κολπάκια” η είναι άσχετοι στα οικονομικά.
    Και τα δύο επικίνδυνα είναι.

    Ομως εγώ δεν πήρα απαντήσεις σε αυτά που ζήτησα:

    1 Το Video.

    2. Τη Δεκάλεπτη μέθοδο ξεφορτώματος των λαθρομεταναστών.

    3. Και το “δεν εκτιμώ κανένα κόμμα” όσο αληθινό και άν είναι για πολλούς απο μας τι οδηγεί στις εκλογές; Σε λευκό;
    Αυτό που δηλαδή ευνοεί το πρώτο κόμμα;

    (Κυρίως τα 1 και 2 που είναι πιο “απτά”)

   • 1. Τὸ ταινιάκι ἔχει ἀφαιρεθῇ. Δὲν ἦταν δικό μας. Συνεπῶς τὸ ἀλλάζουμε μὲ κάτι πιὸ …σατυρικό, ἐλπίζοντας νὰ σὲ καλύπτουμε.
    2. Δεκάλεπτη μέθοδο ξεφορτώματος ΛΑΘΡΟμεταναστῶν δὲν γνωρίζω. Γιὰ νὰ τὸ γράφῃ ὅμως κάτι θὰ ξέρῃ.
    3. Δὲν ἐκτιμῶ κανέναν κόμμα=δὲν πιστεύω σὲ αὐτὸν τὸν τρόπο διακυβερνήσεως, δὲν δέχομαι τὸ μεταξὺ πολλῶν κακῶν τὸ μὴ χεῖρον βέλτιστον καὶ δὲν ψηφίζω μὲ τὴν λογικὴ τῆς ἐλπίδος. (Ψηφίζω μὲ τὴν λογικὴ τοῦ …γέλιου πλέον!!!)

 5. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ὁ πραγματικὸς φασισμός μας! » Φιλονόη καὶ φίλοι...

Leave a Reply