Γιὰ νὰ δοῦμε… Θά δοῦμε χειροπέδες;

Γι_ ν_ δο_με... Θά δο_με χειροπέδες_

Οἱ ΜΚΟ ἔχουν καταντήσει βαθυτάτη πληγή, ὄχι μόνον στὴν χώρα μας, ἀλλὰ παγκοσμίως. 
Παράδειγμα καὶ ἡ Ῥωσσία τοῦ Πούτιν, ποὺ προσφάτως τὶς ἔθεσε ὑπὸ αὐστηρὰν ἐπιτήρησιν.
Βέβαια, ὁ Πούτιν δὲν ἐπέτρεψε νὰ ξεφύγουν ἀπὸ τὸν ἔλεγχό του οἱ καταστάσεις.
Στὸ Ἑλλαδοκαφριστὰν ὅμως εἶναι ἀλλοιῶς…
Ἰδίως ἐὰν κυβερνᾶ τὸ GAPατο, μὲ τοῦ ὀποίου τὴν ἔγκρισιν δημιουργήθηκαν οὔκ ὁλίγες ἀπὸ ἐτοῦτες.

Θά τίς δοῦμε λοιπόν ἤ ὄχι τίς χειροπέδες;

Ἀναμένομεν.

Φιλονόη.

 Εισαγγελέας για ΜΚΟ: Το πάρτι στο ΥΠΕΞ τελείωσε … οι χειροπέδες έρχονται!

To πάρτι των ΜΚΟ και της διαχείρισης απόρρητων κοδυλίων κατά την περίοδο της υπουργείας του Γιώργου Παπανδρέου και του Δ.Δρούτσα το 2009-2010 στο υπουργείο Εξωτερικών φαίνεται ότι θα τελειώσει με … hangover: Σύμφωνα με πληροφορίες ο οικονομικός εισαγγελέας Σπύρος Μουζακίτης που ερευνά την υπόθεση  έχει συγκεντρώσει σοβαρά στοιχεία που στοιχειοθετούν το αδίκημα της διάπραξης αξιοποίνων πράξεων. Η έρευνα των εισαγγελέων συμπεριέλαβε και τα «μυστικά κονδύλια» , που φέρεται ότι διατέθηκαν από το υπουργείο Εξωτερικών την περίοδο 2009-2010.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η έρευνα του αναπληρωτή οικονομικού Εισαγγελέα Σπύρου Μουζακίτη έχει ήδη εντοπίσει τουλάχιστον τρία πρόσωπα, υπηρεσιακούς παράγοντες, από τους οποίος ζητούνται πλέον εξηγήσεις.

Ο Σπύρος Μουζακίτης καλεί με την ιδιότητα του υπόπτου διάπραξης αδικήματος τους εν λόγω υπηρεσιακούς παράγοντες να λογοδοτήσουν ώστε να κρίνει αν θα προχωρήσει στη συνέχεια στην άσκηση ποινικής δίωξης για την υπόθεση.

Η εισαγγελική έρευνα είχε παραγγελθεί από τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη. Ας ελπίσουμε ότι οι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί να καταφέρουν να σπάσουν αυτό το απόστημα που εργάστηκε κατά των συμφερόντων της χώρας στο πλαίσιο της “παγκοσμιοποιημένης” αντίληψης του Γ.Παπανδρέου.

πηγή

φωτογραφία

(Visited 18 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Γιὰ νὰ δοῦμε… Θά δοῦμε χειροπέδες;

Leave a Reply