Περὶ λίστας Λαγκᾶρντ καὶ χρυσῆς αὐγῆς.

Περὶ λίστας Λαγκᾶρντ καὶ χρυσῆς αὐγῆς.1 
Μεταφέρω, γιὰ λόγους ἠθικῆς καὶ τάξεως, τὴν ἀνακοίνωσι τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς, ποὺ ἀφορᾷ στὶς καταγγελίες γύρω ἀπὸ τὴν μὴ στήριξί της στὸν ἔλεγχο τῆς λίστας Λαγκᾶρντ.

Να δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ

 

Περὶ λίστας Λαγκᾶρντ καὶ χρυσῆς αὐγῆς.Η Χρυσή Αυγή επιμένει στην πάγια θέση της για απόλυτη διαλεύκανση κάθε υπόθεσης μαύρου πολιτικού χρήματος. Να δοθούν στη δημοσιότητα ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ της λίστας Λαγκάρντ και να διερευνηθεί από την Δικαιοσύνη το πόθεν έσχες όσων έβγαλαν εκατομμύρια στο εξωτερικό. Σχετικά με κάποιες θλιβερές αναφορές που έγιναν στο διαδίκτυο, η Χρυσή Αυγή τονίζει ότι είναι υπέρ της συνέχισης της έρευνας σε κάθε επίπεδο για διαλεύκανση της υπόθεσης και ασφαλώς μέσω της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας της βουλής.
Υπερψηφίσαμε κάθε σχετική πρόταση και στη σημερινή επιτροπή η κατ’ αρχήν αρνητική απόκριση του βουλευτή μας Αρβανίτη συνέβη εκ παραδρομής. Το ίδιο είχε πράξει και ο Τσίπρας κατά λάθος στην πρόταση του Σύριζα για εξεταστική για το μνημόνιο. Για να βουλώσουν το στόμα τους οι διάφοροι “καλοθελητές” δημοσιεύουμε τη σχετική αναφορά που κατετέθη εγγράφως από τον βουλευτή μας προς τον πρόεδρο της αρμόδιας επιτροπής, με αριθμό πρωτοκόλου 52/19.12.12

χρυσή αὐγή

Μία παρατήρησις κυρίες καὶ κύριοι τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς.
Ἄλλην φορὰ νὰ εἶστε περισσότεροι ξύπνιοι.
Ἐὰν δὲν μπορεῖτε νὰ διαχειριστεῖτε τὴν εὐθύνη ποὺ ἔχετε, παραιτηθεῖτε.
Ἠλίθιοι, ἀφηρημένοι κι ἀδιάβαστοι ἁπλῶς πρέπει νὰ πᾶνε στὰ σπίτια τους!
Καὶ μᾶλλον ἄργησαν!

Φιλονόη.

σχετικὰ θέματα καὶ φωτογραφία:

Μήπως τά καλόπαιδα τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς ἔχουν νά μᾶς ποῦν κάτι γιά τήν «λίστα Λαγκάρντ»;

(Visited 21 times, 1 visits today)
One thought on “Περὶ λίστας Λαγκᾶρντ καὶ χρυσῆς αὐγῆς.

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Περὶ λίστας Λαγκᾶρντ καὶ χρυσῆς αὐγῆς. « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply