Ζοῦν ἀνάμεσά μας!

Ναί, ἀλλὰ δὲν τὸ γνωρίζουμε!
Εἶναι ἐδῶ, μαζύ μας, ἀρχίζουν καὶ ἐπεμβαίνουν μὲ ἀποτέλεσμα πολὺ σύντομα νὰ μπορέσουν νὰ μᾶς πετάξουν ἀπὸ τὸν πλανήτη.
Ξύστρα σήμερα! Καὶ …ξύνει καλά!

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

Ο τίτλος αναφέρεται σε μία από τις λίγες πλέον συνωμοσιολογίες που δεν αποδείχτηκαν πραγματικές συνωμοσίες. Οκ, αυτό το “μία από τις λίγες” είναι λίγο ως πολύ υπερβολικό, αλλά όσα αποκαλύπτονται τον τελευταίο καιρό, αφήνουν μία τέτοια αίσθηση έκπληξης, που η υπερβολή είναι φυσικό επόμενο αυτής. Τι γίνεται εδώ; Πετρέλαια, φυσικό αέριο και άλλα πολύτιμα ορυκτά όντως υπάρχουν στο ελλαδικό υπέδαφος. 
Οι τράπεζες κινούν τα νήματα σε ένα κουκλοθέατρο όπου τα κράτη είναι στην καλύτερη περίπτωση γκεστ σταρ. Συνήθως όμως μένουν στο ρόλο του κομπάρσου. Χμμ… όχι ακριβώς, αφού οι κομπάρσοι πληρώνονται έστω και ψίχουλα, ενώ τα κράτη πληρώνουν τις τράπεζες προκειμένου να έχουν ρόλο. Ή έτσι, για να υπάρχουν.

Διακρατικές συμφωνίες υπονομεύουν το μέλλον ολόκληρων λαών. Διαρρέουν πληροφορίες από τις οποίες αποδεικνύεται πως οι πιο πετυχημένοι πόλεμοι των τελευταίων δεκαετιών δε χρειάστηκαν όπλα.

Όντως υπάρχουν αεροπλάνα που ψεκάζουν και οι γραμμούλες που παρατηρούμε, δεν είναι πάντα παιχνιδάκια των καυσίμων με την υγρασία της ατμόσφαιρας κι αυτό ονομάζεται γεωμηχανική και είναι ευρύτερα αλλά και στις ανά τον κόσμο κυβερνήσεις απλά ως άλλο ένα επιστημονικό πείραμα.

Σε μερικές πολιτείες των ΗΠΑ ήδη έχουν αρχίσει να απαγορεύουν τις κατ’ οίκον καλλιέργειες, αλλά και τις εκτροφές ζώων.

Πάλι στις ΗΠΑ, εταιρείες αλλά και ιδιώτες διώκονται επειδή συνέλεξαν βρόχινο νερό, γιατί λέει ανήκει αλλού…

Και η λίστα των συνωμοσιολογιών των οποίων η απόσταση από την πραγματικότητα μέρα με τη μέρα μικραίνει, εμπλουτίζεται συνεχώς. Οι πολίτες, υπό τους ήχους μαγικών αυλών, με βαγκνερικού ύφους μελωδίες εφησυχάζουν από την πολιτεία με ευφυολογήματα που καταλήγουν στο ότι είναι απαραίτητο να πουλήσουν τα πάντα προκειμένου να μπορεί το κράτος να πληρώνει μισθούς και συντάξεις. Κι αναρωτήθηκαν πολλοί… Άλλοι θυσιάστηκαν για τη λευτεριά των απογόνων τους. Και ειδικά στην Ελλάδα όσοι θυσιάστηκαν δεν ήταν λίγοι. Κι αν αναρωτήθηκαν; Στέκουν αδρανείς μπροστά στις τηλεοράσεις αφήνοντας το μέλλον των παιδιών τους, αλλά και των παιδιών των παιδιών τους να υποθηκεύεται προκειμένου να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις!

Ο κόσμος όπως τον ξέραμε έχει γυρίσει ανάποδα. Όσα ούρλιαζαν κάποτε οι γραφικοί συνωμοσιολόγοι αποδεικνύονται αληθινά το ένα μετά το άλλο κι εμείς υπνωτισμένοι απολαμβάνουμε καθημερινά την περιστροφή ενός εντυπωσιακού αλλά καθ’ όλα άγουστου και με σκοτεινά χρώματα καλειδοσκόπιου.

Τι μένει είπαμε; Εξωγήινοι να ζουν ανάμεσά μας… Λες να…;

ξύστρα

Ξέρετε κάτι;
Τὰ πάντα συμβαίνουν διότι ἄλλοι ἀπεφάσισαν ἔτσι.
Ἀλλὰ αὐτὸ ἀλλάζει!
Καὶ τελικῶς οἱ μόνοι ἐξωγήινοι θὰ εἶναι αὐτοὶ ποὺ μᾶς ἔφεραν σὲ αὐτὸ τὸ ἐπίπεδον!
Κι ἐπεὶ δὴ σὲ αὐτὸν τὸν πλανήτη μποροῦν νὰ ἐπιβιώσουν μόνον οἱ γήινοι…
Ἀφῆσετε τὴν φαντασία σας ἐλευθέρα γιὰ αὐτὰ ποὺ ἔρχονται… Ὅ,τι καὶ νὰ σᾶς ὑποδείξῃ, ἀληθὲς θὰ εἶναι!

Φιλονόη

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply