Τελικά ποιός θά παραδώσῃ τά ἀπόῤῥητα ἀμυντικά μας σχέδια πρῶτος;

Ἂχ…
Σήμερα ἀπεφάσισα νὰ πῶ ἔναν καλὸ λόγο γιὰ τὸν τΣΥΡΙΖΑ!!! (Σπανίως μοῦ συμβαίνει!)
Ὁ Μπένυ, ὅπως ἴσως θὰ ἀκούσατε, εἰρωνεύθη τοὺς πάντες καὶ τὰ πάντα, ὅταν ἐρωτήθῃ γιὰ τὰ ἀντίγραφα τῶν ἀμυντικῶν ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ἐγγράφων ποὺ κρατᾷ στὸ σπίτι του.

Ἐκτὸς ἀπὸ ἀνεύθυνος, εἶναι καὶ θρασύς!

Δὲν φθάνει ποὺ ἔκανε (καὶ κάνει) τὶς ὅποιες παρατυπίες του, ἀξιώνει νὰ τὸ προσπεράσουμε ὣς μὴ γενόμενον. 

Ὁ Δημήτρης Ἀντωνίου, ὁ ἰατρὸς ἀπὸ τὴν Χαλκίδα, ὅπως ἴσως θὰ γνωρίζετε, κατέθεσε ἤδη μήνυσιν.

Ὁ τΣΥΡΙΖΑ, ἄν καὶ γενικῶς ἀδιαφορεῖ γιὰ τὰ ἐθνικά μας θέμτα, ἔδωσε πληρωμένη ἀπάντησιν στὸν Μπενοβούβαλο.

«Σε λίγο θα μας κατηγορήσει ότι δώσαμε και τα αμυντικά σχέδια της χώρας»

Πυρά» Ν. Παππά στον Ευ. Βενιζέλο

Με δεικτικό τρόπο απέρριψε μέσα από τον «Α989» ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, τις καταγγελίες του Ευάγγελου Βενιζέλου, ότι εκείνος έδωσε τη φερόμενη ως λίστα Λαγκάρντ στον Κώστα Βαξεβάνη. 

«Σε λίγο θα μας κατηγορήσει ο Βενιζέλος ότι δώσαμε και τα αμυντικά σχέδια της χώρας που όπως απροκάλυπτα δήλωσε στη Βουλή, τα έχει πάρει στο σπίτι του. Αυτές τις τακτικές ο Βενιζέλος να τις κρατήσει για τους ομοίους του. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε τις επόμενες τι έχει γίνει με τα αμυντικά σχέδια», είπε ο Νίκος Παπάς. 

Πρόσθεσε ότι «δυστυχώς την επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης ουρά της οποίας γίνεται ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, την έχει αναλάβει μία ακροδεξιά κλίκα». 

Ο κος Παππάς σημείωσε ότι «ο Βενιζέλος είναι συνώνυμο του σκανδάλου και θα πρέπει ο πρωθυπουργός να γνωρίζει ότι θα λουστεί την επιλογή του να τον καλύψει. Ο Πρωθυπουργός διάλεξε να κουβαλήσει στους ώμους του τον Βενιζέλο,θα πληρώσει βαρύ πολιτικό τίμημα», ενώ υποστήριξε ότι «ακόμα και αν πιαστούν να κλέβουν θα μείνουν με νύχια και με δόντια στην εξουσία». 

«Οι πάντες έχουν αντιληφθεί στην πολιτική σκηνή πως η αριστερά δεν φοβάται τέτοιου είδους τακτικές(Βενιζέλου)», πρόσθεσε ο κος Παππάς και κατέληξε λέγοντας πως «με τη δημοσίευση για τη λίστα στο περιοδικό του Βαξεβάνη έμαθα για το usb».

Δυστυχῶς ὅμως τὸ αὐτὶ τοῦ Μπένυ δὲν ἱδρώνει ἀπὸ τίποτα. 

Ἀλήθεια, πιστεύει κάποιος πώς ὑπάρχει ἄλλος καλλίτερος ἐκπρόσωπος τῆς Ὕβρεως, (πλὴν τοῦ Παγκάλου! Αὐτὸς πρωτοστατεῖ!!!) ἀπό τόν Μπενοβούβαλο;

Κατ’ ἐμὲ πάντα, ἀπὸ τὰ πρῶτα πρόσωπα ποὺ πρέπει νὰ καταπέσουν εἶναι ὁ Μπένυ. 
Κι ἔχω τὴν ἐντύπωσιν πὼς τοῦ ἔρχεται…

Γιὰ νὰ δοῦμε. 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply