Ἡ ἐπιβολή τοῦ Ἰσλάμ στήν Ἑλλάδα

Ἡ ἐπιβολή τοῦ Ἰσλάμ στήν Ἑλλάδα1

Πολλά λέμε ἀλλά κανείς δέν μᾶς ἀκούει. Οἱ ἀποφάσεις εἶναι εἰλημμένες, ἔξωθεν καί τό νερό ἔχει μπεῖ στό αὐλάκι.

Στίς ἡμέρες μας ζοῦμε, ὄχι μόνον τόν βιασμό τῆς Ἑλληνικῆς οἰκονομίας, ἀλλά καί τῆς Ἑλληνικῆς κοινωνίας, τῆς Ἑλληνικῆς Ἱστορίας, τοῦ Ἑλληνικοῦ πολιτισμοῦ καί τῆς Ἑλληνικῆς καί χριστιανικῆς θρησκείας.

Τό σπουδαιότερο ὅλων εἶναι ἡ προσπάθεια τῆς ἐπιβολῆς τοῦ μουσουλμανισμοῦ – μέ τήν βοήθεια τῶν ἀνδρεικέλων πού εὑρίσκονται σέ νευραλγικές θέσεις ἐξουσίας – στόν πολιτισμένο κόσμο.

Μέ τόν ἴδιο τρόπο κάποτε, διά τῆς βίας στίς πολιτισμένες κοινωνίες εἶχε ἐπιβληθεῖ καί ἡ θρησκεία τῆς ὀπισθοδρομήσεως, ὁ χριστιανισμός.

Οἱ σφετεριστές τῆς ἐξουσίας στόν πλανήτη πρέπει νά κρατοῦν τίς κοινωνίες στό σκοτάδι καί τήν ἄγνοια. Μόνο ἔτσι μποροῦν νά τίς ἐλέγχουν, νά τίς χειραγωγοῦν, νά τίς κρατοῦν σέ καταστολή καί νά τίς ὑποτάσουν.

Ὁ Ἰσλαμισμός δέν εἶναι μόνον θρησκεία ἀλλά ἔχει καί πολιτική ὑπόστασι. (ἰσλάμ στά ἀραβικά σημαίνει ὑποταγή καί μουσλίμ σημαίνει ὑποταγμένος).

Ἔδωσαν, λοπόν, τό σύνθημα νά κατακλυστῆ ἡ Εὐρώπη καί ἡ Ἑλλάδα ἀπό τίς ὀρδές τῶν βαρβάρων, ἀνεγκεφάλων καί ἀπολίτιστων λαῶν τῆς Ἀσίας καί τῆς Ἀφρικῆς, στήν πλειονότητά τους μουσουλμάνοι.

Ἰσλάμ. Ἕνα σύστημα ἐπιβολῆς ἐξουσίας μέ τόν τρόμο, τόν φόβο καί τήν προσπάθεια ἐλέγχου τῆς γνώσεως. Ἕνας ἀναχρονιστικός τρόπος ζωῆς.

Ἰσλάμ. Ἕνα σύστημα ὑποταγῆς στήν ἑκάστοτε ἐξουσία.

Πῶς μπορεῖ ὁ πολιτισμός νά ἀντισταθῇ στήν βαρβαρότητα καί τήν ὀπισθοδρόμησι; Ἡ εὐγένεια στήν βία; Ἡ γνῶσι στήν ἄγνοια; 

Θά μάθουμε, λίαν συντόμως.

ΜινώταυροςἩ ἐπιβολή τοῦ Ἰσλάμ στήν Ἑλλάδα2

Ὁ ἐξισλαμισμός τῶν Ἀθηνῶν

Οι σχεδιασμοί για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην πρωτεύουσα της Ελλάδος τους μόνους που δεν ικανοποιούν είναι τους Ελληνες – στη συντριπτική τους πλειονότητα. Ολοι οι άλλοι μπορούν να εκδηλώνουν τη χαρά και την αγαλλίασή τους για την πολιτισμική άλωση της καρδιάς της Ελλάδος. Μπορεί ο όρος «άλωση» να φαντάζει… δύσπεπτος και… άκομψος στους φανατικούς οπαδούς της πολιτικής ορθότητας, αλλά δεν είναι. Η Ελλάδα, ως γνωστόν, ήταν ελεύθερη και ανεξάρτητη (μέχρι την υπαγωγή μας στην αρμοδιότητα των «δάνειων δυνάμεων») επειδή το 1821 ξέσπασε Επανάσταση, η οποία είχε πρωτίστως θρησκευτικό και εθνικό χαρακτήρα.

 Οι Ελληνες σήκωσαν τα όπλα εναντίον του αλλόθρησκου Οθωμανού δυνάστη. «Για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την Ελευθερία» πολέμησε ο Κολοκοτρώνης.

 Και τώρα, επειδή βρέθηκαν παρανόμως στη χώρα μας στίφη ισλαμιστών, υποτίθεται ότι οι σκληρά φορολογούμενοι πολίτες έχουν την… υποχρέωση να αναγείρουν τέμενος για να θρησκεύονται οι λαθρομετανάστες.

 Το χρύσωμα του χαπιού βρίσκεται στην πρόθεση του κράτους να μην περιλαμβάνονται μιναρέδες στο συγκρότημα που θα στεγάζει το τέμενος. Ωστόσο, τα ερωτήματα παραμένουν: Οι μουσουλμάνοι κληρικοί έχουν και δικαστικές αρμοδιότητες – μια και το Ισλάμ έτσι προβλέπει. Το ελληνικό κράτος θα ανεχτεί απονομή δικαίου εκτός των θεσμοθετημένων δικαστηρίων; Δεν πρόκειται έτσι να δημιουργηθούν αυτόματα πολίτες δύο κατηγοριών; Από τη μια εκείνοι που θα υπάγονται στους νόμους του κράτους και από την άλλη όσοι θα υπακούν στον ισλαμικό νόμο; Η ΕΛ.ΑΣ. και οι λοιπές Αρχές θα έχουν πρόσβαση σε αυτόν τον χώρο ή θα χρειάζονται «ειδική άδεια» από το μουσουλμανικό ιερατείο;

 Η ύπαρξη του τεμένους δεν θα λειτουργήσει ως κίνητρο για να έρθουν ακόμα περισσότεροι ισλαμιστές στην πατρίδα μας; Στις ισλαμικές χώρες επιτρέπεται η ανέγερση ορθόδοξων εκκλησιών, ναών χριστιανικών ομολογιών και εβραϊκών συναγωγών;

 Οι ερωτήσεις είναι εύλογες, οι απαντήσεις αυτονόητες και η νοοτροπία πολλών ιθυνόντων θα οδηγήσει την Ελλάδα σε αχρείαστες περιπέτειες. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται οι Ελληνες είναι ισλαμικό τέμενος.(πηγή)

(Visited 23 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Ἡ ἐπιβολή τοῦ Ἰσλάμ στήν Ἑλλάδα

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἡ ἐπιβολή τοῦ Ἰσλάμ στήν Ἑλλάδα | Ἡ Φιλονόη καὶ οἱ φίλοι της

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἡ ἐπιβολή τοῦ Ἰσλάμ στήν Ἑλλάδα | Φιλονόη καὶ φίλοι......

Leave a Reply