Πρωταπριλιάτικες φάρσες ποὺ ἄφησαν ἐποχή!

μακαρονοπαραγωγή!!!

μακαρονοπαραγωγή!!!

Ἄν τέ… Λόγῳς τῆς ἡμέρας….

Ὄχι διότι οὐδέποτε τίμησα τὴν συγκεκριμένη ἡμέρα…
Ἀλλὰ νά…
Λίγο νὰ διασκεδάσουμε… Εἴπαμε, πρῶτα γελᾶμε καὶ μετὰ ξεκινᾶμε τὴν ἡμέρα μας.

Καλημέρα.
Καὶ τοῦ χρόνου μὲ ὑγεία.

Φιλονόη.

  • Το 1957, ο παρουσιαστής ειδήσεων του BBC Ρίτσαρντ Ντίμπλεμπι παρουσίασε οπτικοποιημένο ρεπορτάζ για την ανοιξιάτική συγκομιδή σπαγγέτι στην Ιταλία και γίνεται πιστευτός!
  • Το 1993, αρθρο στη βρετανική εφημερίδα Independent ανέφερε την ανακάλυψη του χωριού του Aστερίξ από επιστήμονες των Πανεπιστημίων της Οξφόρδης και της Βρέστης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι ανασκαφές έφεραν στο φως νομίσματα, στα οποία απεικονίζονταν αγριογούρουνα, ενώ δεν υπήρχε ίχνος ρωμαϊκής εισβολής!
  • Το 1995, το ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε ότι κατά τις ανασκαφές του μετρό βρέθηκε ο τάφος του Σωκράτη. Το υπουργείο έδωσε, μάλιστα, λεπτομέρειες, ενώ σημείωνε ότι βρέθηκαν επίσης ο χιτώνας του ιδίου, αλλά και ίχνη του κονίου που είχε πιει. Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου μέσω των ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων. Πρώτο στην παγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού έπεσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, που λίγες ώρες μετά έσπευσε να ανακαλέσει. 
  • Το 2008, το BBC παρουσίασε βίντεο με μία μοναδική ανακάλυψη. Πιγκουίνοι της Ανταρκτικής μετατρέπονται σε αποδημητικά πουλιά, πετώντας μίλια μακριά. Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, Τέρι Τζόουνς, προορισμός τους είναι τα τροπικά δάση της Αμερικής.

σὰν σήμερα

(Visited 29 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Πρωταπριλιάτικες φάρσες ποὺ ἄφησαν ἐποχή!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Πρωταπριλιάτικες φάρσες ποὺ ἄφησαν ἐποχή! | Φιλονόη καὶ φίλοι......

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Πρωταπριλιάτικες φάρσες ποὺ ἄφησαν ἐποχή! | Ἡ Φιλονόη καὶ οἱ φίλοι της

Leave a Reply