Μὰ σημαντικότερον ὅλων εἶναι νὰ προστατεθοῦν τὰ συμφέροντα τῆς El Dorado!!!

Γιατί ὑπάρχει ἡ ἀστυνομία; Γιά νά μᾶς προστατεύῃ ἀπό τήν ἐγκληματικότητα;
Χά!
Λᾶθος καταλάβατε!
Ὑπάρχει γιὰ νὰ προστατεύῃ τὰ συμφέροντα τῆς El Dorado!!! Κι ὄχι μόνον φυσικά!
Ὑπάρχει γιὰ νὰ προσταεύῃ τὰ κουδουνισμένα ἀπὸ τὴν ὀργή μας.
Ὑπάρχει ἐπίσης γιὰ νὰ προστατεύῃ τοὺς ἐργολάβους τῶν ΧΥΤΑ ἀπὸ τὴν προσπάθειά μας νὰ διασφαλίσουμε τὴν ἐπιβίωσίν μας καὶ τῶν παιδιῶν μας!!!

Συνεπῶς, καλὸ εἶναι νὰ ἐξακολουθήσουμε νὰ πληρώνουμε φόρους, διότι ἐὰν πάψουμε νὰ τὸ κάνουμε, τότε πῶς θά μπορῇ ὁ κάθε τυχάρπαστος νά μᾶς καβαλᾶ καί νά κάνῃ τσιφλίκι του τό δικό μας χωράφι;

Φιλονόη.

VIDEO: Καταγγελία αστυνομικών στο ThessToday – Χωρίς αστυνόμευση η Χαλκιδική εξαιτίας της Ελληνικός Χρυσός – Ακέφαλη η ηγεσία

Σε απόγνωση βρίσκονται οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην Χαλκιδική. Η φύλαξη, όπως λένε, του εργοταξίου της Ελληνικός Χρυσός τους έχει φτάσει στα όρια τους. Οι αντοχές τους εξαντλούνται καθώς είναι αναγκασμένοι καθημερινά να σηκώνουν το βάρος της φύλαξης στις πλάτες τους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εκτελέσουν σωστά, όπως λένε, τα καθήκοντα τους απέναντι στην τοπική κοινωνία.

Σήμερα ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Χρήστος Φωτόπουλος, συναντήθηκε στη Θεσσαλονίκη με τον πρόεδρο της ΕΑΥ Χαλκιδικής Ιωάννη Κυργιαφίνη, αλλά και με τους προέδρους των υπολοίπων ενώσεων των αστυνομικών της Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Πιερίας και Σερρών) προκειμένου να συζητήσουν για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή της Χαλκιδικής και ειδικότερα το θέμα που καίει… αυτό της φύλαξης του εργοταξίου της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές.

Όπως είπε ο κ. Φωτόπουλος στο ThessToday, αποτελεί πάγια αρχή του συνδικαλιστικού κινήματος η καταδίκη της βίας από όπου αυτή κι αν προέρχεται, η προάσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών των πολιτών και ασφαλώς η τήρηση της νομιμότητας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία του αγαθού της ασφάλειας των πολιτών, της ζωής, της τιμής και της περιουσίας τους, χωρίς εκπτώσεις και προαπαιτούμενα. Τα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα δεν αντιμετωπίζονται δια της αστυνομίας, διότι, όπως έχει δείξει και η πρόσφατη ιστορία, δημιουργούνται νέα προβλήματα.

video: Χρήστος Φωτόπουλος – πρόεδρος ΠΟΑΣΥ

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδας Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Δημήτριο Τσακνάκη για να τον ενημερώσει σχετικά.

Η Ομοσπονδία κάνει για άλλη μια φορά έκκληση να σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων, με σοβαρότητα και νηφαλιότητα, συμβάλλοντας στη διαφύλαξη του ήρεμου κλίματος που έχει ανάγκη ο τόπος μας για να βγει από την οικονομική κρίση που τον μαστίζει κι από την πλευρά της θα συνεχίσει την προσπάθειά της προς αυτήν την κατεύθυνση.

Χωρίς αστυνόμευση η Χαλκιδική για την φύλαξη της Ελληνικός Χρυσός

Όπως τόνισε στο ThessToday ο πρόεδρος της ΕΑΥ Χαλκιδικής, Ιωάννης Κυργιαφίνης, οι αστυνομικοί της Χαλκιδικής είναι αναγκασμένοι καθημερινά να πηγαίνουν στο βουνό για την φύλαξη της Ελληνικός Χρυσός.

85 με 90 αστυνομικοί λαμβάνουν καθημερινά υπηρεσία για την φύλαξη του εργοταξίου της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές κι ο υπόλοιπος νομός μένει δίχως φύλαξη, με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονο πρόβλημα αστυνόμευσης.

Επίσης, το προσωπικό αυτό δουλεύει από 10 έως και 14 ώρες την ημέρα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εκτελέσουν την υπηρεσία τους λόγω κούρασης.

Όπως τονίζει στο ThessToday διαθέτουν τα περιπολικά για την υπηρεσία στο βουνό το οποίο προσεγγίζουν μόνο τα 4χ4, με αποτέλεσμα τα οχήματα να υφίστανται φθορές. Την ίδια ώρα η υπηρεσία στον υπόλοιπο νομό εκτελείται με πεπαλαιωμένα οχήματα.

Όπως επισημαίνει ο Κυργιαφίνης στο ThessToday, το πρόβλημα της αστυνόμευσης θα γιγαντωθεί το επόμενο διάστημα που η Χαλκιδική θα αρχίσει να κατακλύζεται από τουρίστες.

video: Ιωάννης Κυργιαφίνης – πρόεδρος ΕΑΥ Χαλκιδικής

Χωρίς ηγεσία η Αστυνομία στην Χαλκιδική

Την ίδια ώρα, όπως καταγγέλει στο ThessToday, o κ. Κυργιαφίνης, η Χαλκιδική είναι ακέφαλη… δεν υπάρχει ηγεσία, καθώς αποστρατεύτηκαν οι 2 αξιωματικοί που υπηρετούσαν στο νομό, ενώ με αναρωτική άδεια βρίσκεται ο τρίτος αξιωματικός στην ιεραρχία.

video: Ιωάννης Κυργιαφίνης – πρόεδρος ΕΑΥ Χαλκιδικής


  παρατηρητήριον μεταλλευτικῶν δραστηριοτήτων

Υ.Γ. Σηκώθηκαν τά πόδια νά βαρέσουν τό κεφάλι; Διαμαρτύρονται δῆλα δή οἱ ἀστυνομικοί κατά αὐτῶν πού τούς διορίζουν; Δῆλα δή; Ξηλώνεται τό κουβάρι; Χὰ χὰ χά…

Σημείωσις

Τί εἴπατε;
Λᾶθος τό κατάλαβαν κάποιοι;
Ὤ, ναί, τὸ ξέρω. Αὐτοὶ δὲν τὸ ἔχουν ἀκόμη ἀντιληφθῇ! Ἐμεῖς συνεχίζουμε ἀπτόητοι!
Ἔτσι κι ἀλλοιῶς ἡ Ἑλλὰς ἀνήκει στοὺς Ἕλληνες κι ὄχι στοὺς κάφρους. Ὅσοι λοιπὸν κι ἐὰν εἶναι οἱ Ἕλληνες, παγκοσμίως, αὐτοὶ εἶναι ἐδῶ, παλεύουν, πεπαιδεύονται καὶ αὐτονοήτως, διότι ἔτσι εἶναι ἡ Φυσις τους, θὰ νικήσουν!!! Ὅπως δῆλα δὴ συνέβαινε πάντα!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply