Τὶ κάνει ὁ ἄνθρωπος γιὰ νὰ ζήσῃ…

kNCQe3t.jpgΚαὶ τὶ ἐνδιαφέροντα συμπεράσματα βγάζει…
Οἱ ἄθεοι ἦταν αὐτοὶ ποὺ τὸν ἐλέησαν περισσότερο. Δῆλα δὴ ὄχι τὰ κοπρόσκυλα ποὺ τὸ παίζουν ἄθεοι, ἀλλὰ ἀυτοὶ ποὺ ἔχουν συνειδητοποιήσῃ πὼς τὸ παζάρι τῶν θρησκειῶν δὲν εἶναι γιὰ αὐτούς.
Τί περίεργος ὅμως πού εἶναι ὁ ἠθικά κι ἀγγελικά πλασμένος κόσμος μας; Ἔ;

Φιλονόη.

Το «πείραμα» αστέγου που κάνει το γύρο του κόσμου!

Δημοσιεύτηκε από τον ιστότοπο Reddit αυτή η φωτογραφία του άστεγου κοινωνιολόγου, επαίτη στους δρόμους του Austin των ΗΠΑ και έκανε τον γύρο του διαδικτύου σε λίγες ώρες.

Είναι αλήθεια, γράφει η Huffinsgton Post, ότι ο νεαρός άνδρας έκανε μια κίνηση που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Μπροστά του βρίσκονται κούπες για να του ρίχνουν οι περαστικοί κέρματα αλλά υπάρχουν εννιά διαφορετικές, όσες και οι επίσημες θρησκείες του κόσμου: μουσουλμάνοι, άθεοι, πνευματιστές, χριστιανοί, εβραίοι, βουδιστές, ινδουϊστές, αγνωστικιστές και παγανιστές.
Ποιοί είναι οι πιο γενναιόδωροι; Αν πιστέψουμε τη φωτογραφία οι άθεοι και οι αγνωστικιστές είναι αυτοί που άφησαν τα περισσότερα χρήματα. Μαζί του ασχολήθηκε η αμερικανική εφημερίδα Metro η οποία ανέβασε πολυάριθμα σχόλια και επιχείρησε να εξηγήσει το φαινόμενο λέγοντας ότι υπάρχουν λίγοι μουσουλμάνοι και βουδιστές στο Τέξας.
Οι International Business Times υπογραμμίζουν το χιούμορ του νεαρού άστεγου.

ἀνιωθοί

(Visited 14 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Τὶ κάνει ὁ ἄνθρωπος γιὰ νὰ ζήσῃ…

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Τὶ κάνει ὁ ἄνθρωπος γιὰ νὰ ζήσῃ… | Φιλονόη καὶ φίλοι......

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Τὶ κάνει ὁ ἄνθρωπος γιὰ νὰ ζήσῃ… | Ἡ Φιλονόη καὶ οἱ φίλοι της

Leave a Reply