Μιὰ τραγωδία σὲ Σκηνοθεσία καὶ Παραγωγή τῶν ὑπαλλήλων τοῦ Σιωνισμοῦ.

«Διαδηλωτές και Αστυνομικοί σκοτώθηκαν από τους ίδιους Ελεύθερους Σκοπευτές» δηλώνει σοκαρισμένος ο Εσθονός ΥΠΕΞ . (Από υποκλοπή συνομιλίας με την πατσαβούρα Catherine Ashton της Ε.Ε των Rothschild). Ατάραχη η Catherine Ashton.. το βρήκε εντελώς φυσιολογικό …
Η πατσαβούρα τους υπόσχεται ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ και μεταφορά «τεχνογνωσίας» …για να τους φορέσουν τις αλυσίδες των τοκογλύφων, με πρόσχημα την ένταξή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μέχρι και συμβουλές για το πώς να βάζουν λουλούδια για τους νεκρούς, που σκότωσαν οι μισθοφόροι της Μοσάντ, του προτείνει για να είναι ολοκληρωμένο το σκηνικό.
Μια τραγωδία σε Σκηνοθεσία και Παραγωγή από τους υπαλλήλους του Σιωνισμού.
Σίγμα

Υποκλοπή συνομιλίας Εσθονού ΥΠΕΞ με Κ.Αστον που ομολογείται προβοκάτσια στη Μεϊντάν

«Μια μαγνητοφωνημένη συνομιλία μεταξύ του υπουργού εξωτερικών της Εσθονίας Urmas Paet και της επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Catherine Ashton διέρρευσε από την ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών SBU (προφανώς επί Γιανούκοβιτς), όπου ο Εσθονός ΥΠΕΞ λέει στην κ.Άστον ότι οι σφαίρες που δολοφόνησαν διαδηλωτές και αστυνομικούς στην πλατεία Μαϊντάν, στις 21 Φεβρουαρίου προέρχονταν από το ίδιο όπλο.

Η συνομιλία καταγράφηκε – προφανώς – από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και μεταδόθηκε από το Russia Today.

Εμμέσως ομολογείται ότι οι άνθρωποι της αντιπολίτευσης λειτούργησαν ως προβοκάτορες σκοτώντας αστυνομικούς και διαδηλωτές χωρίς διάκριση.

«Υπάρχει μια πολύ δυνατή κατανόηση ότι πίσω από τους σκοπευτές, δεν ήταν ο Γιανιούκοβιτς, αλλά κάποιος από τον νέο κυβερνητικό συνασπισμό» είπε ο Paet κατά την διάρκεια της συζήτησης.

«Νομίζω ότι θέλουμε να το ερευνήσουμε. Εννοώ ότι δεν το κατάλαβα, είναι πολύ ενδιαφέρον. Θέε μου” απάντησε η Άστον αλλά όχι πολύ πειστικά όπως φαίνεται από τον τόνο της φωνής».

Το τηλεφώνημα έλαβε χώρα μετά την επίσκεψη του Urmas Paet όταν επισκέφτηκε το Κίεβο στις 25 Φεβρουαρίου στο μέγιστο των διαδηλώσεων και των συγκρούσεων στην πλατεία Μαιντάν.

Στο τέλος της ομιλίας μετά το 8:20 Ο Εσθονός ΥΠΕΞ αποκάλυψε ότι μιλώντας με γιατρό που περιέλθαψε τα θύματα των πυροβολισμών στο Κίεβο του είπε κατα λέξη ότι «και οι διαδηλωτές και οι αστυνομικοί χτυπήθηκαν από τα ίδια άτομα».

«Αυτό που μας φάνηκε πολύ ενοχλητικό είναι ότι η Όλγα (η γιατρός) μας είπε ότι όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο κόσμος που σκοτώθηκε από ελεύθερους σκοπευτές και από τις δύο πλευρές, αστυνομικοί και πολίτες, ήταν τα ίδια άτομα» δηλώνει σοκαρισμένος ο Εσθονός ΥΠΕΞ.

Και τότε η κ.Άστον αντέδρασε λέγοντας: «Ναι, είναι…φοβερό»…

Συνέχισε ό Εσθονός ΥΠΕΞ «τότε η Όλγα μου έδειξε κάποιες φωτογραφίες, από τα τραύματα και μου είπε ότι έχουν την ίδια υπογραφή, είναι ίδιου τύπου σφαίρες, και είναι εξωφρενικό ότι η νέα κυβέρνηση αρνείται να ερευνήσει τι ακριβώς έγινε».

Το βίντεο με την συνομιλία αναρτήθηκε από στελέχη της Security Service of Ukraine (SBU) πιστά στον νόμιμο πρόεδρο της χώρας Viktor Yanukovich, που κατέγραψαν την συνομιλία του Paet και της Ashton.

Φυσικά αυτό που προκαλείεντύπωση είναι ότι η ΕΕ είχε γνώση από τότε του γεγονότος.
Όμως ούτε οι Ευρωπαίοι πίεσαν για την διεξαγωγή έρευνας.» 

πηγή

Kiev snipers hired by Maidan leaders – leaked EU’s Ashton phone tape

Estonian Foreign Ministry confirms authenticity of leaked call on Kiev snipers

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply