Ὁ ἀνεψιὸς τῆς Δάφνης (καὶ τοῦ Κῶστα) Σημίτου.

Ὁ ἀνεψιὸς τῆς Δάφνης (καὶ τοῦ Κῶστα) Σημίτη.Πάνος Καμμένος: Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ανιψιός της Δάφνης Σημίτη.
Σε πρωινή εκπομπή, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως «Εάν θέλουν στην θέση της αντιπολίτευσης να βάλουν τον Σταύρο Θεοδωράκη, ας βάλουν και τη Δάφνη Σημίτη, τη θεία του, να τελειώνουμε».

 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ακόμα δεν το διέψευσε ρητά και κατηγορηματικά. Ενώ η εφημερίδα του Δελατόλλα, το ΠΟΝΤΙΚΙ χωρίς να αναφέρει πηγή… το διαψεύδει…από μόνη της.

Θα έχει ενδιαφέρον η εξέλιξη της υπόθεσης. Απαγορεύεται η διαρροή χρήσιμης πληροφορίας κατά την μεγάλη παράσταση.

Σίγμα

Σημείωση

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι «Να σας πω ένα πιο σοβαρό, πέρα από τους πολέμους και τη λάσπη; Το ξέρετε ότι στην πλειοψηφία των βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, οι παρακρατικοί της κυβέρνησης πιέζουν με το ΣΔΟΕ;», για να προσθέσει ότι «Το ΣΔΟΕ στον Χαϊκάλη, στον Καπερνάρο, στη Χρυσοβελώνη, σε εμένα, σε όλη την οικογένειά μου. Το ΣΔΟΕ Λαμίας, ψάχνει την πεθερά μου για την Ικαρία που πριν από 15 χρόνια έκανε τρία δωμάτια».

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, υπογράμμισε ότι «Τον κ. Γιοβανόπουλο, για να σας δώσω και την είδηση, την προηγούμενη εβδομάδα μπούκαραν στο ξενοδοχείο του πεθερού του, και από ότι μου είπε εκείνος, ήταν στα όρια να του το πάρουν», για να προσθέσει ότι «Το καταλαβαίνετε ότι το παρακράτος εκβιάζει και τους βουλευτές; Δεν ξέρω αν εκβιάστηκαν ο κ. Γιοβανόπουλος και η κ. Γιαταγάνα, αλλά αν εκβιάστηκαν να βγουν να το πουν».

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply