Ὁ Κασιδιάρης διώκεται γιὰ ὑποκλοπὴ καὶ ὁ Σαμαρᾶς …αὐτο-ἀθωώνεται!!!

«εφόσον αληθεύουν όσα λέγονται, ο κ. Μπαλτάκος δεν έχει θέση στην κυβέρνηση».

καθημερινή

Άγριο επεισόδιο με χειροδικίες και ύβρεις διαδραματίστηκαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στον 1ο όροφο της Βουλής έξω από το γραφείο του κ. Π. Μπαλτάκου μεταξύ του υιού του γγ γραμματέα της κυβέρνησης ο οποίος υπηρετεί στα ΟΥΚ.
Ο υιός Μπαλτάκος σε έξαλη κατάσταση επιτέθηκε σε χρυσαυγίτες χτυπώντας με κλωτσιές τις πόρτες των γραφείων της ΧΑ.

Μπήκε μέσα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής έριξε σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δύο χαστούκια στον βουλευτή κ. Αρβανίτη, μπουνιές στον βουλευτή κ. Κούζηλο και χειροδίκησε κατά του βουλευτή κ. Ματθαιόπουλου ρίχνοντας του κλωτσιές. Ταυτόχρονα επιτέθηκε εναντίων όλων με ακατονόμαστες ύβρεις.

olympia

Ποινική δίωξη από την εισαγγελία Πρωτοδικών κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ασκήθηκε πριν από λίγο. Ο Ηλίας Κασιδιάρης βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για υποκλοπή και χρήση υποκλαπέντος υλικού με βάσει το αρ 370 Αʼ του Ποινικού Κώδικα .

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται είναι πιθανόν να συλληφθεί ο βουλευτής ενώ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει επισύρουν ποινές κάθειρξης έως δέκα έτη.

Σύμφωνα με νομικές πηγές επισημαίνουν ωστόσο ότι το αδίκημα της υποκλοπής αντικρούεται με την επιχειρηματολογία από πλευράς κατηγορουμένου περί μη αποδεικτικών στοιχείων ότι το τέλεσε ο ίδιος.

Αντιθέτως εκείνο της χρήσης υλικού από παγιδευμένες συνομιλίες θεωρείται ισχυρό όπλο για τη Δικαιοσύνη.

kontra

Πουθενά δηλώσεις για μεταμέλεια…
Ο Μπαλτᾶκος φταίει….
Ο Κασιδιάρης φταίει…
Αυτοαθώωση Σαμαρά, κυβερνήσεως, Βενιζέλου…

Η απάτη συγκαλύπτεται και όσοι αντέδρασαν οδηγούνται στην φυλακή!!!!!!!!!!!!!!!!

Άραγε σ’εκείνον τον επιχειρηματία που είχε καταγράψει τον Τομπούλογλου να παίρνει μίζα … γιατί δεν ασκήθηκε Ποινική Δίωξη για το αδίκημα της υποκλοπής;
Γιατί δεν ασκήθηκε δίωξη σε ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ για την προβολή προϊόντος υποκλοπής ;

Η κάλπικη  Ελληνική «Δικαιοσύνη» …αποκαλύφθηκε κι αν το συνειδητοποιήσουν οι μάζες … ο νόμος θα περάσει στα χέρια όσων έχουν όπλα. Αλλά αυτό δεν ανησυχεί τους πολιτικάντηδες. Έχουν από καιρό αγοράσει βίλες σε Λονδίνο, Ελβετία και Νέα Υόρκη…όπου θα πάνε να απολαύσουν τα κλεμμένα.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply