Κάθε καταγραφὴ παρανόμου ἐνεργείας κάνει τὸν κόσμο καλλίτερο… Ἤ ὄχι;

Είδατε τον πανικό ολόκληρου του συστήματος με την παραμικρή διαρροή αλήθειας;
Είδατε πόσο γρήγορα αλλάζει υποψηφίους ο ΣΥΡΙΖΑ και πόσο γρήγορα διαγράφονται βουλευτές της ΝΔ, που δεν στηρίζουν τους τοκογλύφους;
Είδατε πόσο εύκολα έβαλαν στη φυλακή βουλευτές για κατοχή αεροβόλων αλλά για τα 20 ΔΙΣ, που έκαναν φτερά, κατά τους Ολυμπιακούς,  όλα έκλεισαν …«νόμιμα» και παρεγράφησαν, χωρίς να επιστραφεί ούτε μισό ευρώ;

Μέσα σ’αυτό το τεράστιο τσίρκο …εμείς αιμορραγούμε ακατάπαυστα και κάποιοι συνεχίζουν να …θησαυρίζουν και να …πολλαπλασιάζουν τις καταθέσεις  και τα ακίνητά τους.

Κάθε καταγραφή παράνομης ενέργειας κάνει τον κόσμο καλλίτερο…

Οι γενικότητες είναι εργαλείο του συστήματος…
Μέσω αυτών των γενικοτήτων  διασώζει τους συστημικούς και τιμωρεί τους αντισυστημικούς…

Με τον ίδιο νόμο και το ίδιο αδίκημα ο Τομπούλογλου βρέθηκε στο στόχαστρο κι όχι ο επιχειρηματίας που τον κατέγραψε να λαμβάνει μίζα.

Δύο μέτρα καί δύο σταθμά;
Δύο δικαιοσύνες;
Δύο ειδών αδικήματα;

Άραγε σ’εκείνον τον επιχειρηματία, που είχε καταγράψει τον Τομπούλογλου να παίρνει μίζα, γιατί δεν ασκήθηκε Ποινική Δίωξη για το αδίκημα της υποκλοπής;
Γιατί δεν ασκήθηκε δίωξη σε ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ για την προβολή προϊόντος υποκλοπής;

Η κάλπικη Ελληνική «Δικαιοσύνη» αποκαλύφθηκε σήμερα κι αν το συνειδητοποιήσουν οι μάζες  νόμος θα περάσει στα χέρια όσων έχουν όπλα.
Αλλά αυτό δεν ανησυχεί τους πολιτικάντηδες.
Έχουν από καιρό αγοράσει βίλες σε Λονδίνο, Ελβετία και Νέα Υόρκη…
…όπου θα πάνε να απολαύσουν τα κλεμμένα.

Σίγμα

Υ.Γ.

ΝΟΜΙΜΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΝΑ Τ ‘ΑΡΠΑΖΕΙ-ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ -ΑΧΡΕΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Στη δικογραφία θα παραμείνει το περίφημο βίντεο το οποίο καταγράφει τον πρώην διοικητή του νοσοκομείου Παίδων Χ. Τομπούλογλου να βάζει στην τσέπη φακελάκι με χρήματα, παρά την προσπάθεια του να ακυρωθεί ως παράνομο.

Ο Άρειος Πάγος, αποφάσισε ότι τόσο το βίντεο Τομπούλογλου όσο και αυτό της σύλληψης για χρηματισμό υπαλλήλων του Οίκου Ναυτου θα παραμείνουν στη δικογραφία και θα αξιοποιηθούν.

Η απόφαση του Αρείου Πάγου εκδόθηκε καθώς ο κατηγορούμενος πρώην διοικητής είχε προσβάλει ως μη νόμιμη τη διαδικασία παρακολούθησης με κάμερες και το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έκανε δεκτό το αίτημά του.

Ακολούθησε βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών που έκρινε νόμιμη την παρακολούθηση και ήρθε ο Αρειος Πάγος για να επικυρώσει τελεσίδικα την απόφαση περί νομιμότητας. Έτσι , το βίντεο με τον κ.Τομπούλογλου να βάζει στην τσέπη του έναν φάκελο θα παραμείνει στη δικογραφία.

μακελειό

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply