Νὰ χαίρεσαι Τέρενς ποὺ δὲν σοῦ ἐπιτρέπουν νὰ χρησιμοποιῇς τὴν Ἑλληνικὴ Σημαία!

Νὰ χαίρεσαι Τέρενς ποὺ δὲν σοῦ ἐπιτρέπουν νὰ χρησιμοποιῇς τὴν Ἑλληνικὴ Σημαία!Διότι ἐὰν σοῦ ἐπέτρεπαν θὰ σὲ συνέδεαν μὲ τὴν Χρυσῆ Αὐγή.
Ἐὰν ὅμως σὲ συνέδεαν μὲ τὴν Χρυσῆ Αὐγὴ θὰ ἤσουν κατακαμμένο χαρτί… Δῆλα δὴ τελειωμένος…

Γιατί τά γράφω αὐτά;
Μὰ διότι ἡ Ἑλληνικὴ σημαία διώκεται πλέον ἐπισήμως.
Εἶναι κακὸ κάθε παιδὶ ποὺ τὴν κρατᾶ.
Κι ἐπεὶ δὴ χρειάζονται ἕνα …νομικὸ πλαίσιο γιὰ νὰ τὸ στηρίξουν ὅλο αὐτὸ τὸ καφρολόγημα, τὴν προσέφεραν μὲ τὴν καρδιά τους στὴν Χρυσῆ Αὐγή. Ἔτσι, γιὰ νὰ μᾶς πείσουν πὼς ναί, εἶναι κακὸ πρᾶγμα τὸ νὰ κρατᾶ κάποιος τὴν Ἑλληνικὴ Σημαία…
Εἶναι παράνομο, ἀνήθικο, ἀπολιτίκ… (Κατὰ τὶς ἐκφράσεις τῶν ἡμερῶν!!!)

 

Ερώτηση ΣΟΚ του Τέρενς Κουίκ..απαγόρεψαν στον συνδυασμό του την χρήση της Ελληνικής σημαίας…

ΕΡΩΤΗΣΗ – ΣΟΚ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΜ-Θ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΧΡΗΣΗΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ

Την ανθελληνική και ανήκουστη απαγόρευση χρήσης της τιμημένης Ελληνικής Σημαίας στο λογότυπο του Συνδυασμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, του οποίου και ηγείται, καταγγέλλει με Ερώτησή του στη Βουλή, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

«Γιατί δεν εξαιρέσατε την Ελληνική σημαία από τις απαγορευτικές διατάξεις του άρθρου 5 της προκήρυξης για τις Περιφερειακές εκλογές; Σκοπεύετε να διορθώσετε αυτή την Ανθελληνική απαγόρευση; Τελικά θα ντρεπόμαστε για την σημαία μας; Σκοπεύει η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, να την εξαφανίζει σιγά – σιγά από ΠΑΝΤΟΥ; Όπως, π.χ. και από τις στολές των αστυνομικών;» ερωτά τον αρμόδιο Υπουργό ο Τέρενς Κουίκ.

Ακολουθεί το Κείμενο της Ερώτησης:

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ

ΘΕΜΑ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Κύριε Υπουργέ,

Στο άρθρο 5 της προκήρυξης για τις Περιφερειακές εκλογές 2014 αναφέρεται η ρητή απαγόρευση της χρήσης σημαίας κράτους στο λογότυπο του όποιου υποψηφίου Συνδυασμού.

Αντιλαμβάνομαι ότι ο νόμος προσπαθεί να αποτρέψει την χρήση σημαιών άλλων κρατών επειδή εδώ είναι Ελλάδα, αλλά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί να μην εξαιρεθεί η Ελληνική σημαία, ακριβώς επειδή εδώ ΕΙΝΑΙ Ελλάδα!!!

Σας αναφέρω ότι στον ΑΜ-Θ Περιφερειακό Συνδυασμό εθνικού σκοπού του οποίου είμαι επικεφαλής με την ονομασία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, επιθυμία όλων των στελεχών του Συνδυασμού ήταν να συμπεριληφθεί και η Γαλανόλευκη στο λογότυπο μας που θα χρησιμοποιούσαμε και στα ψηφοδέλτια και στο προεκλογικό υλικό μας.

Δυστυχώς ενημερώθηκα ότι μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χρησιμοποιήσουμε στα ψηφοδέλτια και στο λογότυπο που θα καταθέσουμε στο Πρωτοδικείο Κομοτηνής, τη σημαία της πατρίδας μας σε ένα συνδυασμό που θέλει να υπηρετήσει τη Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη ΜΑΣ. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι ακριβώς εννοώ.

Κατόπιν τούτου σας ερωτώ κ. Υπουργέ:

  1. Γιατί δεν εξαιρέσατε την Ελληνική σημαία από τις απαγορευτικές διατάξεις του άρθρου 5 της προκήρυξης για τις Περιφερειακές εκλογές;

  2. Σκοπεύετε να διορθώσετε αυτή την Ανθελληνική απαγόρευση;

  3. Σκοπεύει η συγκυβέρνησή σας να εξαφανίσει την ελληνική σημαία από παντού, όπως π.χ. από τις στολές των αστυνομικών;

Ο ερωτών Βουλευτής

Τέρενς – Νικόλαος Κουίκ

πηγή

Ἔ ῥὲ κουδουνισμένα…
Ἠλίθια καὶ λοβοτομημένα ἀνθρωπόμορφα σαπρόφυτα…
Τιποτένια καὶ ποταπὰ ὑπανθρωπίδια…
Νὰ δῶ γιὰ πόσον καιρὸ ἀκόμη θὰ καβαλᾶτε καλάμια…
Διότι αὐτὴ τὴν ψευδαίσθησιν ποὺ ἔχετε πὼς μᾶς καβαλήσατε, συντόμως θὰ διαπιστώσετε πὼς σᾶς τὴν ἔχουν ἐμφυτεύσει, γιὰ νὰ ἐξυπηρετηθοῦν… Κι ὡς γνωστός,ἀπὸ ἀρχαιοτάτων ἐτῶν, τὴν προδοσία πολλοὺ ἠγάπησαν… Τὸν προδότη ὅμως πάντα τὸν κρεμοῦσαν….

Γιὰ νὰ σᾶς δῶ…
Μπορεῖτε πανηλίθιοι νά βρεῖτε τό ποιός εἶναι ὁ προδότης σήμερα;
Ἤ ὀρθότερα… Νὰ βρεῖτε τὸ ποιὸς θὰ θυσιαστῇ ἄμεσα… Μὰ πολὺ ἄμεσα…

Γιὰ νὰ σᾶς δῶ… Μπορεῖτε;

Φιλονόη

Υ.Γ. Στὸ μεταξὺ κάνει κι ὁ Κουΐκ τὴν προπαγάνδα του ὑπὲρ τοῦ κομματο-ὑβριδίου του. Ὁ καθεὶς ἐδῶ πέρα ὅ,τι τοῦ καπνίσει…
Κι ὁ Κουΐκ μαζεύει ψηφαλάκια… Εὔγε… Εὔγε…!!!

(Visited 26 times, 1 visits today)
Leave a Reply