Ἔρχεται ἡ νόμιμος Χρυσῆ Αὐγή;

Ο Μπούκουρας, με δάκρυα στα μάτια, αναφέρθηκε στον Ανδρέα Παπανδρέου και λύγισε και πέντε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ…
Ο Σαμαράς χθες για πρώτη φορά δήλωσε ότι δεν θέλει να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.
Ετοιμαστείτε,λοιπόν, για τη «νόμιμη» Χρυσή Αυγή -τζάμπα νομίζεις ότι πήγε το άνοιγμα Μπαλτάκου;- που θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί καταλλήλως από το σύστημα.

Γιῶτα Χουλιάρα

Υ.Γ. Στις 2 Απριλίου είχα κάνει αυτή την ανάρτηση.

Kαι όπως έχω πει πολλές φορές από την πρωϊνή μου εκπομπή, όλοι μιλούν με όλους. Όλοι ανεξαιρέτως!!! Και μέσα στα πλαίσια αυτά έγινε και η συζήτηση Τάκη- Ηλία. Πληροφορίες μου λένε ότι ο Τάκης είχε πάρει διαβεβαιώσεις ότι τα λεγόμενά του δεν θα τα έβγαζαν στη φόρα(γι΄αυτό και η αντίδραση του γιού).
Και μια και μιλάμε για πληροφορίες, δεν θυμάμαι αν σας έχω πει ότι στις 6 Αυγούστου ο Νίκος Μιχαλολιάκος δέχτηκε τηλέφωνο (από υψηλά ιστάμενο) που τον ενημέρωνε για όσα θα γινόντουσαν το επόμενο διάστημα. Του το είχε πει ξεκάθαρα τότε ότι το σύστημα θα προχωρήσει σε συλλήψεις, μάζεψε τα πρωτοπαλίκαρά σου(έτσι μου είπε πουλάκι). Τώρα γιατί ο Νίκος δεν κατάφερε να τα μαζέψει, αυτό είναι άλλο κομμάτι του παζλ. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και το γεγονός ότι ο Μπαλτάκος δεν πρόλαβε να “μαζέψει” τον υιό σήμερα.

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply