Πρῶτα χρηματοδοτοῦν «ναζί» καὶ μετὰ τοὺς …ἀφοπλίζουν!!!

«Υπάρχουν και οι αναφορές των ουκρανικών μέσων ενημέρωσης που επικαλούνταν πηγές του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας ότι ο συντονιστής του «Δεξιού Τομέα», ο Андрей Артеменко- Αντρέι Αρτεμένκο, συναντήθηκε στα τέλη Απριλίου στις Ηνωμένες Πολιτείες με την Βικτόρια Νούλαντ, η οποία προσέφερε οικονομική βοήθεια στην οργάνωση του ποσού των 10 εκατομμυρίων δολαρίων.
Για τη χρηματοδότηση αυτή η (σιωνίστρα ΣΣ) Νούλαντ, απαίτησε από τους ηγέτες του «Δεξιού Τομέα», να προβούν σε πλήρη αποστρατικοποίηση του κινήματος μετά τις προεδρικές εκλογές.
Στη πρόταση αυτή υπήρξε αντίδραση από τον επικεφαλής της ναζιστικής οργάνωσης, Ντμίτρι Γιάρος, ο οποίος υποστήριξε ότι το προτεινόμενο ποσό δεν είναι επαρκές για τον αφοπλισμό του Οργανισμού και ότι οι ηγέτες του κινήματος θα ετίθεντο σε κίνδυνο φυσικής εξόντωσής τους.»

Ό,τι ακριβώς έγινε με τους κομμουνιστές επί κατοχής.
Η Δύση τους έδωσε πρώτα τα λεφτά και τα όπλα, για να κάνουν την βρώμικη δουλειά με τους Γερμανούς, και μετά τους ζήτησαν να αφοπλιστούν και να διαλυθούν.

Τότε μάλιστα το ΚΚΕ σκότωσε 65000 Έλληνες και μόνο 376 Γερμανούς…

Και επειδή σκότωσαν πολλές χιλιάδες Ελλήνων, όπως ακριβώς και οι γενίτσαροι ηγέτες μας, έπρεπε να πληρωθούν για τις …υπηρεσίες τους στη Δύση, με τα …δικά μας χρήματα φυσικά!!!

Πληρώνουμε ακόμα 250.000 συντάξεις …Εθνικής Αντίστασης

Την ώρα που η κυβέρνηση αυξάνει τους φόρους επί δικαίων και αδίκων και αρνείται να μειώσει τις δαπάνες του δημοσίου, η Ντόρα Μπακογιάνη φέρνει στο φως στοιχεία σύμφωνα με τα οποία το κράτος, 67 χρονια μετά τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, καταβάλλει συντάξεις Εθνικής Αντίστασης σε 250.000 ανθρώπους.

Μάλιστα, οι 80.000 από αυτές δίνονται με νόμο που ψηφίστηκε το 1995, επί Ανδρέα Παπανδρέου, και τον οποίον έσπευσαν να αξιοποιήσουν δεκάδες χιλιάδες πολίτες που προφανώς …θυμήθηκαν τότε ότι ήταν αντιστασιακοί.

Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Θέμα : «Παράλογες δαπάνες για συντάξεις Εθνικής Αντίστασης»

Την ώρα που η κυβέρνηση αυξάνει υπέρμετρα τους φόρους και επιβάλλει έκτακτη εισφορά σε όλους τους μισθωτούς και τις επιχειρήσεις, συνεχίζει να καλύπτει και να ανέχεται αλόγιστες δαπάνες και σπατάλες εξυπηρέτησης ημετέρων μεταθέτοντας την εξέταση περιστολής τους για την περίοδο μετά το 2012.
Εξήντα επτά χρόνια μετά την λήξη του πολέμου, το ποσό που προβλέπεται για την πληρωμή συντάξεων της Εθνικής Αντίστασης φθάνει για το 2011 τα 173 εκατ. Ευρώ. Ποσό που είναι σχεδόν το μισό αυτού που φιλοδοξεί να εισπράξει από την αναδρομική επιβολή για το 2010 του φόρου επιτηδεύματος στους ελεύθερους επαγγελματίες.
Η καταβολή της σύνταξης αφορά συνολικά περίπου 250.000 πολίτες οι οποίοι έχουν δηλωθεί ως αντιστασιακοί. Ο παραλογισμός είναι ότι το 1/3, δηλαδή περίπου 80.000 άνθρωποι, αναγνωρίσθηκαν ως αντιστασιακοί στη δεύτερη φάση εφαρμογής του μέτρου μετά από την επαναφορά του από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με το νόμο 2320/1995.

Κατόπιν των παραπάνω ερωτάται ο κ. Υπουργός :

1. Γιατί δεν προχωρά η κυβέρνηση άμεσα στην επανεξέταση όλων των δαπανών που αφορούν συντάξεις που έχουν εγκριθεί με πολιτικά κριτήρια μέσα από πελατειακές διαδικασίες και για τις οποίες δεν έχουν καταβληθεί οι ανάλογες εισφορές και σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν υποψίες πλασματικών δικαιολογητικών;

2. Προτίθεται να διατάξει έλεγχο προκειμένου να εξεταστεί κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, συντάξεις που δίνονται σε αντιστασιακούς που γεννήθηκαν μέσα στη δεκαετία του 1930 και ως εκ τούτου τα χρόνια της κατοχής ήταν νήπια ή ακόμα δεν είχαν περάσει τα δέκα χρόνια ζωής;

Αιτούμαι επίσης, τη χορήγηση των παρακάτω στοιχείων:

1. Πόσοι είναι οι δικαιούχοι σύνταξης αντιστασιακού, ανά Νομό πριν το 1989 και μετά το 1995 με την εφαρμογή της δεύτερης φάσης του μέτρου

2. Πόσοι είναι οι δικαιούχοι, γεννηθέντες και γεννηθείσες με τα το 1930

3. Ποιός είναι ο Μέσος όρος ηλικίας των συνταξιούχων Εθνικής Αντίστασης, καθώς και ποιές οι ηλικίες του μεγαλύτερου και μικρότερου δικαιούχου.

Φυσικά τις συντάξεις-αποκατάσταση των «ναζί» θα πληρώνουν οι Ουκρανοί για πολλά χρόνια…

 

Σίγμα

Ουκρανία: Οι ΗΠΑ αποκηρύττουν την υποστήριξη προς τον «Δεξιό Τομέα»

Σύμφωνα με την αναπληρωτή επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, MarieHarf,, η Αμερικανή Υφυπουργός Εξωτερικών για τις Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις, VicroriaNuland, ποτέ δεν έχει συναντηθεί με εκπροσώπους της ουκρανικής υπερεθνικιστικής οργάνωσης «Правый сектор»- «Δεξιός Τομέας»,  και ότι η Ουάσιγκτον δεν έχει παράσχει καμμία βοήθεια προς την οργάνωση αυτή.

«Δεν είναι αληθές ότι υποστηρίχθηκε. Η βοηθός Γραμματέας Νούλαντ, ποτέ δεν συναντήθηκε με εκπροσώπους του «Δεξιού Τομέα», καθώς η κυβέρνηση των ΗΠΑ, δεν έδωσε ποτέ βοήθεια (στα μέλη της Οργάνωσης)», δήλωσε η εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών,  όπως γράφει η Βίζγκλιαντ, επικαλούμενη το Τας.

Η αναφορά έγινε κατόπιν  ρωσικών δημοσιευμάτων ότι απεσταλμένοι της νεοναζιστικής οργάνωσης της Ουκρανίας, του «Δεξιού Τομέα», στα τέλη του περασμένου μήνα είχαν συνομιλίες στην Ουάσιγκτον σχετικά με την παροχή κονδυλίων για το μετασχηματισμό του κινήματος  σε πολιτικό σχηματισμό.

Το ζήτημα είχε τεθεί στη συνέντευξη, στην τηλεόραση  Bloomberg, που παραχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ.

Ο οποίος είχε δηλώσει συγκεκριμένα στοιχεία για μυστική συνάντηση του  συντονιστή του «Δεξιού Τομέα», Αντρέι Αρτεμένκο, στην Ουάσιγκτον με την Βικτόρια Νούλαντ.

Επιπρόσθετα, υπάρχουν και οι αναφορές των ουκρανικών μέσων ενημέρωσης που επικαλούνταν πηγές του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας ότι ο συντονιστής του «Δεξιού Τομέα», ο Андрей Артеменко- Αντρέι Αρτεμένκο, συναντήθηκε στα τέλη Απριλίου στις Ηνωμένες Πολιτείες με την Βικτόρια Νούλαντ, η οποία προσέφερε οικονομική βοήθεια στην οργάνωση του ποσού των 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Για τη χρηματοδότηση αυτή η Νούλαντ, απαίτησε από τους ηγέτες του «Δεξιού Τομέα», να προβούν σε πλήρη αποστρατικοποίηση του κινήματος μετά τις προεδρικές εκλογές.

Στη πρόταση αυτή υπήρξε αντίδραση από τον επικεφαλής της ναζιστικής οργάνωσης, Ντμίτρι Γιάρος, ο οποίος υποστήριξε ότι το προτεινόμενο ποσό δεν είναι επαρκές για τον αφοπλισμό του Οργανισμού και ότι οι ηγέτες ου κινήματος θα ετίθεντο σε κίνδυνο φυσικής εξόντωσης τους.

Σημειώνεται ότι ο Ντμίτρι Γιάρος  είναι καταζητούμενος από τις ρωσικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου και είναι αναρτημένος στη διεθνή λίστα καταζητούμενων για υποκίνηση τρομοκρατίας και εξτρεμισμού καθώς και για υποκίνηση τρομοκρατικών ενεργειών, μετά την προτροπή του στον Ισλαμιστή τρομοκράτη Ντόκου Ουμάροφ, να εντείνει τις πράξεις τρομοκρατίας στη Ρωσία.

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply