Ὑπάρχει πράγματι θέμα ὑπερπληθυσμοῦ;

Κατὰ πῶς μᾶς τὰ λέν… Ναί, ὑπάρχει…
Κατὰ πῶς …δὲν μᾶς τὰ λέν, τὸ θέμα εἶναι ὑπὸ …ἔρευνα!!!

Ἡ Γιάννα λοιπὸν ἔκανε μία πρόχειρη ἔρευνα γιὰ νὰ καταλήξῃ στὸ συμπέρασμα πὼς μᾶλλον κάτι …δὲν πάει καὶ τόσο καλὰ μὲ τοὺς ἀριθμούς.
Μὲ τοὺς πραγματικοὺς ἀριθμούς. Αὐτοὺς τοὺς ἀριθμοὺς ποὺ μᾶς παρουσιάζουν ἕναν πλανήτη ἤδη …πνιγμένο ἀπὸ τὸν ἄνθρωπο, μὲ μηδενικὲς φυσικὰ δυνατότητες αὐξήσεως τοῦ πληθυσμοῦ, ἐφ΄ ὅσον, κατὰ τὰ πρόσφατα δεδομένα, ὁ πλανήτης ἀντέχει ἔως ἐννέα δισεκατομμύρια πληθυσμό.
Ἐὰν ὅμως συμβαίνῃ κάτι τέτοιο, τότε τὸ ἑπτὰ ἤ ὅ,τι δήποτε ἐκεῖ κοντά, εἶναι ἁπλῶς τὸ προηγούμενο σκαλοπάτι ἀπὸ τὸ ἐννέα.
Καὶ τὸ ἐννέα σημαίνει …τέλος!!!

Μὰ ἐὰν πράγματι τὸ ἐννέα σημαίνῃ τέλος, τότε οὔτως ἤ ἄλλως, ὁ πλανήτης θὰ …φροντίση νὰ …ἀποκαταστήσῃ τὴν λάθος πορεία τῆς ἀνθρωπότητος. Ἐάν ὅμως ὄχι; Ἐάν «φουσκώνουν» τά νούμερα, ἀπό τἀ γνωστά νούμερα, γιά νά μᾶς …«πείσουν» πώς πρέπει νά τούς …ἀδειάζουμε τήν γωνιά;

Να πως ψεύδονται για τον υπερπληθυσμό

Διαβάζοντας αυτό το άρθρο, καταλαβαίνει κανείς πως “μαγειρεύονται” τα νούμερα του πληθυσμού, προς τα πάνω, για να προκληθεί πανικός με την ενέργεια και την τροφή, να ενοχοποιηθούν οι λαοί, να επιβληθεί οικογενειακός προγραμματισμός, να μπουν κι άλλοι φόροι και γενικά, να δικαιολογηθεί η ισχύς της απάνθρωπης Ατζέντα 21…

Το διεθνούς κύρους ιατρικό περιοδικό Lancet κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη βρεφική θνησιμότητα.  Υπογραμμίζει ότι σχεδόν 5,5 εκατομμύρια βρέφη και έμβρυα πεθαίνουν κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο. Αυτό αφορά σε σχεδόν 8.000 νεογέννητα μωρά και 7.000 έμβρυα στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης που καθημερινά χάνουν τη ζωή τους. Σε απόλυτους αριθμούς, οι μισοί θάνατοι νεογέννητων παγκοσμίως συμβαίνουν σε Ινδία, Νιγηρία, Πακιστάν, Κίνα και Κονγκό, ενώ τα μεγαλύτερα ποσοστά εμφανίζουν οι χώρες της υποσαχάριας Αφρικής.

Τι ακριβώς συμβαίνει

Σύμφωνα με τη μελέτη, τρία εκατομμύρια μωρά και μητέρες χάνονται κάθε χρόνο ενώ με βάση την υπάρχουσα κατάσταση θα χρειαστεί πάνω από ένας αιώνας έως ότου ένα μωρό που γεννιέται στην Αφρική, να έχει ίδιες πιθανότητες επιβίωσης με ένα παιδί που γεννιέται στην Ευρώπη ή στη Βόρεια Αμερική.

Παγκοσμίως, ο τοκετός παραμένει η πιο επικίνδυνη περίοδος τόσο για το παιδί, όσο και για την μητέρα. Το 40% των θανάτων των μωρών συμβαίνουν την μέρα της γέννας, ενώ την ίδια μέρα συμβαίνουν σχεδόν και οι μισοί θάνατοι (ποσοστό 46%) των εγκύων μητέρων.

Η πρόωρη γέννα παραμένει ο κατ’ εξοχήν παράγων κινδύνου, ιδίως αν ο τοκετός λαμβάνει χώρα στην Αφρική (11 φορές πιθανότερος ο θάνατος του μωρού σε σχέση με την Ευρώπη ή τις ΗΠΑ). Περίπου 250.000 γυναίκες πεθαίνουν κάθε χρόνο λόγω επιπλοκών στον τοκετό ή στη γέννα.

Οι ερευνητές μελέτησαν στοιχεία για 195 χώρες και εκτιμούν ότι πολλοί θάνατοι είναι «αόρατοι» μέχρι σήμερα στις παγκόσμιες στατιστικές θνησιμότητας.

Περίπου 1,2 εκατ. γυναίκες χάνουν το μωρό τους στη διάρκεια της γέννας κάθε χρόνο, μετά από κανονικό τοκετό εννέα μηνών. Αυτά τα μωρά, που μπορεί να πεθάνουν μόλις πέντε λεπτά πριν την γέννησή τους, αποτελούν περίπου το ήμισυ των συνολικών θανάτων κατά το τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης και δεν συνυπολογίζονται στους θανάτους νεογνών.

Στις περισσότερες χώρες του πλανήτη, οι θάνατοι πριν τη γέννα δεν καταγράφονται, ούτε δίνεται κάποιο πιστοποιητικό θανάτου, με συνέπεια να περνούν κάτω από το στατιστικό «ραντάρ». Σύμφωνα με την έρευνα, τα περισσότερα νεογνά που πεθαίνουν αμέσως μετά τη γέννα και σχεδόν όλα όσα χάνουν τη ζωή τους πριν τον τοκετό, δεν καταγράφονται.
  
Τι σημαίνουν όλα αυτά

Έχουμε γράψει άπειρες φορές ότι το νούμερο του υποτιθέμενου παγκόσμιου πληθυσμού είναι πλαστό. Δεν θέλει πολύ μυαλό ούτε και ιδιαίτερες γνώσεις να το καταλάβεις. ΗΠΑ, Αυστραλία & Ν. Ζηλανδία και η Ευρώπη πάνω απ’ όλα, παρουσιάζουν τεράστια υπογεννητικότητα, η οποία ολοένα και αυξάνει, ειδικά τώρα λόγο της κρίσης και λιτότητας. Η μόνη αύξηση κατοίκων που παρουσιάζεται σε αυτές τις Ηπείρους είναι ΚΑΘΑΡΑ από την κίνηση μεταναστών. Βλέπε Ελλάδα.

Η Κίνα είναι ήδη εδώ και χρόνια σε οικογενειακό προγραμματισμό, με την ελίτ της να μπορεί να κάνει όσα παιδιά θέλει, αφού μπορεί να ‘αγοράσει’ την άδεια, ενώ οι υπόλοιποι, υποχρεούνται μόνο ένα εκτός μερικών περιοχών. Η όλη πρακτική των τελευταίων δεκαετιών, έφερε ως αποτέλεσμα την θανάτωση εκατομμυρίων κοριτσιών από τους ίδιους τους γονείς τους, καθώς η Κίνα δεν έχει συνταξιοδοτικό πρόγραμμα και το κορίτσι όταν παντρευτεί εγκαταλείπει το σπιτικό. Αντίθετα, το αγόρι φέρνει τη νύφη σπίτι και οι δυο μαζί φροντίζουν τους γέρους. Άρα, η εξασφάλιση των γηρατειών είναι απαραίτητα ένας γιος. Πριν μια δεκαετία, σύμφωνα με ένα ντοκυμαντέρ του BBC, 20 εκατομμύρια νέοι δεν έβρισκαν νύφες στην ηλικία τους για να παντρευτούν. Αυτό σημαίνει ότι περίπου τόσοι, πρέπει να είναι και οι θάνατοι των κοριτσιών.

Η Ινδία έχει κι αυτή μπει -όχι υποχρεωτικά, αλλά με “δώρα”- σε οικογενειακό προγραμματισμό κάνοντας στείρωση γονείς που ανήκουν σε κατώτερη κάστα. 

Τι μας μένει, λοιπόν, που να κάνει τον πληθυσμό να αυξάνεται με την ταχύτητα που τον παρουσιάζουν; Η Αφρική. Διαβάσατε τι λένε για την Αφρική και είναι ακριβώς αυτό που γράφαμε πάντα. Εκεί, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να βγάλεις άκρη με την καταγραφή, οι λόγοι είναι πολλοί και είναι ΤΟΣΟ εύκολο να παρουσιάσεις νούμερα άλλα αντί άλλων. Η πείνα θερίζει, οι αρρώστιες θερίζουν, η ξηρασία το φροντίζουν με τη χειραγώγηση του καιρού να γίνεται ολοένα και χειρότερη και, από τις επόμενες γενιές, θα φανούν και τα αποτελέσματα των εμβολιασμών του…  “φιλάνθρωπου” Γκέιτς! Να δούμε πόσο από τα παιδάκια που εμβολιάζει σήμερα θα είναι ικανά να κάνουν δικά τους παιδιά. 

Γι’ αυτό, την επόμενη φορά που κάποιος φίλος σας γεμάτος ενοχές σκύψει το κεφάλι και σας πει “φταίμε εμείς για την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή” ή “είμαστε πολλοί πάνω στον πλανήτη”, δώστε του αυτό το άρθρο και πείτε του να πάρει χαρτί και μολύβι και να κάνει τους υπολογισμούς του. Μπορείτε να του δώσετε κι ένα πιο παλιό: Οι τρεις απάτες που θέλουν αλλάξουν τον κόσμο. (παρακάτω)

Τουλάχιστον που και που ξεφεύγει η Αλήθεια προς το φως και κάνει… τσα!

ὅλα τὰ νέα (allnewz)

Ἄρα;
Ἄρα πολὺ πιθανὸν νὰ μᾶς λὲν ἕνα ἀκόμη ψέμμα, δίχως αὐτὸ νὰ σημαίνῃ πὼς δὲν ἔχουμε πατήσει στὴν γραμμὴ τοῦ κινδύνου… Ἤ πὼς δὲν πλησιάζουμε…
Πάντως τὰ σχέδια ἀποπληθυσμοῦ δουλεύουν γοργά.

Στὸ μεταξύ, ἔρευνες ἐπὶ ἐρευνῶν ἔρχονται νὰ μᾶς καταδείξουν πὼς οἱ κίνδυνοι διαρκῶς αὐξάνουν.
Τὸ νερό, ἡ τροφή, ἡ μόλυνσις εἶναι μερικὰ ἀπὸ τὰ «θαυμαστὰ ἔργα» τῆς ἀνθρωπότητος σήμερα, ποὺ πράγματι ὁδηγοῦν σὲ κίνδυνο τὴν ζωὴ ἐπὶ τοῦ πλανήτου. Δεκάδες εἴδη ἐξαφανίζονται κάθε χρόνο. Εἴδη ἀναγκαῖα γιὰ τὴν ἐξακολούθησιν τῆς ζωῆς… Κι ὅμως…
Εἰκόνες σὰν κι αὐτήν:

Εἶναι πλέον μία πραγματικότης καὶ εἶναι παντοῦ… Ἀκόμη καὶ στὸν Νότιο Πόλο, ἀπὸ ὅπου προέρχεται ἡ ἐν λόγῳ ἀπεικόνισις.
Καὶ εἶναι ἀποτέλεσμα τῆς ἀνθρωπίνου δραστηριότητος, ὄχι κάποιων ἐξωγηΐνων…

Οι τρεις απάτες που θέλουν αλλάξουν τον κόσμο

Οι καιροί αλλάζουν… το βλέπουμε, το νοιώθουμε στο πετσί μας. Και σίγουρα όχι προς το καλύτερο. Η ανθρωπότητα βιώνει μια τεράστια επίθεση απ΄’ όλες τις πλευρές και κάποιοι αγωνίζονται ενάντια σ’ αυτούς που την προκαλούν: τα συμφέροντα της παγκόσμιας ελίτ που ελέγχουν τα πάντα και τους πάντες -από κυβερνήσεις μέχρι και τα ΜΜΕ, από υπερσύχρονα όπλα υψηλής τεχνολογίας μέχρι και τα διάφορα ινστιτούτα που τα υποστηρίζουν, ΜΚΟ, εταιρείες τροφίμων, επικοινωνίας και… και.. και…

Ο αγώνας είναι άνισος αλλά όχι και άσκοπος. Η χειραγώγηση και παραπληροφόρηση μέσω των ΜΜΕ, αλλά και διαφόρων θεωρητικών ή κινημάτων που παρουσιάζονται ως σωτήρες των προβλημάτων, έχουν σαν σκοπό να μας παραπλανήσουν και να μας κάνουν να δώσουμε τη συγκατάθεση μας στα σκοτεινά σχέδια τους, που βάλουν κατά της ανθρωπότητας και της ίδιας της Μάνας Γης. Χρειάζεται ψυχραιμία, σωστή ενημέρωση, πολύ κριτική σκέψη αλλά και πολύ μα πολύ ένστικτο!

Οι τρεις απάτες που θέλουν αλλάξουν τον κόσμο

1. Παγκόσμια οικονομική κρίση

2. Κλιματική αλλαγή

3. Υπερπληθυσμός

Και τα τρία συνδέονται μεταξύ τους. Για το πρώτο… τι να πω; Και ποιος δεν το’χει καταλάβει στη χώρα μας το παιγνίδι που παίζεται; Κι όσοι ακόμα δεν το’χουν.. θέμα χρονου είναι… Αλλά από αυτό το μπλογκ θα μιλήσω για το δεύτερο γιατί μας αφορά.Γιατί άφησαν να διαρρεύσει η πληροφορία ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι κρυφό σχέδιο Γεωμηχανικής; Για την αντιμετώπιση της Υπερθέρμανσης του πλανήτη, του Φαινομένου του θερμοκηπίου και γενικότερα της κλιματικής αλλαγής (τ’ ονόμασαν έτσι γιατί στο σάκο αυτό χωράνε όλα -σεισμοί, λιμοί και καταποντισμοί). Γιατί απλά τους βόλευε αυτή η εξήγηση. Τους βόλευε γιατί παράλληλα δούλευαν με βήμα γοργό δυο ακόμα πράγματα: η προπαγάνδα και τρομοκρατία της κλιματικής αλλαγής και κάποιοι από μας που διέδιδαν με χαρά ότι ανακάλυψαν το λόγο των ψεκασμών που είναι η Γεωμηχανική!!! Κι αυτό το δεύτερο λέγεται μαύρη διαφήμιση…φωνάζεις ΟΧΙ για τη Γεωμηχανική αλλά εξηγείς ταυτόχρονα για ποιο λόγο γίνεται…την Κλιματική Αλλαγή!!!!

Τα ντιμπέιτ πήραν φωτιά! Από τη μια οι επιστήμονες των ιδρυμάτων Ρόκφελερ κι από την άλλη οι άλλοι που μιλούν για απάτη. Εκτός από τα ‘πράσινα’ τέλη και μέτρα που δικαιολογούνται μια χαρά μ’ αυτή την απειλή, χτίζουν σιγά σιγά και το άλλοθι για να μας ‘αποκαλύψουν’ κάποια στιγμή ότι χρειαζόμαστε ψέκασμα με χημικά και μάλιστα να ζητήσουν και τη συναίνεση μας. Και το HAARP κάνει τη δουλειά του τον τελευταίο καιρό για να αποδείξει πόσο κινδυνεύει ο πλανήτης μας… Εδώ ξηρασία, παραπέρα πλημμύρες, πάρτε κι ένα σεισμό, κι άλλον έναν πιο φονικό, 5-6 ηφαίστεια να βράζουν και το τσουνάμι να απειλεί λαούς! Κι εσύ τι θα πεις μετά; Μην με ψεκάζετε παρακαλώ;
________________________________________

Πόσο μακριά είμαστε από αυτό; Όχι πολύ. Πληθαίνουν ολοένα τα άρθρα και οι νύξεις για ‘δραστικά μέτρα’.* Και μόνο το γεγονός ότι ο Ομπάμα έχει για δεξί του χέρι το διεστραμμένο J. Holdren τον οποίο αποκαλεί ‘Τσάρο της Επιστήμης’, τα πράγματα δείχνουν πως πλησιάζουμε στις αποκαλύψεις. Να ένα τελευταίο άρθρο που μόλις δημοσιεύτηκε.

Η γεωμηχανική του Holdren για την ανύπαρκτη υπερθέρμανση του πλανήτη. *σημείωση: Το άρθρο πρωτοδημοσιεύτηκε στο πρώτο μας ιστολόγιο chemtrailsnews πριν δυο χρόνια. Σήμερα αναμένονται να ανακοινωθούν από τον Ομπάμα τα ‘μέτρα’ για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής σε εθνικό επίπεδο. Σίγουρα θα αφορούν στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, κάτι που για τον Ομπάμα είναι μέγιστης σημασίας καθώς ποντάρει σε οικονομικά κέρδη. Αλλά τα πλάνα θα περιλαμβάνουν και μέτρα ‘προσαρμογής’ στα νέα ‘κλιματικά’ δεδομένα. Αναμένουμε… 

«Σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων από το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων (CFR), η οργάνωση εκθείασε τη χρήση των βαρέων μετάλλων στην ατμόσφαιρα μας για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Αυτός ο συλλογισμός είναι αστείος, θεωρώντας ότι η ανθρωπογενής αλλαγή του κλίματος είναι ένα ψέμα που διαπράττεται στον πληθυσμό του κόσμου από την παγκόσμια ελίτ και την IPCC του ΟΗΕ. “

Ο επιστημονικός Σύμβουλος του Ομπάμα λέει πως οι Χημικοί Αεροψεκασμοί θα σώσουν τον πλανήτη.

Susanne Posel
Κατάληψη κορπορατισμού
30 του Απρίλη 2012

Ο John Holdren, επιστημονικός Σύμβουλος του Ομπάμα, πιστεύει ότι η γεωμηχανική θα βοηθήσει τον πλανήτη να σταθεροποιήσει το κλίμα, όσον αφορά την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Ο Holdren βλέπει την γεωμηχανική ως έναν απολύτως βιώσιμο τρόπο για να μειώσει τη θερμοκρασία του πλανήτη. Υποστηρίζει πλήρως τη διαδικασία απελευθέρωσης σωματιδίων βαρίου, μαγνήσιου, αλουμινίου, νανο-ινών, μορίων αίματος βακίλου και άλλες χημικές ουσίες για να αντανακλούν το ηλιακό φως μακριά από τη Γη.

Σε ένα άρθρο που κυκλοφόρησε στην Εφημερίδα του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων από το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), η οργάνωση εκθείασε τη χρήση των βαρέων μετάλλων στην ατμόσφαιρα μας για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Αυτός ο συλλογισμός είναι αστείος, θεωρώντας ότι η ανθρωπογενής αλλαγή του κλίματος είναι ένα ψέμα που διαπράττεται στον πληθυσμό του κόσμου από την παγκόσμια ελίτ και την IPCC του ΟΗΕ. Οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο έχουν συμπεράνει ότι ο ήλιος θερμαίνει τη Γη, όχι μόνο εμάς, αλλά και όλους τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος.

Το Εθνικό Υπουργείο Υγείας έδειξε ότι η γεωμηχανική είναι άμεσα υπεύθυνη για την συγκέντρωση νευροτοξινών στο ανθρώπινο αίμα, στους πνεύμονες, καθώς και για την πρόκληση μιας ολόκληρης σειρά νευροτοξικών ασθενειών, όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας.

Ο Holdren ανήκει στους κινδυνολόγους που υποστηρίζουν πως η κλιματική αλλαγή οφείλεται σε ανθρώπινο παράγοντα και εκφοβίζουν πως η υπερθέρμανση του πλανήτη δεν θα επιβραδυνθεί εγκαίρως, ούτως ώστε να αντιστραφεί στο υποτιθέμενο “κρίσιμο σημείο”.
Ένας από τους ισχυρισμούς είναι ότι ο πάγος θα λιώσει εντελώς στην Αρκτική, παρόλο που επιστημονικοί ερευνητές, δείχνουν ότι αυτό είναι ασυστόλως αναληθές.

Μια μελέτη του Πανεπιστημίου Syracuse διαπίστωσε ότι η κλιματική αλλαγή είναι φυσική και δεν προκαλείται από τον άνθρωπο.

Ερευνητές μελέτησαν τους κύκλους θερμότητας της Γης πάνω από 1.000 χρόνια στο παρελθόν μέχρι σήμερα. Βρήκαν:

Η Γη είναι στην πραγματικότητα σε ψύξη.
Οι πάγοι της Αρκτικής δεν λιώνουν.
Το CO2 δεν είναι η αιτία για τις ακραίες καιρικές αλλαγές που συνέβησαν πρόσφατα.

Ο Holdren κατηγορεί τις ανθρωπογενείς εκπομπές του CO2 ως υπεύθυνοες για την ξηρασία, την έλλειψη αποθήκευσης τροφίμων, καθώς και την άνοδος της στάθμης της θάλασσας, σε συνδυασμό με τα ακραία καιρικά φαινόμενα που είδαμε πρόσφατα.

Ο Holdren δεν είναι ο μόνος που διαπράττει αυτή την απάτη.

Η Αμερικανική Μετεωρολογική Εταιρεία αναπτύσσει μια πολιτική δηλώσεων που θα υποστηρίζουν αυτό το ψέμα λέγοντας ότι «είναι συνετό να εξετάσουν τις δυνατότητες της γεω-μηχανικής, να κατανοήσουν τα όρια της και να αποφευχθεί η ανεξέλεγκτη κλιμάκωση.”

Ο Robert Socolow, ένας επιστήμονας του Princeton, είπε στην Εθνική Ακαδημία ότι η γεω-μηχανική θα πρέπει να καταστεί μια άμεσα βιώσιμη επιλογή σε περίπτωση που επιδεινωθεί δραστικά το κλίμα.

Ενώ έγκυρα επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι το CO2 δεν είναι το πρόβλημα, αγνοούνται οι πραγματικές αιτίες. Η καθεαυτού γεω-μηχανική είναι υπερβολικά επιζήμια για την ατμόσφαιρα και έχει άμεση αιτιώδη συνάφεια με τις μεγάλες αλλαγές που έχουμε δει τις τελευταίες δεκαετίες.

Ο Holdren στηρίζει τους στόχος του Ομπάμα για μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου κατά 20% μέχρι το 2020 και 80% μέχρι το 2050.

Μέλη του Κογκρέσου δείχνουν σημάδια αντίθεσης στο νομοσχέδιο του Ομπάμα για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Η πρόσφατη δήλωση του Holdren είναι εμφανώς προπαγάνδα βασιζόμενη στον εκφοβισμό που έχει προσχεδιαστεί για να πειθαναγκάσει το Καπιτώλιο και τον Αμερικανικό λαό με «αλήθειες» που βασίζονται σε φανταστικά, μή επιστημονικά στοιχεία.

(μετάφραση κειμένου: Τότα Σταθοπούλου)

πηγή : Holdren’s Geoengineering for Non-Existant Global Warming | Sovereign Independent UK

Για την απάτη αυτή θα πούμε πολλά ακόμα… Θα δοθούν κι άλλες αφορμές. Η Σειρήνες θα πληθύνουν, θα ενταθούν, θα προσπαθήσουν να πείσουν κόσμο να συναινέσει στους ψεκασμούς, θα τρομοκρατήσουν τους ανυποψίαστους. Όμως ο πλανήτης δεν κινδυνεύει από τον άνθρωπο, αλλά απ’ τον απάνθρωπο… αλλά ακόμα πιο πολύ, από τον αδιάφορο, που βλέπει ένα έγκλημα να συντελείται κι απλά αδιαφορεί….

The world is a dangerous place to live; not because of the people who are evil, but because of the people who don’t do anything about it.
Albert Einstein.

Σχετικά άρθρα: Obama may fire pollution particles into stratosphere to deflect sun’s heat in desperate bid to tackle global warming | Mail Online
*σημείωση: Το άρθρο πρωτοδημοσιεύτηκε στο πρώτο μας ιστολόγιο chemtrailsnews.blog.com πριν δυο χρόνια. Σήμερα αναμένονται να ανακοινωθούν από τον Ομπάμα τα ‘μέτρα’ για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής σε εθνικό επίπεδο. Σίγουρα θα αφορούν στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, κάτι που για τον Ομπάμα είμαι μέγιστης σημασίας καθώς ποντάρει σε οικονομικά κέρδη. Αλλά τα πλάνα θα περιλαμβάνουν και μέτρα ‘προσαρμογής’ στα νέα ‘κλιματικά’ δεδομένα. Αναμένουμε…

ὅλα τὰ νέα (allnewz)

Λοιπόν; Πῶς τό ἀντιλαμβανόμεθα;
Ἐάν μᾶς παραμυθιάζουν μέ ψέμματα, τότε ποῦ ἀκριβῶς εἶναι τό πρόβλημα; Καί πόσα ἀπό ὅσα μᾶς ὑπαγορεύουν εἶναι τελικῶς ψέμματα; Καί πόσο πολύ ἔχουν προχωρήσει;

Σὲ κάθε περίπτωσιν ἄς μὴν χαιρόμεθα. Εἶτε πράγματι ὁ πλανήτης παρεφορτώθη, εἶτε ὄχι, τὸ σχέδιον ἀποπληθυσμοῦ καλὰ κρατεῖ. Τὸ πολὺ πολὺ νὰ τοὺς παρακαλοῦμε νὰ μᾶς ἐπιτρέψουν νὰ …αὐτοκτονήσουμε…

Φιλονόη

 φωτογραφία

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply