Χωρὶς ξένους μισθοφόρους, «ἐμφύλιος» δὲν ξεκινᾶ!!!

Χωρὶς ξένους μισθοφόρους, «ἐμφύλιος» δὲν ξεκινᾶ!!!Χωρίς ξένους μισθοφόρους, δεν ξεκινάει εμφύλιος!!!
Έτσι και στην Ουκρανία…
Χωρίς ξένους μισθοφόρους, συνήθως εκπαιδευτές και στρατιωτικούς, δεν μπορεί να ελεγχθεί η πολιτική κατάσταση σε μία χώρα…
Για αυτό καὶ τους στέλνουν με όλων των ειδών τις μεταμφιέσεις…

Οἱ σύγχρονες «ἐπαναστάσεις» πραγματοποιοῦνται ἀπὸ …μισθοφόρους.

Οἱ κατάσκοποι τῆς CIA ὡς …ἄστεγοι στὴν Οὐκρανία!!!

Κι ἔτσι οἱ Οὐκρανοὶ ἐπανεστάτησαν «αυθόρμητα»…

Οἱ μισθωμένοι «ἐθνικιστές» τῆς Οὐκρανίας, ὑπάλληλοι τῶν …σιωνιστῶν!!!

Οἱ πραγματικοὶ φονιάδες τῶν Οὐκρανῶν.

Ὁ …πανταχοῦ παρὼν Bernard-Henri Lévy.

Βέβαια όλοι αυτοί αρνούνται την εμπλοκή τους…
Όμως λίγο οι συμπτώσεις… Λίγο οι βιασύνες…
Λίγο και κάτι αστάθμητοι παράγοντες, όλο και μερικές πληροφορίες καταφέρνουμε να συγκεντρώσουμε…

Αλλά διαβάστε κι αυτό:

Μία μικρὴ ἀναδρομὴ στὸ ποιοὶ …ἔστησαν τὴν «Κόκκινη» (σοβιετική) Ἐπανάσταση.

Διαλύει τις ψευδαισθήσεις…

Σίγμα

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ

Πριν περίπου δυο ημέρες, ένα τυχαίο περιστατικό που διαδραματίστηκε στην συνοικία Obolon του Κιέβου, έμελλε να αποκαλύψει την άμεση εμπλοκή βρετανών στρατιωτικών στο αιματοκύλισμα της Ουκρανίας.

Βρετανός  που ανήκε στις ειδικές δυνάμεις της Special Air Service ( SAS), βρέθηκε από  περαστικό σε ημιλιπόθυμη κατάσταση υπό την επήρεια …πλήρους μέθης.

Ο άνθρωπος αιφνιδιάστηκε όταν εντόπισε τον βρετανό στρατιωτικό  να κοίτεται στο έδαφος.

Τον πλησίασε, επιβεβαίωσε ότι αναπνέει και τον ρώτησε αν χρειάζεται κάποια βοήθεια. Ο στρατιωτικός ψέλλισε  στα ρωσικά ένα “όχι” (niet) και ξαναβυθίστηκε σε λήθαργο.

Ο πολίτης που τον εντόπισε και θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, διηγείται σε ρωσόφωνη ιστοσελίδα ότι χωρίς να έχει την πρόθεση να τον κλέψει άρχισε να ψάχνει τις τσέπες του στρατιωτικού για να ανακαλύψει τα στοιχεία του.

Στα έγγραφα του βρήκε ότι ο  στρατιωτικός ονομάζεται James Fraser Wilkes, έχει γεννηθεί το 1964 στο Southerland της Αγγλίας και ότι υπήρξε πρώην ταγματάρχης  της Royal Special Air Service   ενώ τώρα είναι υπεύθυνος αξιωματικός  Ευρωπαικής Ιδιωτικής Στρατιωτικής  Εταιρείας (βλ. ευρωπαικό πρόγραμμα  Project PRIV-WAR ).

Σύμφωνα με τα έγγραφα που έφερε ο James Fraser Wilkes, η επίσημη αποστολή του στην Ουκρανία ήταν ως “στρατιωτικού συμβούλου” στην κυβέρνηση του Κιέβου. Όμως οι φωτογραφίες, τα βίντεο και άλλο υλικό που ήταν καταγεγραμμένο στα δυό κινητά τηλέφωνα του “Άγγλου ασθενή” , αποδεικνύουν ότι είχε άμεση εμπλοκή στις δολοφονικές επιχειρήσεις “σωφρονισμού” των ρωσόφωνων/ρωσόφιλων ουκρανών στα ανατολικά της χώρας. Ενδεικτικά το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ίδιος ο άγγλος στρατιωτικός είχε αποθηκεύσει φωτογραφίες όπου πόζαρε σε δυο γνωστά χωριά της εξεγερμένης περιοχής του Donbas.

Εικάζεται ότι όλα τα ευρήματα έχουν ήδη διαβιβασθεί στις ρωσικές αρχές για επεξεργασία.

ΟΛΥΜΠΙΑ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply