Ἀποπέμπεται ἀπό τήν βουλή ἡ Ῥαχήλ Μακρῆ;

Η σημερινή Βουλή των νενέκων και των γενίτσαρων…δεν νοιώθει πλέον την ανάγκη να κρατήσει ούτε τα προσχήματα. Ετοιμάζονται να απαλλαγούν από την Ραχήλ Μακρή , από τις λίγες φωνές που έχουν κάτι να πουν, που τολμούν και που αντέχουν στις επιθέσεις.
Οι επιθέσεις των νενέκων εναντίον της και των Δημοσιογραφικών Οργανισμών του Λόμπι είναι πολύ σημαντικά …«γαλόνια»,  αλλά όχι …χρήσιμα, για την καριέρα της εντός συστήματος. 

Τον αγώνα της φυσικά θα αναγνωρίσουν μόνον όσοι έχουν αποσυνδεθεί από τη συστημική προπαγάνδα. Θα μπορούσε κι αυτή να είναι σαν τους υπόλοιπους άγνωστους 200 βουλευτές, που δεν γνωρίζουμε καν τα ονόματά τους και τα πρόσωπά τους .

Θα μπορούσε να κάθεται στην αφάνεια και να απολαμβάνει την προστασία της συμμορίας των ΜΜΕ, αλλά επέλεξε τον δύσκολο δρόμο της επιθέσεως, ενάντια στους νταβατζήδες της κοινωνίας.
Και φυσικά σχεδόν κανένας δεν τολμάει να την ακολουθήσει και να της συμπαρασταθεί, κάτι που θα εκνεύριζε τους καναλάρχες-νταβατζήδες και τα ξένα αφεντικά τους.

Στη Βουλή έχουν εκλεγεί όλων των ειδών οι βουλευτές, όπως η ανύπαρκτη κόρη εφοπλιστή Γεωργία Μαρτίνου, που αν δεν είχε αναλάβει το ΒΗΜΑ να της κάνει μία εκτενή εμετική αγιογραφία,  πιθανότατα δεν θα μαθαίναμε ποτέ ότι πληρώνουμε εμείς τον μισθό της, ενώ η ίδια δεν ξέρει τι έχει ως οικογενειακή περιουσία.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ἀποπέμπεται ἀπό τήν βουλή ἡ Ῥαχήλ Μακρῆ;

Leave a Reply