Πάλι τρέχει γιὰ …ἐξηγήσεις ὁ Σαμαρᾶς!!!

Ο Σαμαράς πάλι τρέχει στο Σιωνιστικό Κλαμπ, να δίνει εξηγήσεις.

Για τον Αντωνάκη ο …«ρατσισμός» έχει σχέση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με το πανίσχυρο λόμπι των περιουσίων, των εκλεκτών του Θεού.
Στα παλαιά του τα παπούτσια οι οργανώσεις των Αφροαμερικανών, των Ισπανοφώνων, των Μουσουλμάνων, των Ασιατών, που οι πανίσχυροι Σιωνιστές έχουν μετατρέψει σε πραγματικούς δούλους και «απορρίματα» της κοινωνίας.

Πληρώνεται δηλαδή από ΕΜΑΣ για να υπηρετεί με ταπεινότητα τον Σιωνισμό.
Εμείς πηδάμε από τα μπαλκόνια, τρέχουμε στα συσσίτια, μας κατάσχουν τα σπίτια κι ο Αντωνάκης περνάει νόμους κατ’ εντολήν των ξένων τοκογλύφων.
Πάει στα λόμπι των δισεκατομμυριούχων για να τους πιστοποιήσει ότι εκτελεί μέχρι οξείας τις εντολές τους, ότι νομοθέτησε σύμφωνα με τις απαιτήσεις των σιωνιστών ΚΙ ΟΧΙ σύμφωνα με τις ανάγκες των θυμάτων του Σιωνισμού…
Δηλαδή ημών και των άλλων λαών που βρέθηκαν στον δρόμο του Κτήνους.

Σαμαράς και Σιωνισμός…
…Ένα και το αυτό…
(σε περίπτωση που δεν το κατάλαβαν οι βλαμμένοι θαυμαστές του…!!!)

Αυτές είναι οι μπαλαρίνες του Σιωνισμού…

Την ίδια στιγμή που στην Γάζα αποδεκατίζουν εκατοντάδες αμάχους και μωράμ, τρέχουν στα όργανα του Σιωνισμού να πάρουν πιστοποιητικό σιωνιστικών φρονημάτων.
Αντί για κυρώσεις εναντίον του Ισραήλ, για την γενοκτονία των Παλαιστινίων, τρέχουν να χώσουν τη γλώσσας τους ακόμα πιο βαθιά στον πισινό των δολοφόνων της ανθρωπότητας.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply