Ὁ Μηλιώνης ΔΕΝ εἶναι ὕποπτος φυγῆς;

Σύμφωνα με την Ελληνική Λαμογιοσύνη  ο Μηλιώνης, που έχει σκορπίσει εκατομμύρια ευρώ σε εξωτικούς προορισμούς, με τα οποία θα μπορούσαν να ζήσουν άνετα και οι επόμενες 50 γενιές της οικογενείας του, ΔΕΝ είναι ύποπτος φυγής στο εξωτερικό, εφόσον έχει για δικηγόρο του τον Μάκη Βορίδη και φίλο τον Σταύρο Ψυχάρη.
Αντιθέτως, οι μπατίρηδες βουλευτές της Χρυσής Αυγής,  είναι ύποπτοι φυγής και κρατούνται μέσα στην φυλακή, με μπουρδο-δικαιολογίες.

Μπορούν όμως να δίνονται νόμιμες άδειες σε «καλά» παιδιά, που ήταν πολύ χρήσιμα στο σύστημα, όπως ο Μαζιώτης κι ο Ξηρός, αλλά και σε party animals, όπως ο Μηλιώνης.

Στο απίστευτο σκάνδαλο των Energa και Hellas Power, έχουν υπεξαιρεθεί, από το Δημόσιο (δηλαδή από τις δικές μας τσέπες) περισσότερα από 270.000.000 ευρώ, στα οποία συμπεριλαμβάνονται το Χαράτσι αλλά και Δημοτικά Τέλη, που όμως …ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ, ούτε ο Καμίνης, ΟΥΤΕ ο Μπουτάρης φαίνεται να διεκδικούν.
Αυτοί ασχολούνται με πιο …πρωκτικά θέματα κι όχι με τον ιδρώτα των πολιτών, που εξαερώνεται, κάνοντας τον γύρο του πλανήτη μέσω off shore.

Στην Μεγάλη Κομπίνα ΟΥΤΕ η Αρχή για το ΞΕΠΛΥΜΑ Μαύρου Χρήματος κινήθηκε για τη εξαγωγή τόσων εκατομμυρίων, χωρίς νόμιμη αιτία, Ο ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΦΥΓΗΣ;;;;;;5
ΟΥΤΕ η Τράπεζα της Ελλάδας …αντιλήφθηκε τις «νόμιμες» αυτές μεταφορές χρημάτων, σε προσωπικούς λογαριασμούς,
ΟΥΤΕ φυσικά φαίνεται να εμπλέκεται νομικά Ελληνική Τράπεζα, που επέτρεψε την εξαγωγή των εκατομμυρίων, χωρίς να ζητήσει τα σχετικά δικαιολογητικά,

Ο ΠΟΛΥ νεαρός Μηλιώνης, που από το πουθενά φαίνεται να έστησε αυτόν τον τεράστιο μηχανισμό ξεπλύματος χρημάτων του Δημοσίου, πρέπει να έχει ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ και γι’ αυτό προκαλεί ακόμη, ξοδεύοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ,  από αυτά που ΔΕΝ διεκδικεί το Δημόσιο, ο Καμίνης και οι λοιποί!!!

Είναι πολύ πιθανό να είναι απλά η …βιτρίνα, γιατί τέτοιες …διαγαλαξιακές κομπίνες  δεν στήνονται από ανθρώπους των μπουζουκιών, των γυμναστηρίων και της ξαπλώστρας.
Κι ακριβώς επειδή πίσω του θα υπάρχουν ΑΛΛΟΙ …«Διανοούμενοι»,  γι’ αυτό και δεν έχει άγχος για την εξέλιξη της υποθέσεώς του.
Ούτε το Δημόσιο, ούτε και ο Καμίνης τολμούν να αντιπαρατεθούν στο μαυρισμένο αυτό αγοράκι.

Ποιος θα αναζητήσει ευθύνες για τον τρόπο με τον οποίο ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ η ΔΕΗ τις εταιρείες του Μηλιώνη, για την είσπραξη Δημοσίου Χρήματος;
Με ποιες προδιαγραφές, ποιες εγγυήσεις και ΠΟΙΑ κεφάλαια, επέτρεψε στον νεαρό Μηλιώνη να διαχειριστεί τέτοιους όγκους Δημοσίου Χρήματος;
Θα πληρώσει ποτέ αυτός που ΣΚΟΠΙΜΑ ή από …«ΑΜΕΛΕΙΑ» προκάλεσε τόση ζημία στο Δημόσιο, δίνοντας άδεια και τα σχετικά δικαιώματα στον Μηλιώνη;

Αυτά κύριοι γίνονται ΜΟΝΟΝ κατόπιν σχεδιασμού  και ΠΟΤΕ συμπτωματικά!!!
Σκόπιμη αδιαφορία, σκόπιμα νομοθετικά κενά κι έχει μπόλικο «φαγητό» για όλους… (Στην Αμερική …είχαν το περίφημο σκάνδαλο της ENRON, πλήρωσε ένας  αλλά …έφαγαν δισεκατομμύρια κάποιοι άλλοι)

Πώς γίνεται τώρα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ που πληρώνεται από το Δημόσιο να είναι ΑΝΤΙΔΙΚΟΣ με το Δημόσιο ΥΠΕΡ ενός που κατηγορείται για ζημίωση του Δημοσίου μόνον ο Βορίδης το ξέρει!
Αρκεί να έχουμε πάντα κατά νου ότι αυτοί που κυβερνούν είναι μαφιόζοι με γραβάτες κι αντί να νομοθετούν θα έπρεπε να είναι ισοβίτες, είτε για εθνική προδοσία, είτε για δόλια ζημίωση του Δημοσίου είτε ως συνεργοί σε εγκληματικές πράξεις μη πολιτικών προσώπων.

Όμως το σύστημα έχει πολύ καλές βάσεις διαπλοκής κι εκατοντάδες χιλιάδες ανθρωπάκια εξυπηρετούνται από τους πολιτικούς, επιτρέποντάς τους να καταστρέφουν την Ελλάδα ελεύθερα.
Αρκεί που αυτά τα ανθρωπάκια εξασφάλισαν τον εαυτούλη τους, την δουλίτσα τους, την προμηθειούλα τους, την συμβασούλα τους, την μεταθεσούλα τους, την προαγωγούλα τους και ό,τι άλλο κι ας καεί η υπόλοιπη χώρα.

Η καταστροφή φυσικά βρήκε πρώτα τους ΜΗ διαπλεκόμενους, τους ΜΗ έχοντες μέσον, τους ΜΗ έχοντες στην άκρη μαύρο χρήμα.
Οι τίμιοι πλήρωσαν πρώτοι το τίμημα της επιθέσεω που δεχτήκαμε, ενώ τα λαμόγια τους την ίδια ώρα μας βρίζουν κι από πάνω, ώστε να μην διανοηθούν να σηκώσουν κεφάλι.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply