Νὰ βλέπῃς πράκτορες νὰ τὸ παίζουν …προστάτες!!!

ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ...ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ!!!2

Να βλέπεις τους πράκτορες να παριστάνουν τους …«προστάτες» των αδυνάμων… (όπως ακριβώς έβλεπαν οι Ρώσσοι τους Ξένους Τραπεζίτες να χρηματοδοτούν την …Κόκκινη Επανάσταση) ενάντια στον …Καπιταλισμό, είναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ σημάδι.

Την ίδια στιγμή αυτοί που πέφτουν θύματα της αντι-μουσουλμανικής προπαγάνδας, στέλνουν πρακτικά τους αδύναμους (Τσιγγάνους και Μετανάστες) να επανδρώσουν τα τάγματα των τοκογλύφων.

ΤΩΡΑ- Αναστέλλεται η μετεγκατάσταση των Ρομά στα ΜέγαραΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ...ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ!!!2

Αναστέλλεται για εύλογο χρονικό διάστημα η μετεγκατάσταση των Ρομά του καταυλισμού του Χαλανδρίου στο όρος Πατέρα στα Μέγαρα, όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη που είχαν ο γενικός γραμματέας αποκεντρωμένης διοικήσεως, σύμβουλοι του δήμου και αντιπροσωπεία των Ρομά με την αστυνομία.

Οι αστυνομικές δυνάμεις δεσμεύθηκαν να μην πραγματοποιήσουν επέμβαση στον καταυλισμό ενώ αύριο, με την συναίνεση των Ρομά που κατοικούν στο Νομισματοκοπείο και υπό την παρουσία του γενικού γραμματέα αποκεντρωμένης διοικήσεως και του δημάρχου Χαλανδρίου, θα κατεδαφιστούν όλες οι αυθαίρετες κατασκευές του καταυλισμού.

Όπως τονίστηκε στη σύσκεψη, η πολιτεία δεσμεύεται να βρει χώρο μετεγκαταστάσεως για τους Ρομά, που θα πληροί τις υγειονομικές προδιαγραφές και θα βρίσκεται κοντά σε δομές εκπαιδεύσεως.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Το σύστημα παίζει την ανθρώπινη βλακεία και άγνοια στα δάχτυλα του ενός χεριού  και σε μηδενικό χρόνο, οποιαδήποτε στιγμή το κρίνει σκόπιμο (βλέπε Δεκέμβριος 2008) οι πράκτορες θα αναλάβουν να πυροδοτήσουν μία …βολική «επανάσταση».

Με μερικά τηλεφωνήματα μπορούν να μαζευτούν χιλιάδες από τους πράκτορες.
Είναι ένας κανονικός στρατός  στα χέρια των σιωνιστών!!!

Και στη MARFIN και στο ΣΧΙΣΜΕΝΟ ΚΟΡΑΝΙ… είναι πάντα στην καρδιά των γεγονότων…

Κρατῆστε τό ὄνομα Κωνσταντίνου (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α)

Σίγμα

(Visited 52 times, 1 visits today)
Leave a Reply