Νὰ βλέπῃς πράκτορες νὰ τὸ παίζουν …προστάτες!!!

Να βλέπεις τους πράκτορες να παριστάνουν τους …«προστάτες» των αδυνάμων… (όπως ακριβώς έβλεπαν οι Ρώσσοι τους Ξένους Τραπεζίτες να χρηματοδοτούν την …Κόκκινη Επανάσταση) ενάντια στον …Καπιταλισμό, είναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ σημάδι.

Την ίδια στιγμή αυτοί που πέφτουν θύματα της αντι-μουσουλμανικής προπαγάνδας, στέλνουν πρακτικά τους αδύναμους (Τσιγγάνους και Μετανάστες) να επανδρώσουν τα τάγματα των τοκογλύφων.

ΤΩΡΑ- Αναστέλλεται η μετεγκατάσταση των Ρομά στα Μέγαρα

Αναστέλλεται για εύλογο χρονικό διάστημα η μετεγκατάσταση των Ρομά του καταυλισμού του Χαλανδρίου στο όρος Πατέρα στα Μέγαρα, όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη που είχαν ο γενικός γραμματέας αποκεντρωμένης διοικήσεως, σύμβουλοι του δήμου και αντιπροσωπεία των Ρομά με την αστυνομία.

Οι αστυνομικές δυνάμεις δεσμεύθηκαν να μην πραγματοποιήσουν επέμβαση στον καταυλισμό ενώ αύριο, με την συναίνεση των Ρομά που κατοικούν στο Νομισματοκοπείο και υπό την παρουσία του γενικού γραμματέα αποκεντρωμένης διοικήσεως και του δημάρχου Χαλανδρίου, θα κατεδαφιστούν όλες οι αυθαίρετες κατασκευές του καταυλισμού.

Όπως τονίστηκε στη σύσκεψη, η πολιτεία δεσμεύεται να βρει χώρο μετεγκαταστάσεως για τους Ρομά, που θα πληροί τις υγειονομικές προδιαγραφές και θα βρίσκεται κοντά σε δομές εκπαιδεύσεως.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Το σύστημα παίζει την ανθρώπινη βλακεία και άγνοια στα δάχτυλα του ενός χεριού  και σε μηδενικό χρόνο, οποιαδήποτε στιγμή το κρίνει σκόπιμο (βλέπε Δεκέμβριος 2008) οι πράκτορες θα αναλάβουν να πυροδοτήσουν μία …βολική «επανάσταση».

Με μερικά τηλεφωνήματα μπορούν να μαζευθούν χιλιάδες από τους πράκτορες.
Είναι ένας κανονικός στρατός  στα χέρια των σιωνιστών!!!

Και στη MARFIN και στο ΣΧΙΣΜΕΝΟ ΚΟΡΑΝΙ… είναι πάντα στην καρδιά των γεγονότων…

Κρατῆστε τό ὄνομα Κωνσταντίνου (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α)

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply