Ἡ ἄμβλωσις εἶναι …καθῆκον (γιὰ κάποιους)

Ακόμα και την προστασία της ανθρώπινης ζωής η Νέα Τάξη την πολιτικοποίησε ώστε οι τζιχαντιστές της αριστεράς να εντάξουν την άμβλωση στην λίστα των …καθηκόντων τους.

Η θανάτωση ενός σκύλου πλέον είναι ποινικά κολάσιμη, σε αντίθεση φυσικά με τη θανάτωση ενός αγέννητου εμβρύου μερικών μηνών.
Θεωρούν αυτονόητο το δικαίωμα της γυναίκας να κάνει άμβλωση, αλλά βγάζουν ΕΚΤΟΣ κάδρου το δικαίωμα του εμβρύου στην ΖΩΗ, που είναι χιλιάδες φορές πιο σπουδαίο.
Αντί να πιέζουν ώστε το κράτος να αναλαμβάνει το κόστος για να διατηρηθεί στην ζωή το μωρό, αλλά και να το υιοθετεί σε περίπτωση που η φυσκή του μητέρα δεν είναι σε θέση να το μεγαλώσει,  οι αριστεροί κάφροι πιέζουν υπέρ της …ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ του εμβρύου, γιατί έτσι λένε οι  …«διανοούμενοι» ινστρούχτορές τους που είναι κι αυτοί πόρνες των τοκογλύφων.

Δύο τουλάχιστον τα οφέλη για την Νέα Ταξη των Τοκογλύφων από την …«αυθόρμητη»στάση των αριστερών.
Μείωση του πληθυσμού, λιγότερα έξοδα για το κράτος ώστε να περισσεύουν για τους …τόκους των εικονικών δανείων.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ἡ ἄμβλωσις εἶναι …καθῆκον (γιὰ κάποιους)

  1. Τὸ παρὸν ἀναδημοσιεύθηκε στὸ Aussiedlerbetreuung und Behinderten – Fragen καὶ σχολίασε:
    Tötung eines Hundes ist nicht mehr eine Straftat im Gegensatz zu natürlichen auf die Tötung eines ungeborenen Embryo von ein paar Monaten.

    Sie verstanden das Recht der Frau auf Abtreibung, aber es stellt sich heraus, den rechten Rahmen des fetalen Lebens,

    Das ist tausendmal wichtiger.

    Anstatt drängen, dass der Staat trägt die Kosten, um das Leben des Babys zu halten, sondern auch, um anzunehmen, wenn die Ballon Mutter ist nicht in der Lage zu wachsen, Linke CAF ……………
    Siehe, was Verantwortung zu zivilisierter Gesellschaft bedeutet! Die EU weicht alle Ordnungen auf und macht eine Tierwelt und eine Herrscher-Welt, und das heißt Welt vor 2000 Jahren! Glück, Auf, meine Heimat!

Leave a Reply