Οἱ Anonymous ἦσαν πάντα τσιράκια τῆς …Νέας Τάξεως.

ΟΙ ANONYMOUS ΗΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ …ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ.

Στις αρχές του Απρίλιου του 2012 είχα γράψει ότι οι Anonymous είναι ΜΕΓΑΛΗ απάτη, την ίδια στιγμή που το MEGA είχε αφιερώσει δύο ολόκληρες εκπομπές για να τους αναδείξει και να τους καθιερώσει στην συνείδηση και του τελευταίου Έλληνα, ως …«αυθεντικό κι αντισυστημικό» κίνημα χάκερ.
Και μόνο το ό,τι το MEGA δημιούργησε θετική εικόνα για τους Anonymous μας αρκεί να καταλάβουμε ότι …βρίσκονται από την ίδια πλευρά συμφερόντων και σίγουρα είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ από την δική μας πλευρά.
Δεν γίνεται εμείς και το MEGA να έχουμε ΚΟΙΝΑ συμφέροντα, από την στιγμή που ο ασύλληπτος πλουτισμός των στελεχών του οφείλεται στην δική μας φτωχοποίηση.
Μετά είδαμε κι έναν από τους Anonymous να φοράει την μπλούζα με την γροθιά της OTPOR (του Soros), οπότε η υπόθεση έκλεισε.Οἱ Anonymous ἦσαν πάντα τσιράκια τῆς ...Νέας Τάξεως.1

Mε την παγκόσμια προβολή των Anonyous τα ΜΜΕ κατάφεραν να τους κάνουν γνωστούς, αποδεκτούς κι αναγνωρίσιμους και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά του πλανήτη.
Οι μεγάλες ανθρώπινες μάζες που δεν έχουν ιδέα από τον κόσμο της Πληροφορικής, …«πείστηκαν» ότι εκεί έξω υπάρχουν οι «καλοί» Anonymous που δουλεύουν εναντίων των κακών…
Εκτός από τους άσχετους  την πάτησαν και αρκετοί …ημισχετικοί.
Οι Χάκερ που εμπιστεύθηκαν το συγκεκριμένο δίκτυο, νομίζοντας ότι πρόκειται για κάτι αυθεντικό, βρέθηκαν πολύ σύντομα με …χειροπέδες στα χέρια. Πολύ περισσότεροι επίδοξοι Χάκερ, που δεν συμμετείχαν ενεργά σε κάποια δράση,  βρίσκονται ήδη στοχοποιημένοι σε λίστες των γνωστών υπηρεσιών.

Μία πραγματική αυθεντική κίνηση Ελλήνων Χάκερ, με την ονομασία Greek Hacking Scene (GHS), δεν προβλήθηκε ποτέ από τα μεγάλα ΜΜΕ, διότι οι δράσεις (εναντίον Σκοπιανών και Τουρκικών ιστοσελίδων) δεν ήταν σύμφωνες με την ατζέντα του Σιωνισμού.
Είχαν πατριωτικό χαρακτήρα, οπότε δεν βόλευαν την Νέα Τάξη.
Αντιθέτως οι δράσεις των Anonymous εναντίον των κυβερνήσεων της Αιγύπτου, της Συρίας, της Τυνησίας και της Λιβύης ήταν …διατεταγμένη προσφορά υπηρεσίας στην Νέα Τάξη. Τα δήθεν κτυπήματα των Anonymous …διαφημίστηκαν σε όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη, αντίθετα με την αποσιώπηση των αυθεντικών δράσεων της GHS, ποτέ δεν ανακοινώθηκαν σε μεγάλα ΜΜΕ, επειδή απλά ήταν πατριωτικού χαρακτήρα.
Μέλη της Greek Hacking Scene συνελήφθησαν λίγο μετά που εμπιστεύθηκαν την κοινότητα των Anonymous!!!

Η GHS σε συνέντευξη που παραχώρησε, σε γνωστή ιστοσελίδα τεχνολογίας, ταυτίζουν πλέον τους Anonymous με τις Αρχές, καθώς τα δήθεν «κτυπήματά» τους  είναι καθαρά προσχήματα για την προώθηση πιο αυστηρών νόμων παρακολουθήσεως, ελέγχου και δουλοποιήσεως πληθυσμών.
Δηλαδή με το πρόσχημα της …«ασφάλειας στο διαδίκτυο» το σύστημα περιορίζει ακόμα περισσότερο τις ελευθερίες και την δυνατότητα δράσεως για την ανατροπή του. 
Οἱ Anonymous ἦσαν πάντα τσιράκια τῆς ...Νέας Τάξεως.2

Κλασική μέθοδος της Νέας Τάξεως η δημιουργία αφορμής για να επιτεθεί στην ανθρωπότητα.
Είτε είναι Δίδυμοι Πύργοι, είτε Pearl Harbour, είτε η δολοφονία ενός Πρίγκηπα, είτε η αφαίρεση μίας σημαίας από μία βραχονησίδα…
Το κόλπο πιάνει πάντα σε επικοινωνιακό επίπεδο.Οἱ Anonymous ἦσαν πάντα τσιράκια τῆς ...Νέας Τάξεως.3

Σίγμα

(Visited 43 times, 1 visits today)
0 thoughts on “Οἱ Anonymous ἦσαν πάντα τσιράκια τῆς …Νέας Τάξεως.

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: ΟΙ ANONYMOUS ΗΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ …ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ. | Αέναος Ελληνισμος

Leave a Reply