Πόσο χρήσιμες εἶναι οἱ ἑταιρεῖες τοῦ Δημοσίου;

Ο Πούτιν διατηρώντας υπό κρατικό έλεγχο την πλειοψηφία των μετοχών της Gazprom και της Rosneft, καταφέρνει να συντηρεί την οικονομία της Ρωσσίας, από τα καθαρά κέρδη αυτών. 

Την ίδια στιγμή οι ελληνόφωνοι προδότες καταλήστευαν τις κρατικές υπερκερδοφόρες εταιρείες, με διάφορα κόλπα, και υπεχρέωναν τους φορολογουμένους να καλύπτουν αυτοί τις τεράστιες τρύπες που δημιουργούσαν με τις απατεωνιές τους.
Κι αντί να απαλλαγούμε από τους κλέφτες και να κρατήσουμε τις χρυσοφόρες εταιρείες του Δημοσίου,

για να συνεισφέρουν στην κρατική οικονομία και να εξασφαλίσουν στους πολίτες φθηνή ενέργεια, φθηνές επικοινωνίες κλπ..,  κρατήσαμε τους κλέφτες  και …χαρίσαμε τις δημόσιες εταιρείες και τα κρατικά μονοπώλια σε ξένα αρπακτικά.

Κι ανάμεσά μας υπάρχουν αρκετοί ηλίθιοι που διαβάζοντας θεωρίες, τύπου Friedman, με πλαστά και παραποιημένα οικονομικά δεδομένα, πείστηκαν ότι η …ιδιωτικοποίηση της τεράστιας δημόσιας περιουσίας, από τους ίδιους απατεώνες που την ζημίωσαν και την απαξίωσαν, θα ήταν για το …καλό μας.

Διαβάστε σε πόσες χιλιάδες κόσμο δίνουν δουλειά οι Gazprom και Rosneft και πόσα δισεκατομμύρια καθαρών κερδών συνεισφέρουν στον Ρωσσικό προϋπολογισμό και θα καταλάβετε γιατί θέλουν να πέΠόσο χρήσιμες εἶναι οἱ ἑταιρεῖες τοῦ Δημοσίου;2σει ο Πούτιν, ώστε να βάλουν στο χέρι τις μετοχές των συγκεκριμένων εταιρειών. Πόσο χρήσιμες εἶναι οἱ ἑταιρεῖες τοῦ Δημοσίου;1

Σίγμα

 

(Visited 70 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Πόσο χρήσιμες εἶναι οἱ ἑταιρεῖες τοῦ Δημοσίου;

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Στο μικροσκόπιο της Κομισιόν μπαίνει “ξαφνικά” η Gazprom [Βίντεο] | aznews.site

Leave a Reply