Οἱ τραπεζῖτες θὰ πληρωθοῦν στὸ ἀκέραιον. Οἱ Εὐρωπαῖοι ὅμως θὰ πάρουν…

Οἱ τραπεζῖτες θὰ πληρωθοῦν στὸ ἀκέραιον. Οἱ Εὐρωπαῖοι ὅμως θὰ πάρουν...Οι τραπεζίτες θα πληρωθούν κανονικά και οι Ευρωπαίοι πολίτες θα πάρουν τα …τρία του …«αριστερού» Αλέξη…!!!
Σχέδιο έτοιμο από καιρό!

ΔΝΤ και ΕΚΤ θα τα πάρουν όλα μέχρι δεκάρας.

«Η υποχρέωσή μου να σεβασθώ την καθαρή εντολή του ελληνικού λαού για τέλος της λιτότητας και επιστροφή σε μία αναπτυξιακή ατζέντα, σε καμμιά περίπτωση δεν περιλαμβάνει την μη εκπλήρωση των δανειακών υποχρεώσεων μας απέναντι στην ΕΚΤ και στο ΔΝΤ»,
τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Αλήθεια, αυτοί δεν ήταν που μιλούσαν για λογιστικό έλεγχο του «χρέους»;
Τόσο γρήγορα …«ξεχνούν»;
Ή μήπως ο έλεγχος αφορά μόνον στα όσα πρέπει να πάρουν οι Ευρωπαίοι;

Σίγμα

Τσίπρας: Σύντομα θα φτάσουμε σε μία αμοιβαίως επωφελή συμφωνία

«Η διαβούλευση με τους Ευρωπαίους εταίρους μας μόλις ξεκίνησε» δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Bloomberg, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι σύντομα θα επιτευχθεί συμφωνία.

«Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις, είμαι απολύτως βέβαιος ότι σύντομα θα καταφέρουμε να φτάσουμε σε μία αμοιβαίως επωφελή συμφωνία, τόσο για την Ελλάδα όσο και για ολόκληρη την Ευρώπη. Καμμιά πλευρά δεν επιδιώκει την σύγκρουση και δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μας να δράσουμε μονομερώς στο ζήτημα του ελληνικού χρέους.

«Η υποχρέωσή μου να σεβαστώ την καθαρή εντολή του ελληνικού λαού για τέλος της λιτότητας και επιστροφή σε μία αναπτυξιακή ατζέντα, σε καμμιά περίπτωση δεν περιλαμβάνει την μη εκπλήρωση των δανειακών μας υποχρεώσεων απέναντι στην ΕΚΤ και στο ΔΝΤ», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Αντιθέτως, σημείωσε ο Πρωθυπουργός, «αυτό που σημαίνει είναι ότι χρειαζόμαστε χρόνο ώστε να αναπνεύσουμε και να δημιουργήσουμε το δικό μας μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα ανακάμψεως, το οποίο –μεταξύ άλλων- θα ενσωματώνει τους στόχους των πρωτογενώς ισοσκελισμένων προϋπολογισμών και των ριζικών μεταρρυθμίσεων, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα της φοροδιαφυγής, της διαφθοράς και του πελατειακού κράτους».

«Είμαι πεπεισμένος ότι μία συμφωνία σε αυτό το πλαίσιο θα γίνει αποδεκτή από τους εταίρους μας, αφού το κοινό μας συμφέρον είναι η οικονομική σταθερότητα και η ανάκαμψη για το κοινό μας σπίτι, την Ευρώπη», πρόσθεσε.

πηγή

(Visited 40 times, 1 visits today)
Leave a Reply