Ἡ Παναρίτη τοῦ ΔΝΤ, τοῦ GAP, τῆς Νέας Τάξεως τώρα ΚΑΙ εἰδικὴ σύμβουλος Βαρουφάκη!

Στις 4 Φεβρουαρίου θυμήθηκα την Έλενα Παναρίτη, που το 2009 εμφανίστηκε από το πουθενά, εξελέγη βουλευτής, πέρασαν τα Μνημόνια και μετά …εξαφανίστηκε.

«…Κάποιοι ουρανοκατέβατοι, σαν τον Μόσιαλο και την Παναρίτις που ήλθαν, εξελέγησαν, κατέλαβαν θέσεις-κλειδιά, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεγάλη κομπίνα του 1ου Μνημονίου κι εξαφανίστηκαν και πάλι στα υπόγεια της Νέας Τάξεως….»

Τί ἐστί (ὁ κάθε) Λιαρόπουλος;

 

Μία εβδομάδα μετά η Παναρίτη αναλαμβάνει …άτυπη σύμβουλος του Βαρουφάκη, λόγω των γνωριμιών της στο ΔΝΤ κλπ.Ἡ Παναρίτη τοῦ ΔΝΤ, τοῦ GAP, τῆς Νέας Τάξεως τώρα ΚΑΙ εἰδικὴ σύμβουλος Βαρουφάκη!1

Η Λαζάρντ προτείνει κούρεμα (που θα το πληρώσουν οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι)…Ἡ Παναρίτη τοῦ ΔΝΤ, τοῦ GAP, τῆς Νέας Τάξεως τώρα ΚΑΙ εἰδικὴ σύμβουλος Βαρουφάκη!4

Όμως κατά την ετοιμασία του 1ου Μνημονίου η λέξη κούρεμα ή η αναδιάρθρωση ήταν αδιανόητη και συνιστούσε σε πιστωτικό γεγονός και καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας …δήθεν. Ἡ Παναρίτη τοῦ ΔΝΤ, τοῦ GAP, τῆς Νέας Τάξεως τώρα ΚΑΙ εἰδικὴ σύμβουλος Βαρουφάκη!5 Ἡ Παναρίτη τοῦ ΔΝΤ, τοῦ GAP, τῆς Νέας Τάξεως τώρα ΚΑΙ εἰδικὴ σύμβουλος Βαρουφάκη!2
Προείχε να σωθούν και να επιστραφούν τα λεφτά των σιωνιστών κερδοσκόπων εις βάρος των Ευρωπαίων πολιτών.

Ακόμα κι αν γίνει κούρεμα δεν θα είναι νίκη, όπως δεν ήταν νίκη το περίφημο «πιστόλι» του Παπανδρέου, με το οποίο σκότωσε τους Έλληνες, με καθοδηγητή το ΔΝΤ.
Το κούρεμα ας ελπίσουμε να μην γίνει λόγος να φοβόμαστε ως Έλληνες να κυκλοφορήσουμε στην Ευρώπη.
Αν το κούρεμα δεν ζημιώσει ούτε ένα ευρώ την ΕΚΤ,  θα είναι ακόμα μία νίκη των τοκογλύφων εις βάρος των λαών.

Σίγμα

Τσίπρας με Βαρουφάκη, Δραγασάκη, Γκαλμπρέιθ και Παναρίτη στις Βρυξέλλες

Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφοςἩ Παναρίτη τοῦ ΔΝΤ, τοῦ GAP, τῆς Νέας Τάξεως τώρα ΚΑΙ εἰδικὴ σύμβουλος Βαρουφάκη!6

Στις Βρυξέλλες με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος η Ελληνική αποστολή με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Τον κ. Τσίπρα συνοδεύουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, αλλά και ο Aμερικανός καθηγητής Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ.
Ο κ. Βαρουφάκης θα συμμετάσχει στο Eurogroup, ενώ ο πρωθυπουργός, ο οποίος θα συμμετάσχει στην αυριανή Σύνοδο Κορυφής, μεταβαίνει από σήμερα στις Βρυξέλλες.
Τον πρωθυπουργό  θα συνοδεύει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης, ενώ ο κ.  Βαρουφάκης θα συνοδεύεται από τον πρόεδρο του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνώμων Γιώργο Χουλιαράκη, τον άτυπο σύμβουλό του, Αμερικανό καθηγητή Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ και την ειδική σύμβουλο, οικονομολόγο και πρώην βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Έλενα Παναρίτη.

πηγή

 

(Visited 117 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Ἡ Παναρίτη τοῦ ΔΝΤ, τοῦ GAP, τῆς Νέας Τάξεως τώρα ΚΑΙ εἰδικὴ σύμβουλος Βαρουφάκη!

Leave a Reply