Ὁ Γλέζος μᾶς ζητᾶ συγγνώμη ποὺ συνήργησε στὸ ἔγκλημα!

Ὁ Γλέζος μᾶς ζητᾶ συγγνώμη ποὺ συνήργησε στὸ ἔγκλημα!Βαρειές, βαρύτατες κουβέντες… Οἱ ἐξελίξεις τρέχουν…
Μετὰ τὴν Γαϊτάνη ὁ Γλέζος.
Ἤδη ἐτέθη θέμα ἀλλαγῆς ἡγεσίας…
Ἤδη τὰ γεγονότα συμβαίνουν ὅπως ἦταν ἀναμενόμενον!!!

Γιατί ἀναμενόμενον;
Διότι ὅσοι ΔΕΝ εἶναι σὲ κάποιο κομματομάγαζο, μὰ παραμένουν Ἕλληνες, καὶ κόβονται γιὰ τὴν Πατρίδα, ἤξεραν…
Τώρα θὰ τὸ πιοῦμε κι αὐτὸ τὸ ποτῆρι…
Ἔως τέλους…

Φιλονόη

Υ.Γ. Μπορεῖ νὰ διαφωνῷ, σὲ πολλὰ μὲ τὸν Γλέζο, ἀλλὰ ὀφείλω νὰ τοῦ ἀναγνωρίσῳ τὴν ἐντιμότητά του. Μόνον γιὰ αὐτήν, ἐτούτην τὴν ὥρα, τὸν τιμῶ καὶ τὸν εὐχαριστῶ!

Πρὶν εἶναι ἀργά…

Με άρθρο του στην ιστοσελίδα «Κίνηση Ενεργοί Πολίτες» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος εκφράζει την αντίθεσή του με την στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Πιο συγκεκριμένα στο άρθρο του λέει: Η μετονομασία της Τρόικας σε Θεσμούς, του Μνημονίου σε Συμφωνία και των Δανειστών σε Εταίρους, όπως και όταν βαπτίζεις το κρέας ψάρι, δεν αλλάζεις την προηγούμενη κατάσταση. Δεν αλλάζεις, βέβαια, και την ψήφο του Ελληνικού Λαού, στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.
Ψήφισε αυτό που υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ: καταργούμε το καθεστώς της λιτότητας, που δεν αποτελεί μόνο στρατηγική της ολιγαρχίας της Γερμανίας και των άλλων δανειστριών χωρών της ΕΕ, αλλά και της ελληνικής ολιγαρχίας.
Καταργούμε τα Μνημόνια και την Τρόικα, καταργούμε όλους τους νόμους της λιτότητας. Την επομένη των εκλογών με ένα νόμο καταργούμε την Τρόικα και τις συνέπειές της.
Πέρασε ένας μήνας κι ακόμα η εξαγγελία να γίνει πράξη. Κρίμα και πάλι κρίμα.
Από την πλευρά μου ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Ελληνικό Λαό διότι συνήργησα σ΄αυτή την ψευδαίσθηση.
Πριν, όμως, προχωρήσει το κακό. Πριν να είναι πολύ αργά, ας αντιδράσουμε.
Πριν απ΄όλα τα μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, σε έκτακτες συνελεύσεις, όλων των βαθμίδων των οργανώσεων να αποφασίσουν αν δέχονται αυτήν την κατάσταση. Μερικοί υποστηρίζουν, πως σε μια συμφωνία, πρέπει κι εσύ να υποχωρήσεις.
Κατ΄αρχήν ανάμεσα σε καταπιεστή και καταπιεζόμενο δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός, όπως ακριβώς ανάμεσα στον σκλάβο και στον κατακτητή, λύση είναι μόνο η Λευτεριά.
Αλλά κι αν δεκτούμε αυτό τον παραλογισμό, ήδη οι παραχωρήσεις που έκαναν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις με την ανεργία, την λιτότητα, την φτώχεια, τους αυτόχειρες, ξεπερνούν κάθε όριο υποχωρήσεως.
Μανώλης Γλέζος,
Βρυξέλλες 22-2-2015
(Visited 67 times, 1 visits today)
Leave a Reply