Ζήτω ἡ Lazard!!!

«…Οι συμβουλές προς τις διάφορες κυβερνήσεις είναι ένα σχετικά μικρό μέρος των δραστηριοτήτων της Lazard, με αμοιβές που αποτελούν μόνο ένα μικρό κλάσμα των συνολικών εσόδων. Αλλά οι εντολές των διαφόρων κυβερνήσεων έχουν  ιδιαίτερο κύρος και η τελική εργασία μπορεί να είναι προσοδοφόρα. Τον Μάρτιο του 2012, η Ελλάδα δήλωσε ότι κατέβαλε στην Lazard € 25.000.000 (28.500.000 δολάρια) για την παροχή συμβουλών κατά την διάρκεια των δύο προηγούμενων ετών. Ο κύριος συμβουλευτικός βραχίονας, ασκείται από το γραφείο του Παρισιού, ενώ αύξησε τον αριθμό του προσωπικού  στο 50% από το  30% κατά την διάρκεια των τριών τελευταίων ετών….»

Πίσω ἀπὸ τὸ παγκόσμιο πλιάτσικο μία …Lazard!!!

Aπό την Σκύλλα στήν Χάρυβδη ,

Da Scilla a Cariddi ,

From Scylla to Charybdis

 Είναι γνωστό ότι οι «Επικυρίαρχοι τοκογλύφοι»  χρησιμοποιούν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (I.M.F.) και την Παγκόσμια Τράπεζα για να  επιβληθούν στις κυβερνήσεις των διαφόρων κρατών. Οι δύο αυτοί οργανισμοί είναι οι «Μεγαλο-Καρχαρίες». Οι εκάστοτε πρόεδροι των  οργανισμών αυτών  με την σειρά τους χρησιμοποιούν μερικούς «ανεξαρτήτους» συμβούλους «πιράνχας» για   να πραγματοποιήσουν την αφαίμαξη των λαών αυτών.

Έτσι η νέα κυβέρνηση της Ελλάδος, όπως και η προηγούμενη, κατόπιν παραινέσεως της προέδρου του Δ.Ν.Τ. κατέφυγαν στα ίδια «πιράνχας» που προτείνουν οι «ειδικοί» των διεθνών αγορών. Ποιοί είναι αυτοί; Μα ποιοι άλλλοι από τους οίκους(!!!) Lazar(d) & Rothschild. Οι Rothschild χρησιμοποιήθηκαν με το αζημίωτο από την Κύπρο στην τελευταία κρίση. Εμείς σταθεροί χρησιμοποιούμε πάντα τον οίκο(!!!) Lazard γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά πώς «δαγκώνει»!!! Ποιος αντιπροσωπεύει τους Lazard στην Ευρώπη;; Μα ποιός άλλος από τον «καλό μαθητή» του γνωστοτάτου Dοminique Strauss Kahn ή  DSK  για τους στενούς φίλους και τις πόρνες!!! ανά την υφήλιο.

Πρίν δύο χρόνια είχαμε γράψει για το καλό αυτό παιδί που δεν είναι άλλος άπό τον Matthieu Pigasse. Μεταξύ μας τώρα, το ακαδημαϊκό background του Matthieu Pigasse δεν είναι και τίποτα σοβαρό, αλλά το να είναι «καλός μαθητής» και φίλος του DSK  είναι υπεραρκετό για να τον αποδέχονται ως «δικό τους» οι διεθνείς τοκογλύφοι ή οι αγορές όπως τους ονομάζουν τά παπαγαλάκια ανά τον κόσμο.

Και ενώ τα παγκόσμια μέσα ασχολούνται με τον Yani Varoufaki, ξέχασαν να γράψουν ότι ο ιθύνων νούς πού έχει τοποθετηθεί πίσω από την Ελληνική κυβέρνηση για να την «βοηθήσει» να γίνει πιο γρήγορα τριτοκοσμική χώρα, είναι ο Matthieu Pigasse.

Ο Matthieu Pigasse και ο οίκος Lazard έχουν βοηθήσει να «σωθούν» πάρα πολλές τριτοκοσμικές χώρες στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά καλό είναι να θυμώμαστε ότι κάθε φορά το τίμημα πού ζητήθηκε από τον οίκο Lazard είναι τίμημα για χώρες του πρώτου καί όχι του τρίτου κόσμου.

Μια ομάδα της Lazard, με επικεφαλής τον  Matthieu Pigasse, συμβούλευσε  την Ελλάδα το 2012, όταν προώθησε μία από τις μεγαλύτερες αναδιαρθρώσεις χρέους όλων των εποχών. Η Lazard υπήρξε επίσης πολύ δραστήρια στην Αφρική, όπου έχει συμβουλεύσει την Αίγυπτο, την Μαυριτανία, την Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, Γκαμπόν και την Ακτή Ελεφαντοστού. Πέρυσι βοήθησε την Αιθιοπία κάνοντας το ντεμπούτο του για 1 δισεκατομμύρια δολάρια για την έκδοση κρατικών ομολόγων.

 

Πράγματι  η Lazard την περίοδο 2013-2014 συνεργάστηκε με την JP Morgan & Deutsche Bank για να παγιδεύσουν την κυβέρνηση της Αιθιοπίας, πράγματι, διαβάσατε καλά. Την Αιθιοπία, τά παιδιά της οποίας από την πείνα έχουν το παχύ εντέρο στραμμένο προς τά έξω και το τρώνε οι μύγες. Την Αιθιοπία όπου οι γυναίκες πωλούν το μωρό τους για έναν κουβά νερό. Αυτή την χώρα, οι «ευγενείς» αυτοί κύριοι της Lazard και των άλλων «πιράνχας», παγίδευσαν κερδοσκοπώντας  με τά κρατικά της ομόλογα σε τέτοιο βαθμό ώστε να οδηγήσουν την χώρα αυτή κατευθείαν στα χέρια των «μεγαλο-καρχαριών» του Σικάγου και της Wall street  για τα επόμενα 70 χρόνια.

 Οι συμβουλές προς τις διάφορες κυβερνήσεις είναι ένα σχετικά μικρό μέρος των δραστηριοτήτων της Lazard, με αμοιβές που αποτελούν μόνο ένα μικρό κλάσμα των συνολικών εσόδων. Αλλά οι εντολές των διαφόρων κυβερνήσεων έχουν  ιδιαίτερο κύρος και η τελική εργασία μπορεί να είναι προσοδοφόρα. Τον Μάρτιο του 2012, η Ελλάδα δήλωσε ότι κατέβαλε στην Lazard € 25.000.000 (28.500.000 δολάρια) για την παροχή συμβουλών κατά την διάρκεια των δύο προηγούμενων ετών. Ο κύριος συμβουλευτικός βραχίονας, ασκείται από το γραφείο του Παρισιού, ενώ αύξησε τον αριθμό του προσωπικού  στο 50% από το  30% κατά την διάρκεια των τριών τελευταίων ετών.

Στα χέρια αυτών των «μεγαλο-καρχαριών»  και «πιράνχας» πέσαμε και πάλι με την νέα αυτή κυβέρνηση που θα έσκιζε το μνημόνιο και έτσι τρώνε καλά όλοι μαζί εις βάρος μας.
  EVIVA LA  REVΟLUCΙΟ’N  COMPANEROS!!!!!!!!

 griechenwitz 

 wsj 

βῆμα

griechenwitz

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ζήτω ἡ Lazard!!!

Leave a Reply