ΕΟΖ καὶ σύγχρονοι ΔΟΥΛΟΙ μὲ ὑπογραφὴ Τσίπρα, κατ’ ἐντολὴν Soros!!!

Τί μᾶς ἐνδιαφέρει ἐμᾶς τό θέμα τῶν ΕΟΖ;
Ἔχουμε τέτοια πράγματα;
Δέν ἰσχύει τό εὐρωπαϊκό δίκαιον σέ ὅλην τήν ἐπικράτεια;

Ὄχι, δὲν ἰσχύει πλέον.
Ἁπλὸ παράδειγμα ἡ Cosco καὶ τὸ λιμάνι τοῦ Πειραιῶς.

«…Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τρεις τραυματίστηκαν από φωτιά που ξέσπασε σε ένα εργοστάσιο ρούχων στην ιταλική πόλη Πράτο κοντά στη Φλωρεντία, δήλωσαν αξιωματούχοι της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Το εργοστάσιο, που βρίσκεται σε μια βιομηχανική ζώνη όπου είναι γνωστό πως είναι εγκατεστημένες υφαντουργικές επιχειρήσεις που ανήκουν σε Κινέζους, έπιασε φωτιά σήμερα το πρωί και πέντε καμένα πτώματα ανασύρθηκαν από ό,τι φαίνεται πως ήταν ένα είδος αυτοσχέδιου υπνωτηρίου στο εργοστάσιο.

«Αυτή την στιγμή, φαίνεται πως υπάρχουν πέντε νεκροί», δήλωσε ένας αξιωματούχος από την πυροσβεστική υπηρεσία του Πράτο, όμως η έρευνα στο εργοστάσιο συνεχίζεται.

Πλάνα που ανέβηκαν στην ιστοσελίδα της τοπικής εφημερίδας Il Tirreno δείχνουν πέντε πληρώματα να μάχονται με τις φλόγες σε έναν χώρο που μοιάζει με αποθήκη ενώ καπνός βγαίνει από το κτίριο. Επί τόπου βρίσκονταν επίσης ασθενοφόρα και αστυνομικά αυτοκίνητα….»

Ἡ Κίνα, οἱ δοῦλοι της καὶ ἡ κατάκτησις τῆς Εὐρώπης.

Τὰ παραπάνω ἔγιναν γνωστὰ τὸν Δεκέμβριο τοῦ 2013 στὴν Ἰταλία.
Σαφῶς καὶ σὲ ὅσα ἀφοροῦν σὲ ἐμᾶς, ΔΕΝ ἔχουν καταγραφεῖ, ἐπισήμως, ἀνάλογα περιστατικά, ἐφ΄ ὅσον οἱ ἐμπορικὲς δραστηριότητες μίας ἐπιχειρήσεως, κινεζικῶν συμφερόντων στὴν ἐν λόγῳ περίπτωσιν, ὅσο κι ἐὰν εἶναι ζήτημα τῆς πολιτείας, γιὰ τὴν ὥρα, παραμένει κάτι …μακρυνό!
Ὅμως εἶναι ἔτσι;
Διότι τώρα πιὰ μπαίνουμε στὴν περίοδον ἐκείνη ποὺ θὰ ὑπάρχουν καὶ οἱ ΕΟΖ.

Τί εἶναι οἱ ΕΟΖ;
Διαβάζουμε ἀπὸ τὸν φίλο μας τὸν Θρᾴκα:

Μια Ειδική Οικονομική Ζώνη, ΕΟΖ για συντομία, είναι μια γεωγραφική περιοχή στην οποία ισχύει ένα εντελώς ιδιαίτερο νομοθετικό, οικονομικό και διοικητικό καθεστώς. Δηλαδή σε μια ΕΟΖ το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας δεν είναι εκείνο το οποίο ισχύει για την υπόλοιπη εθνική επικράτεια. Αλλά ένα ειδικό καθεστώς προσανατολισμένο στα συμφέροντα της «ελεύθερης» αγοράς. Δηλαδή του διεθνούς καπιταλισμού.

Για τον εργαζόμενο που θα αποφασίσει, ή θα αναγκαστεί να αποφασίσει, να εργαστεί σε μια ΕΟΖ, το καθεστώς αυτό είναι από δυσμενές ως δυσμενέστατο. Το πιο σίγουρο είναι οτι θα περιλαμβάνει 6-ήμερο αντί πενθημέρου και 10-ωρη εργασία αντί οκταώρου. Σε μια ΕΟΖ δεν επιτρέπεται η λειτουργία εργατικών σωματείων και γενικά σε μια ΕΟΖ η εργατική νομοθεσία, που ισχύει στην υπόλοιπη εθνική επικράτεια, αναστέλλεται.

Οι αμοιβές και οι συνθήκες εργασίας σε μια ΕΟΖ είναι συνήθως από άθλιες ως αθλιότατες. Οι αμοιβές κυμαίνονται από λίγα ευρώ έως ένα ευρώ ημερησίως ή κάτι παραπάνω. Συχνά προσφέρεται κατάλυμα, εντός ή κοντά στον χώρο εργασίας, στους εργαζομένους που έρχονται να εργαστούν από άλλες χώρες ή περιοχές. Προτιμώνται μάλιστα τα ζευγάρια, αλλά δεν επιτρέπεται να πάρουν μαζί και τα παιδιά τους ή την υπόλοιπη οικογένειά τους. Στις ΕΟΖ βέβαια δεν απασχολούνται ντόπιοι αλλά μετανάστες. Κυρίως από άλλες χώρες αλλά και περιοχές της ίδιας χώρας (όπως στην Κίνα). Για να εισέλθει κάποιος σε μια ΕΟΖ απαιτείται πάσο, ως είδος διαβατηριου, και η περιοχή φυλάσσεται, ακόμα και ενόπλως, από ιδιωτικές εταιρείες.

Γενικά οι συνθήκες εργασίας είναι κάπως καλλίτερες από ένα ναζιστικό στρατόπεδο συγκεντρώσεως.

Θρᾷξ Ἀναρμόδιος

Ἔχουμε δῆλα δή, γιὰ τὴν ὥρα, μία κινεζικὴ ἑταιρεία, ποὺ σὲ εὐρωπαϊκὸ ἔδαφος, μὲ Κινέζους, παρακάμπτει τὴν εὐρωπαϊκὴ νομοθεσία καὶ ἐφαρμόζει ΔΙΚΟ της ἐργατικὸ δίκαιον.
Τὸ …«δίκαιον» τοῦ δούλου.
Κι ἔχουμε ἐπίσης θέμα θεσμοθετήσεως τῆς ΕΟΖ, ποὺ ἐντὸς αὐτῶν τῶν ζωνῶν θὰ ἀγνοοῦνται τὰ ἀνθρώπινα δικαιώματα καὶ θὰ ἰσχύουν οἱ νόμοι τῶν ἑταιρειῶν τύπου Cosco, ἀλλὰ στὸ …γενικότερον.

Γιατί δέν ἀντιδρᾶ ἡ Εὐρωπαϊκή Ἕνωσις στά παιχνίδια τῆς κάθε Cosco;
Διότι ἡ Εὐρωπαϊκὴ Ἕνωσις ἔχει καταντήσει ὁ Δούρειος Ἵππος τῆς Νέας Τάξεως πραγμάτων, ποὺ ἕνας στόχος της εἶναι ἡ δουλοποίησις τῶν πληθυσμῶν παγκοσμίως. Τὸ πῶς θὰ συμβῇ αὐτό, δὲν ἔχει σημασία.
Ἔτσι κι ἀλλοιῶς τὰ ἀνδρείκελα τῆς εὐρωπαϊκῆς ἑνώσεως σὲ ἐντολὲς ὑπακούουν. Μήπως ἀντιλαμβάνονται πώς ὅλα αὐτά θά ἐπιστρέψουν ἐπάνω τους;

Ποῦ βασίζεται αὐτό τό συμπέρασμά μου;
Εὔκολο… Προσέξτε ὅλες τὶς νομοθεσίες τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἑνώσεως, τὸ τὶ ἐξυπηρετοῦν καὶ τὸ ποιοὶ εἶναι αὐτοὶ ποὺ τελικῶς πάσχουν ἀπὸ αὐτὲς τὶς νομοθεσίες. Προσέξτε τὶς τακτικές τους, ὅπως γιὰ παράδειγμα τὸν …«ἐκδημοκρατισμό» τῆς Οὐκρανίας ἀλλὰ καὶ τὶς σχετικὲς ἐπεμβάσεις σὲ χῶρες ποὺ …ἀρνοῦνται νὰ ἐνταχθοῦν στὴν Εὐρωπαϊκὴ Ἕνωσιν.
Προσέξτε ἐπίσης τὸ πόσο εὔκολα …ἀγνοοῦνται τὰ ἀνθρώπινα δικαιώματα, πρὸς χάριν τῆς …«ἑνότητος» καὶ τῆς κοινῆς πολιτικῆς τῆς Ἑνώσεως.
Καὶ μετὰ ῥίξτε μίαν ματιὰ στὶς νομοθεσίες τῶν μνημονιακῶν κυβερνήσεων…

Φυσικὰ καὶ ἡ σημερινὴ κυβέρνησις τὰ προσυμφωνηθέντα ἀκολουθεῖ…
Καὶ βασικὴ παράμετρος, γιὰ νὰ τὸ κατανοήσουμε, εἶναι τὸ ὅ,τι ὅλα τὰ πρόσωπα ποὺ τὴν ἀποτελοῦν, εἶναι …«προσεκτικὰ ἐπιλεγμένα».

Οἱ πράκτορες τοῦ ΣΥΡΙΖΑ ἔρχονται γιὰ νὰ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ τὶς τελευταίες ἑλληνικὲς ἐπιχειρήσεις!!!

Ὡραῖο τὸ …«σκηνικό» γιὰ νὰ μπῇ ἡ ταφόπλακα στοὺς Ἕλληνες ἐπιχειρηματίες.

Στὰ πραγματικὰ προβλήματα οἱ «γκέι ὀργανώσεις» καὶ οἱ «ἀντιρατσιστές» …μοῦγκα!!!

Μποροῦμε νά δοῦμε τήν σύνθεσιν τῆς νέας κυβερνήσεως καί τό ποιός εἶναι ποιός;

«…Ποια είναι η νέα αναπληρώτρια υπουργός που θα λύσει το σημαντικότερο ίσως πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, την ανεργία και ποια είναι η «μαγική συνταγή» που έχει ήδη έτοιμη;

Μετά από 37 χρόνια στις ΗΠΑ, επέστρεψε γρήγορα στην Ελλάδα αφήνοντας πίσω της μια «λαμπρή ακαδημαϊκή και ερευνητική καριέρα». Έχει μεγαλεπήβολα σχέδια και λύσεις άμεσες για την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Η καθηγήτρια Ράνια Αντωνοπούλου η οποία -προς έκπληξη πολλών- όχι μόνο βρέθηκε από το πουθενά στην δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ανέλαβε και ρόλο ως αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας…

…Εκεί βρέθηκε στο New School, ολοκλήρωσε την διδακτορική διατριβή της υπό τον μαρξιστή οικονομολόγο Ανγουίρ Σαϊκ, κι έφτασε μέχρι και τον ΟΗΕ για την παρουσίαση μιας τέτοιας μελέτης για την ισότητα των φύλων. Εκεί γνώρισε και τον άνθρωπο που επρόκειτο να την συντροφεύει μέχρι σήμερα, τον καθηγητή Δημήτρη Παπαδημητρίου, προέδρο του αμερικανο-σιωνιστικού Ινστιτούτου Λεβί….

…Έχει πρόγραμμα για την κάλυψη όχι 50.000 αλλά 550.000 θέσεων κοινωφελούς εργασίας θέσεων εργασίας για ένα χρόνο, έχει έτοιμο στο συρτάρι της η νέα αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας κ. Ράνια Αντωνοπούλου, αρμόδια για την καταπολέμηση ανεργίας….

…Πρόεδρος του Ινστιτούτο Levy είναι ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Παπαδημητρίου ο οποίος έχει ταχθεί υπέρ της εξόδου από το ευρώ ή εναλλακτικά υπέρ της κυκλοφορίας παράλληλου νομίσματος σε Ελλάδα και Κύπρο: «Οι επιλογές τόσο για την Κύπρο όσο και για την Ελλάδα έχουν περιοριστεί τρομερά και οι μελλοντικές τους προοπτικές είναι φρικτές. Η επιλογή της εξόδου από το ευρώ δεν μπορεί πλέον να αγνοηθεί. Προσωπικά, βλέπω να έρχονται μεγάλες αναταραχές και ένα «σχέδιο Β’» θα πρέπει να αναπτυχθεί εκτάκτως, το οποίο θα περιλαμβάνει την εισαγωγή ενός παραλλήλου νομίσματος ή μια δραματική επαναδιαπραγμάτευση των μέτρων λιτότητας. Είναι αμφίβολο ότι θα μπορέσουν οι κοινωνίες είτε στην Ελλάδα είτε στη Κύπρο να αντέξουν σκληρότερες συνθήκες από αυτές στις οποίες έχουν ήδη υποβληθεί, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάτι τέτοιο θα ζητηθεί από την τρόικα. Θα πρέπει συνεπώς να ακολουθηθεί μια διαφορετική πορεία. Η εισαγωγή ενός παράλληλου νομίσματος έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στο παρελθόν και θα πρέπει να είναι μέρος του «σχεδίου Β’»…»

Ἀπὸ τὸν Soros, μὲ …«ἀγάπη», γιὰ ἐμᾶς!

Ἰνστιτοῦτο Levy λοιπόν.

levy institute

Τί εἶναι αὐτό καί τί προωθεῖ;
Φυσικὰ τὴν …«ἀνάπτυξιν» τῆς χώρας, μέσῳ τῆς δημιουργίας θέσεων …ἐργασίας, σὲ …ἀγαστὴ συνεργασία μὲ τὴν Εὐρωπαϊκὴ Ἕνωσιν.
Τὸ ἵδρυμα ἀσχολεῖται μαζύ μας ἐδῶ καὶ καιρό…
Ἔχουν ἤδη προτείνει παράλληλο νόμισμα γιὰ ἐμᾶς, ἀπὸ τὸν Νοέμβριο τοῦ 2013.
Ὁ πρωθυπουργός μας ἀπὸ τότε ἔτρεχε στὶς συνεδρίες του:

«…Στο συνέδριο που έγινε στο μέγαρο με χορηγό την «Αυγή»
Ποια είναι τα think tank που φλερτάρουν με τον ΣΥΡΙΖΑ
Ο ρόλος και η ιστορία του Ινστιτούτου Levy, η εμπλοκή του ιδρύματος Ford και οι σκληρές επιθέσεις στο ευρώ Λίγες ημέρες μετά τις «δηλώσεις πίστεως» υπέρ ευρώ στο Τέξας

― Του Αλέξανδρου Κασιμάτη

«G-notes» είναι η επωνυμία που προτάθηκε για το παράλληλο ελληνικό νόμισμα στο συνέδριο του Ινστιτούτου Λεβί. Το συνέδριο που οργάνωσε στο Μέγαρο Μουσικής στις 8 και 9 Νοεμβρίου το αμερικανικό think tank με την υποστήριξη του Ιδρύματος Φορντ εξελίχθηκε σε «μια πάνδημη αποδοκιμασία των ασκούμενων πολιτικών λιτότητας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η «Αυγή» που ήταν εκ των χορηγών επικοινωνίας….

Ο κ. Παπαδημητρίου εξέθεσε τις προβλέψεις του Ινστιτούτου Λεβί, οι οποίες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το πρόγραμμα δεν αποδίδει, η κατάσταση θα χειροτερέψει αν ληφθούν και πρόσθετα μέτρα, ενώ επισήμανε ότι η οικονομία δεν μπορεί να ανακάμψει μέσα από τις εξαγωγές. Εξηγώντας τις προτάσεις του Ινστιτούτου Λεβί ο κ. Παπαδημητρίου αναφέρθηκε σε τρία βασικά εργαλεία τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλακτικά:

Σχέδιο Μάρσαλ
Πρόγραμμα επενδύσεων τύπου Μάρσαλ, ύψους 30 δισ. δολαρίων, το οποίο θα κατανέμεται σε 2 δισ. δολάρια ανά τρίμηνο και θα χρηματοδοτήσει στοχευμένες επενδύσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση και τη δημιουργία θέσεων εργασίας από το κράτος. Το πρόγραμμα θα πρέπει να είναι υπό την επίβλεψη ευρωπαϊκών θεσμών για να υπάρχουν εγγυήσεις ότι δεν θα υπάρξει κατασπατάληση και διαφθορά. 

«Πάγωμα» του χρέους
Προσωρινό πάγωμα του χρέους με διακοπή πληρωμής τόκων για το δημόσιο χρέος έως ότου το ελληνικό ΑΕΠ φτάσει στα επίπεδα που ήταν το 2010. Το πάγωμα θα γίνει σε συμφωνία με τους εταίρους και θα απελευθερώσει ετησίως πόρους περί τα 7,5 δισ. που θα χρηματοδοτήσουν την άμεση δημιουργία θέσεων εργασίας αλλά και στοχευμένες επενδύσεις σε παραγωγικούς τομείς και δραστηριότητες που θα υποκαταστήσουν εισαγωγές.

Παράλληλο νόμισμα
Σε περίπτωση που δεν υπάρξει πολιτική βούληση και συμφωνία των εταίρων στην ευρωζώνη για τα παραπάνω, ο κ. Παπαδημη-τρίου είπε ότι η Ελλάδα μπορεί να προχωρήσει σε ένα «παράλληλο χρηματοδοτικό σύστημα». Ενα παράλληλο νόμισμα με την Ελλάδα να παραμένει εντός του ευρώ. Οπως εξήγησε ο πρόεδρος του ινστιτούτου, το νόμισμα αυτό θα πρέπει να είναι υπό τον έλεγχο της Τραπέζης της Ελλάδος, δεν θα ξεπεράσει ορισμένα όρια και θα αντιστοιχεί σε ένα είδος «διαρκών ομολόγων» (perpetual bonds). Το παράλληλο νόμισμα θα είναι μετατρέψιμο μόνο προς μία κατεύθυνση, δηλαδή δεν θα είναι ανταλλάξιμο με ευρώ, αλλά αποδεκτό μόνο για πληρωμή φόρων και άλλων υποχρεώσεων προς το κράτος….»

Ἵδρυμα Levy καὶ «Αὐγὴ» συνεργάζονται γιὰ τὴν …σωτηρία μας!!!

Καί ἡ …«διακριτική» ἀποδοχὴ τῶν ἐντολῶν Soros:

βῆμα

Ἀλήθεια, τί διαφορετικό προωθεῖ σήμερα ἡ κυβέρνησις;
Ἀφῆστε ποὺ ὅλα τὰ ἄτομα ποὺ τὴν ἀπαρτίζουν, κατὰ κύριον λόγο, προέρχονται ἀπὸ τὰ πανεπιστήμια καὶ τὰ κολλέγια ἐκπαιδεύσεως «εἰδικῶν ἡγετῶν» τῶν Rothschild:

Τὰ London Boys ποὺ πραγματικὰ κυβερνοῦν!

Κι ἐπεὶ δὴ πρέπει αὐτὰ τὰ πρόσωπα νὰ τὰ ἀποδεχόμεθα, ὡς …ἀπολύτως εἰδικούς, στὸ θέμα τῆς διακυβερνήσεως τῶν κρατῶν, ἄς θυμηθοῦμε κι αὐτό:

«…Στη θρυλική ταινία «Αρωμα γυναίκας», με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο, η πιο ενδιαφέρουσα από πολιτικής απόψεως στιγμή είναι η ομιλία του ιδιότροπου συνταγματάρχη στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της σχολής όπου πηγαίνει να υπερασπιστεί τον φοιτητή συνοδό του.
Στην επίμαχη σκηνή, αναφέρεται στη νοοτροπία του αμερικανικού κολεγίου να φτιάχνει ηγέτες πνευματικά ανάπηρους και σπιούνους. Για όσους έχουν δει την ταινία, στη σκηνή αυτή ο Αλ Πατσίνο αναφέρει το όνομα «Μπέαρντ», τροφοδοτώντας με συνειρμούς τον τηλεθεατή, ότι «καρφώνει» συγκεκριμένο κολέγιο της Νέας Υόρκης. «Προσέξτε τι ηγέτες φτιάχνετε εδώ. Η στόφα ενός ηγέτη είναι η ακεραιότητά του. Δεν θα την πουλήσει σε κανέναν για να αγοράσει το μέλλον του», είναι το πολιτικό μήνυμα που εκπέμπεται από τον λόγο του διάσημου ηθοποιού.

ΦΙΛΟΞΕΝΟ

Το Κολέγιο Bard, που ευθέως υπαινίσσεται στην ταινία ο Αλ Πατσίνο, δεν είναι άγνωστο στην Ελλάδα. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι το πλέον φιλόξενο για τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, καθώς τους παρέχει ηγετικό βήμα και προβολή μέσα από το Ινστιτούτο Levy, που τελεί υπό την αιγίδα του και έχει ως κεντρικό χρηματοδότη-ευεργέτη τον Τζορτζ Σόρος….»

παραπολιτικά

μὲ φωτογραφία ἀπὸ ἐδῶ

Ἐννοεῖται φυσικὰ πὼς στὸ μεταξὺ ἡ ἑλληνικὴ ἐπιχειρηματικότης ἔχει ἀκυρωθεῖ, λόγῳ τῶν ἀπεριγράπτων φόρων.
Φόροι ποὺ …ἀγνοοῦνται γιὰ τὶς «ἐπενδυτικές» λύσεις τοῦ κάθε ἱδρύματος Levy.

«…Ως γνωστόν όλες οι μεγάλες εταιρείες που έχουν τζίρους εκατομμυρίων ευρώ ΕΞΑΓΟΥΝ τα κέρδη τους σε τρίτες χώρες προκειμένου να ΜΗΝ πληρώσουν φόρους στην Ελλάδα…»

Ὅταν ἀκοῦμε γιὰ ἐπενδύσεις νὰ καταλαβαίνουμε …ΛΕΗΛΑΣΙΑ!!!

Τὸ ἵδρυμα Levy ὅμως ἔχει ἤδη δόσει τὰ …διαπιστευτήριά του σὲ πολλὲς ἄλλες χῶρες, ὄχι φυσικὰ μὲ τὰ καλλίτερα τῶν ἀποτελεσμάτων, γιὰ τοὺς πολῖτες αὐτῶν τῶν χωρῶν.

«Το Ινστιτούτο Levy διατυμπανίζει ότι στόχος του είναι η επίτευξη ταξικής συνεργασίας, που μεταφράζεται σε άνευ όρων υποταγή των εργαζομένων στους καπιταλιστές. Οι προτάσεις του είναι «κομμένες και ραμμένες» στα μέτρα της κυρίαρχης τάξεως. Οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με το Ινστιτούτο φαίνεται πως προϋπήρχαν της επισκέψεως Τσίπρα στις ΗΠΑ. Αν και δε διαθέτουμε άλλα στοιχεία για το πότε και από ποιους οικοδομήθηκαν, ωστόσο οι αναλύσεις του Ινστιτούτου μοιάζουν σαν δίδυμα αδελφάκια με τις αναλύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την κρίση και τις προτάσεις για ένα άλλο μείγμα αστικής διαχειρίσεως.»

ῥιζοσπάστης

Καὶ φυσικὰ ἐφρόντισαν νὰ θέσουν τὴν Ἀντωνοπούλου σὲ ἐκλόγιμο θέσιν, στὸ ψηφοδέλτιο ἐπικρατείας τοῦ ΣΥΡΙΖΑ, πρὸ κειμένου νὰ μπορῇ μετὰ νὰ ἀναλάβῃ τὴν …«διάσωσίν» μας, προωθῶντας τὰ συμφέροντα τοῦ Σόρος, μέσῳ τοῦ ἐν λόγῳ ἱδρύματος…
Καί σέ ποιά θέσιν; Μὰ σὲ αὐτὴν τὴν θέσιν, βάσει τῆς ὁποίας θεσμοθετοῦνται τέτοιου εἴδους ζητήματα, σὰν τὴν ΕΟΖ.
Εὐφυές;
Ὄχι πάντως λόγῳ τῆς …εὐφυΐας τῶν δικῶν μας. Αὐτοὶ σὲ ἐντολὲς ὑπακούουν.
Ποῦ ἀλλοῦ μεγαλυτέρα ἀπόδειξις γιά τίς ἀπ΄  εὐθείας ἐντολές τοῦ Σόρος στήν κυβqeρνησιν;

Τί ἄλλο κάνουν, γιά νά μᾶς …σώσουν;
Μᾶς ἐξαφανίζουν μέσῳ τῆς φορολογίας… Ἐμᾶς… Τοὺς ἰθαγενεῖς.
Γιὰ ὅλους τοὺς ἄλλους ἔχουν καλλίτερα σχέδια.

Τί ἄλλο μᾶς ξημερώνει;
Καί γιατί δένουν τά παραπάνω μέ τίς ΕΟΖ καί τό πρόγραμμα «ΛΑΘΡΟμετανάστευσις» τῆς Εὐρώπης;
Γιὰ νὰ δοῦμε τὴν μανδὰμ Τασία…

Γιά τούς Ἕλληνες ἀστέγους μανδάμ Τασία περισσεύει κάποιο διαμερισματάκι;

Εἶχα γράψη λοιπόν, πρὸ μερικῶν ἡμερῶν, γιὰ τὴν Τασία…

«…Τὸ μεμπτὸ ἀρχίζει τώρα: ὁ πατέρας τοῦ Ἀλέξη Τσίπρα, ἔκανε (καὶ κάνει) τὸ ἐξῆς κόλπο:
Προσλαμβάνει μαύρους ἐργάτες, τοὺς ὁρίζει ἕναν καλὸ μισθὸ καὶ ἐκεῖνοι ἐργάζονται λαμβάνοντας ἔναντι, ἀν τὶ τοῦ κανονικοῦ μισθοῦ. Ὅταν ἔρχεται ἡ ὥρα τῆς ἀποπληρωμῆς τοὺς …«πακετάρει» σὲ ἕνα κοντέινερ, τοὺς βάζει σὲ πλοῖο καὶ τοὺς φέρνει παράνομα στὴν Ἑλλάδα. 
Τώρα καταλάβατε γιατί ὁ ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται ὑπέρ τῶν λαθρομεταναστῶν καί πάσης φύσεως μεταναστῶν…

Ἡ κωμωδία τῆς ἡμέρας: «Τσιπραίϊκο …Μοσάντ καὶ λαθρομετανᾶστες»…. μὴ τὸ χάσετε!!

…Κατάλαβες μανδάμ Τασία μέ ποιούς ἔμπλεξες;
Νά πῷ μέ …δουλεμπόρους, θὰ εἶναι βαρειὰ κουβέντα.
Νὰ πῷ μὲ ἐκμεταλλευτὲς τοῦ ἀνθρωπίνου πόνου, κοντὰ θὰ πέσω.
Νὰ πῷ μὲ ὑποκριτές, λίγο θὰ εἶναι….

…Διαπιστώνω δῆλα δὴ μανδὰμ Τασία πὼς τὴν ἔχεις τὴν ἔφεσίν σου πρὸς τὴν …τρομοκρατία.
(Τὴν ὑπεράσπισίν της ἐννοῶ… Μὴν πάει ὁ νοῦς σου στὸ κακό!!!)
Περίεργο; Ἴσως…
Πάντως, ἐξ ὅσων γνωρίζω, ἡ τρομοκρατία στὴν χώρα μας, κι ὄχι μόνον,  μᾶλλον ἐξυπηρετεῖ ἄριστα τὰ συμφέροντα τῆς νέας (καὶ παλαιᾶς) τάξεως καὶ ἔχει οὐσιαστικῶς νὰ κάνῃ μόνον μὲ τὸ ποινικὸ τμῆμα τοῦ νόμου. Δολοφόνοι, συνειδητοποιημένοι καὶ ἐπιστρατευμένοι γιὰ νὰ «καθαρίζουν» λογαριασμούς ἀποδεικνύονται, ΟΛΟΙ, ἕνας πρὸς ἕνας οἱ φερόμενοι ὡς …«τρομοκράτες»!!!
Μά τί γράφω τώρα;
Ἐσὺ δικηγόρος εἶσαι…»

Ποῦ θά τούς πάη εἴπαμε; Σέ σπιτάκια;
Ποιά σπιτάκια;

«Οι Εβραίοι θα κτίσουν σπίτια για τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα δήλωσε ο Εβραίος Σόρος!

Οι Εβραίοι θέλουν να αφανισθεί ο ντόπιος πληθυσμός! Με το ζόρι θέλουν να κρατήσουν στην Ελλάδα εκατομμύρια λαθρομετανάστες φτιάχνοντάς τους ακόμη και σπίτια την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες επιβιώνουν με δυσκολία! 
Θυμηθείτε ότι ο Σόρος είναι εκ των κορυφαίων κερδοσκόπων – καπιταλιστών – κεφαλαιοκρατών στο πλανήτη Γη, άρα είναι απ’ τους πρώτους που δημιουργούν μέσω της εκμετάλλευσης την ανθρωπιστική κρίση που προσπαθεί να μείωση όπως λέει! 
Μην ξεχνάτε ότι για το θέμα της γενοκτονίας των λαών της Ευρώπης, υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο. Το σχέδιο Kalergi για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε σχετικά ΕΔΩ. Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό:

Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μιγάς. Οι σημερινές Φυλές και Τάξεις θα εξαφανιστούν λόγω της εξαφάνισης του χώρου, του χρόνου και των προκαταλήψεων.

Η Ευροασιατική νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, παρόμοια στην εξωτερική εμφάνιση με τους Αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την πολυμορφία των λαών με την ποικιλία των φυσικών προσώπων.==

Πολύ σατανικά αυτά τα σχέδια και δεν θα ανατραπούν αν δεν λεχθεί η ωμή αλήθεια στους Έλληνες και στους Ευρωπαίους! Αλλιώς θα εξαφανισθούμε…..

Ανδημοσίευση απ’ το κατοχικό “ΒΗΜΑ“:

Ανακοίνωση-βόμβα για τους μετανάστες στην Ελλάδα έκανε σήμερα στο Βερολίνο ο Τζόρτζ Σόρος(Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Ο Σόρος είναι Εβραίος). 

Μιλώντας σε διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Ευρώπης, ο διάσημος χρηματιστής ανακοίνωσε την ίδρυση ταμείου αλληλεγγύης με στόχο την οικοδόμηση σπιτιών αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες και μετανάστες που δεν έχουν που την κεφαλή κλίνη στη χώρα μας. 

Το ταμείο, στο οποίο κατέθεσε ήδη ο ίδιος σεβαστό χρηματικό ποσό, έχει την έδρα του στην Σουηδία με πρωτοστάτη το ίδρυμα Ραούλ Βάλενμπεργ
(Σημείωση Αντιπληρόφορησης: Η οικογένεια Βάλενμπεργκ είναι εβραϊκής καταγωγής)

Ενδιαφέρον για συμμετοχή έχουν εκδηλώσει ήδη πολλές προσωπικότητες και οργανώσεις στην Νορβηγία, και ο ίδιος πιστεύσει ότι η πρωτοβουλία του θα επεκταθεί σύντομα σε όλη την Ευρώπη. 

«Μια οραματική ιδέα» ήταν η φράση με την οποία συνεχάρη αμέσως μετά τον κ. Σόρος ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, που παρευρίσκεται επίσης στο Φόρουμ.

Η ίδια φυλή φέρνει τους λαθρομετανάστες.. Οι ίδιοι προωθούν την πολυπολιτισμικότητα παντού εκτός απ’ την πατρίδα τους φυσικά!»

ἀντιπληροφόρησις

Ποιός ἄλλος  χάρηκε μέ τό παραπάνω;
Τὸ GAPατο φυσικά…

«…Το ταμείο, στο οποίο κατέθεσε ήδη ο ίδιος (ἐννοεῖ ὁ Σόρος) σεβαστό χρηματικό ποσό, έχει την έδρα του στην Σουηδία με πρωτοστάτη το ίδρυμα Ραούλ Βάλενμπεργ.

Ενδιαφέρον για συμμετοχή έχουν εκδηλώσει ήδη πολλές προσωπικότητες και οργανώσεις στην Νορβηγία, και ο ίδιος πιστεύσει ότι η πρωτοβουλία του θα επεκταθεί σύντομα σε όλη την Ευρώπη.

«Ο στόχος μου είναι διπλός», είπε. «Πρώτον, να δείξουν οι Ευρωπαίοι αλληλεγγύη προς τους Έλληνες και δεύτερον να δείξουν οι Έλληνες αλληλεγγύη στους ξένους».

Η Ελλάδα, προσέθεσε, είναι αιχμάλωτη του Συμφώνου Δουβλίνο 2 που δεν επιτρέπει σε ξένους που πρωτομπήκαν σε αυτή να μεταβούν σε άλλες ευρωπαϊκες χώρες.

Έτσι προκαλείται ένας απερίγραπτος συνωστισμός ξένων που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από το ελληνικό κράτος.

Εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες παραμένουν έτσι στην παρανομία, εξίσουν πολλοί είναι και οι άστεγοι. Με τα χρήματα του νεότευκτου ταμείου θα μπορούσαν να χτιστούν σπίτια αλληλεγγύης  ή να ενοικιαστούν ήδη υπάρχοντα. Έτσι θα μπορούσε να μπει κάποιο φρένο στην συντελούμενη ανθρωπιστική καταστροφή.

Τα χρήματα του ταμείου, συνέχισε ο κύριος Σόρος, θα δοθούν σε ελληνικές οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών οι οποίες προσφέρουν ήδη βοήθεια τόσο σε ντόπιους όσο και σε ξένους.

Οι οργανώσεις αυτές πάντως, πρόσθεσε, δεν μπορούν να υποκαταστήσουν για μεγάλο διάστημα την κρατική και ευρωπαϊκή παρέμβαση.

«Ο σκοπός μου είναι να γράψει η Ευρωπαϊκή Ένωση στον προϋπολογισμό της επαρκή κονδύλια για αυτό από το 2014», είπε.

Ο ίδιος εξήγησε ότι η αφετηρία της ιδέας του ήταν ότι η Ελλάδα είναι το μεγαλύτερο θύμα της τρέχουσας χρηματιστικής κρίσης.

«Εκεί που είναι το επίκεντρο της ανθρωπιστικής καταστροφής, εκεί πρέπει να δοθεί και η πρώτη βοήθεια», είπε.

«Μια οραματική ιδέα» ήταν η φράση με την οποία συνεχάρη αμέσως μετά τον κ. Σόρος ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, που παρευρίσκεται επίσης στο Φόρουμ…»

βῆμα


Ἔχουν ἐγκριθεῖ κονδύλια ἀπό τήν Εὐρωπαϊκή Ἕνωσιν γιά αὐτές τίς νέες ὑποδομές;
Ναί…
Μᾶς τὸ λέει ἡ μανδὰμ Τασία:

«…Σύμφωνα με την υπουργό, στα πλάνα  της κυβέρνησης είναι ένα σχέδιο ενοικίασης άδειων ξενοδοχείων, άδειων ιδιωτικών κλινικών, μικρών μονάδων, άδειων δημοτικών κτιρίων καθώς και διαμερισμάτων που μένουν ξενοίκιαστα ανά την Ελλάδα, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες στέγασης των μεταναστών που καταφεύγουν στη χώρα μας.

Η κ. Χριστοφιλοπούλου στη συνέντευξη της στη RealNews, αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα αυτού του σχεδίου, καθώς η λύση αυτή θα φέρει άμεσα αποτελέσματα, από τη στιγμή που η κατασκευή νέων δομών ανοιχτής φιλοξενίας θα ήταν μια χρονοβόρα διαδικασία. Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται εισόδημα στους ιδιοκτήτες και διευκολύνεται η κοινωνική ένταξη των προσφύγων, ενώ αποφεύγεται και η δημιουργία «γκέτο».

Κρίσιμο σημείο για να γίνει πράξη η νέα μεταναστευτική πολιτική, σύμφωνα με την υπουργό, είναι να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απορρόφηση των σχετικών ευρωπαϊκών κονδυλίων…»

ΑΝΤ1

«…With an overall budget of EUR 6.9 billion, the Asylum, Migration and Integration Fund and the Internal Security Fund will finance actions supporting EU Home Affairs policies in the period 2014-20 and through these actions build a more open and secure Europe.

In the implementation of the actions in the fields of asylum, migration and integration and internal security and borders supported by these two Funds, the Commission will work closely together with EU States. For actions carried out at EU level, the Commission will also directly cooperate with international and civil society organisations via grants and public contracts that are awarded through calls for proposals and procurement procedures respectively. At times, also calls for experts are organised to provide opinions and advice on specific topics…»

europa.eu

«…In December 2011, the so-called Single Permit Directive was adopted. It creates a set of rights for non-EU workers legally residing in an EU State. In 2014, two additional Directives were adopted, on the conditions of entry and residence for seasonal workers and intra-corporate transferees. The aim is to simplify and harmonise migration procedures and give migrants clear employment-related rights….»

europa.eu

«…Εγκρίθηκαν από τα συναρμόδια υπουργεία (Εσωτερικών, Οικονομίας, Εργασίας και Εξωτερικών) και δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, οι άδειες παραμονής για τους αλλοδαπούς που θα εργαστούν τα έτη 2015 και 2016 ως εποχικοί εργαζόμενοι και ως αλιεργάτες στις περιφέρειες όλης της χώρας….»

καὶ τὸ ΦΕΚ ἐδῶ

αὐτοδιοίκησις

Ποιός ἐφαρμόζει τίς ἐντολές Soros;
Μὰ ἡ σημερινὴ κυβέρνησις, μὲ δάκτυλο τὴν …μανδὰμ Τασία καὶ ἐπίβλεψιν ἀπὸ τὸ ἵδρυμα Levy.

Ἡ μανδὰμ Τασία, ἐπίσης στὸ ψηφοδέλτιο ἐπικρατείας τοῦ ΣΥΡΙΖΑ (ἕκτη θέσις, δῆλα δὴ ἐκλόγιμος) δὲν ἐπελέγη ἀπὸ τοὺς Ἕλληνες ψηφοφόρους ὡς ἀντιπρόσωπός τους στὶς εὐρωεκλογές. Ἀλλὰ αὐτὸ ποσῶς ἐνδιαφέρει τοὺς κρατοῦντες. Αὐτοὶ ἤθελαν μανδὰμ Τασία καὶ μᾶς ἔφεραν μανδὰμ Τασία.
Καί τί θά κάνη ἡ μανδάμ Τασία;
Θὰ προστατεύσῃ ὅλους τοὺς ΛΑΘΡΟμετανᾶστες. (Γιὰ τοὺς Ἕλληνες ἰθαγενεῖς, γιὰ τὴν ὥρα, αὐτὴ ἡ …προστασία ΔΕΝ παίζει. Σιγὰ σιγά… Νὰ χωνέψουν τὴν …δουλεία τους πρῶτα.)

Καὶ ἡ μανδὰμ Τασία ἐφαρμόζει κατὰ γράμμα τὰ σχέδια τοῦ Σόρος. Τὸ ἴδιο καὶ ἡ Ἀντωνοπούλου…
Ἀλλὰ κι ὅλα τὰ «προσεκτικῶς ἐπιλεγμένα» πρόσωπα, ποὺ ἐπανδρώνουν τὴν κυβέρνησιν.
Ἔτσι πρέπει…

Αὐτὲς εἶναι οἱ ἐντολές…

Πῶς θά τούς προστατεύση ὅλους αὐτούς ἡ μανδάμ Τασία;
Ἐδῶ ἔρχεται καὶ …«δένει» ἄψογα ἡ ἐν παραλλήλῳ ἀνακοίνωσις τῆς κυβερνήσεως γιὰ τὴν …«ἀνθρωπιστικὴ κρίσιν»!!!
Ἐδῶ καὶ ἑβδομάδες, γιὰ τὴν ἀκρίβεια ἀπὸ τὴν ἡμέρα τῶν ἐκλογῶν (τοὐλάχιστον) καὶ μετά, ὁ πρωθυπουργός, ὡς ἄλλο GAPατο, διατυμπανίζει δεξιὰ κι ἀριστερὰ τὰ περὶ ἀνθρωπιστικῆς κρίσεως.
Τὰ πρῶτα δύο νομοσχέδιά τους ἀφοροῦσαν στὰ τῶν ὁμοφυλοφίλων καὶ στὰ τῆς ἀνθρωπιστικῆς κρίσεως.
Στὰ περὶ ἀνθρωπιστικῶν κρίσεων, καλὸ θὰ εἶναι νὰ ῥίξουμε μίαν ματιὰ στοὺς διεθνεῖς ὀργανισμούς, ἀλλὰ καὶ στὸ πῶς χρησιμοποιήθηκε, σὲ πολλὲς περιπτώσεις, ὁ ὅρος «ἀνθρωπιστικὴ κρίσις» γιὰ νὰ γίνουν βίαιες ἐπεμβάσεις …«ἐκδημοκρατισμοῦ».
Ὅμως στὴν δική μας περίπτωσιν ἡ ἀνθρωπιστικὴ κρίσις εἶναι ἄλλου εἴδους.
Ἐξηγεῖ τὸ γιατὶ τὰ ἀνθρώπινα δικαιώματα ἔχουν περιορισθεῖ, ἀλλὰ αὐτὸ …ἔπρεπε νὰ γίνῃ.

Συμπέρασμα;
Τὸ συμπέρασμα ἔπρεπε νὰ τὸ βγάλουμε πρὸ τῶν ἐκλογῶν.
Τώρα εἶναι κάπως …ἀργά!!!

Φιλονόη

Σημείωσις

Ναί, αὐτὴν τὴν μανδὰμ Τασία, ποὺ τόσο πολὺ κόπτεται γιὰ τὰ δικαιώματα τῶν ΛΑΘΡΟμεταναστῶν*, τὰ δίκτυα Soros  προωθοῦν, κατὼ πῶς προωθοῦν καὶ ὅποιον ὅμοιο της.
Οἱ ΛΑΘΡΟμετατανᾶστες, ἀθῶα θύματα τῶν παγκοσμιοποιητῶν, θύματα τῶν δουλεμπόρων τους, προωθοῦνται ΜΕ δικά μας χρήματα ΜΟΝΟΝ στὴν Εὐρώπη. Δὲν ἐνδιαφέρονται, γιὰ παράδειγμα νὰ προωθήσουν στὴν Ἀφρικὴ ἤ στὴν Ἀσία λευκούς, διότι πρέπει νὰ κατεβῇ το ἐπίπεδον τοῦ ὁποίου πολιτισμοῦ ἐδῶ. Ἐκεῖ ἤδη τὸ ἔχουν ἐξαφανίσει.
Ἐπὶ πλέον τοὺς ἐνδιαφέρει φυσικὰ καὶ ἡ νέα φυλή…

Ἡ νέα φυλὴ ποὺ μᾶς ἑτοιμάζουν!

Οἱ ὁποῖοι λαθρομετανᾶστες πρέπει νὰ λάβουν, ἐκτὸς ὅλων τῶν ἄλλων, σὲ παγκόσμια πρωτοτυπία, ἰθαγένεια καὶ ἀπὸ δίπλα στέγασιν.
Οἱ «ἐπενδύσεις» ὅμως τοῦ Soros, σὲ ὅλες τὶς χῶρες τοῦ πλανήτου μας, ἔως σήμερα, στοχεύουν ΠΑΝΤΑ στὴν δουλοποίησιν τοῦ ἀνθρωπίνου πληθυσμοῦ καὶ στὸν ἀποπληθυσμό.
Ἀπὸ τὴν ἁπλῆ «ἐπέμβασίν» του στὴν Οὐρουγουάη, μέσῳ τοῦ πολὺ προβεβλημένου (καὶ ἀκριβὰ ἐξαγορασμένου) «σεμνοῦ» προέδρου της, ἔως τὰ (ἐπιλεκτικῶς ἰσχύοντα) «ἀνθρώπινα δικαιώματα».

Ὁ …«ἅγιος» πρόεδρος τῆς Οὐρουγουάης καὶ ἄλλες προπαγανδιστικὲς παραμυθολογίες.

Μάλιστα, στὴν Νότιο Ἀμερική, τὰ ἀντίστοιχα προγράμματα, ἐμπεριέχονται στὸ «LIMEW, γιὰ τὸ ὁποῖον μπορεῖτε νὰ βρεῖτε πολλὰ στὸ διαδίκτυον.
Θέλει καί ἐρώτημα λοιπόν γιά τό ποῦ στοχεύουν;
Διαβᾶστε ἐπίσης, γιὰ νὰ διαπιστώσετε τὸ ἐὰν εἶναι θέμα …ἰδεολογικὸ ἤ ἁπλῶς …ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ, καὶ τὰ κάτωθι:

Ἡ κωμωδία τῆς ἡμέρας: «Τσιπραίϊκο …Μοσάντ καὶ λαθρομετανᾶστες»…. μὴν τὸ χάσετε!!

Γιά τούς Ἕλληνες ἀστέγους μανδάμ Τασία περισσεύει κάποιο διαμερισματάκι;

Ἀνοικτὴ ἐπιστολὴ πρὸς τὸν Ἀλέξη Τσίπρα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply