Ἡ …«ἐπανάστασις» θὰ …ξεκινοῦσε, ἀλλὰ τὴν …καθυστέρησε ὁ Θεοδωράκης!!!

Η «επανάσταση» θα ξεκινούσε με δύο υπουργεία στον Θοεδωράκη, τον γνωστό Μπομπολάνθρωπο σύμφωνα με τον Βαξεβάνη, αφού 3 στις 3 ερωτήσεις που κατέθεσε το βουρκωμένο ΠΟΤΑΜΙ αφορούσαν σε συμφέροντα του Μπόμπολα. Ἡ ...«ἐπανάστασις» θὰ ...ξεκινοῦσε, ἀλλὰ τὴν ...καθυστέρησε ὁ Θεοδωράκης!!!1

Προεκλογικά ο Τσίπρας είχε κηρύξει πόλεμο στην διαπλοκή και μετά της έδινε δύο υπουργεία, ώστε να την πάρει με το …μέρος του και να φορτώσει σ’ εμάς (όπως πάντα) το κόστος. Ἡ ...«ἐπανάστασις» θὰ ...ξεκινοῦσε, ἀλλὰ τὴν ...καθυστέρησε ὁ Θεοδωράκης!!!2
Ἡ ...«ἐπανάστασις» θὰ ...ξεκινοῦσε, ἀλλὰ τὴν ...καθυστέρησε ὁ Θεοδωράκης!!!3Γιατί όταν δίνει σε διαπλεκομένους την εξουσία, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βάλουν το χέρι στην τσέπη των φορολογουμένων για να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο. 

Καταλαβαίνει πλέον ο οποιοσδήποτε ότι η κυβέρνηση δεν είναι παρά μία σύμπραξη συμμοριών που στοχεύουν να εκμεταλλευθούν το ίδιο κοπάδι …εμάς!!!

Και είναι έτοιμοι να ξεπεράσουν τυχόν διαφωνίες τους  για να καταφέρουν να κατσικωθούν στην εξουσία για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μπορούν.
Η εξουσία και το πλιάτσικο ενώνουν τους συμμορίτες, που …δήθεν είναι ιδεολογικοί εχθροί, τόσο όσο για να ξεγελούν και να κλέβουν τις ψήφους των πολιτών.

Σίγμα

(Visited 20 times, 1 visits today)
Leave a Reply