«Αὐθόρμητοι» κουκουλοφόροι κι …«ἐπαναστάτες»;;

Η γενιά των 700 ευρώ της Μοσάντ και του Soros καίει την Αθήνα και τις Ελληνικές σημαίες …«συμπτωματικά», τις ίδιες ημέρες που οι επικυρίαρχοι κάνουν γνωστή την δυσφορία τους για την προσέγγιση της Ελλάδας στην Ρωσσία του Πούτιν.

Ένα γελοίο πρόσχημα είναι αρκετό.
Στην παρούσα περίσταση διαδηλώνουν δήθεν για τα …δικαιώματα ενός συρφετού επαγγελματιών δολοφόνων, που σχετίζονται με ξένες υπηρεσίες και συμβόλαια θανάτου εναντίον επιχειρηματιών.

Όπως και παλιότερα οι …«αυθόρμητοι» διαδηλωτές-πράκτορες ανεβάζουν βίντεο από το χάος που προκαλούν σε άπταιστα Αγγλικά, ώστε να είναι άμεσα αξιοποιήσιμα απο τα Διεθνή ΜΜΕ των τοκογλύφων, που πιέζουν τον ΣΥΡΙΖΑ να συμμορφωθεί.
Ό,τι έκαναν δηλαδή και κατά τον Δεκέμβριο του 2008, για να συμμορφωθεί ο Καραμανλής και όπως έκαναν και με την υπόθεση της Μανωλάδας, που επίσης ήταν Ρωσσικού ενδιαφέροντος.

Η δουλειά των δικτύων του Soros (εκτό πολλών άλλων) είναι να διοχετεύουν ψευδείς αναφορές και παραπλανητικές εικόνες στο εξωτερικό, που τα σιωνιστικά ΜΜΕ κάνουν άμεσα πρωτοσέλιδο, ώστε να πληγωθεί ακαριαία η διεθνής εικόνα της χώρας. Προκαλείται συντονισμένη επικοινωνιακή επίθεση, που την ακολουθούν οικονομικές απώλειες χρηματιστηριακές ή λόγω ακυρώσεων από μεγάλα ξένα τουριστικά πρακτορεία.

Με το κέντρο της Αθήνας στις φλόγες ακυρώνονται χιλιάδες κρατήσεις και ξένοι επενδυτές φοβούμενοι πτώση του Χρηματιστηρίου ρευστοποιούν τις μετοχές τους.
Εννοείται ότι οι κουκουλοφόροι δεν πηγαίνουν στο Κολωνάκι, όπου έχουν έδρα τα μεγάλα λαμόγια και οι έμποροι όπλων με τα Ισραηλινά Διαβατήρια.

Καθόλου τυχαία φυσικά όλες οι συκοφαντικές αναφορές εναντίον της Ελλάδας, για δήθεν παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων μειονοτήτων καθώς και για μόλυνση του περιβάλλοντος, γράφονται από ΜΚΟ πρακτόρων ή από ελληνόφωνους Οικολόγους που χρηματοδοτούνται ευθέως από τον Soros.
O Soros είναι μία ακόμα «βιτρίνα» των Rothschild, που εμφανίσθηκε όταν χρηματοδοτήθηκε για πρώτη φορά από έναν Rothschild της Ελβετίας, γνωστό με το παρατσούκλι «Ο Νάνος».

Σίγμα

Οποιαδήποτε φυσικά σχέση με την Ρωσσία του Πούτιν θα έχει βαρύ κόστος, ώστε να καταλάβουν όλοι ότι κανείς δεν πρέπει να πηγαίνει κόντρα στην βούληση της Νέας Τάξεως.

πηγή

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply