Κάποτε πρέπει νὰ ξεχωρήσουμε τὴν Ἀνάσταση ἀπὸ τὸ καρναβάλι…

Κάποτε πρέπει νὰ ξεχωρήσουμε τὴν Ἀνάσταση ἀπὸ τὸ καρναβάλι...Κάποτε θα πρέπει να ξεχωρίσουμε την Ανάσταση από το καρναβάλι.

Αυτό που από την δεύτερη θητεία του Σημίτη, ξοδεύει το κράτος €30 εκατομμύρια κάθε χρόνο για να ξαναφέρει την ίδια φλόγα από την άσβεστη κανδήλα του Αγίου Τάφου, πρέπει να το κοιτάξουμε.

Έχει κοστίσει στα 15 χρόνια όσο η τελευταία δόση προς το ΔΝΤ που παραλίγο να μας χρεοκοπήσει, και αυτό είναι χωρίς τους τόκους 15 ετών.

Ειδικά εν όψει τελειωτικού στραγγαλισμού του ιδιωτικού τομέα στις επόμενες βδομάδες για τα εφάρπαξ των 30.000 δ.υ. του κ. Στρατούλη.

Ἄγης Βερούτης

ΥΓ: Βέβαια δεν περιμένω έναν σοσιαλιστή Τσίπρα να αναιρέσει την απόφαση του σοσιαληστή Σιμήτη.

ΥΓ2:Και βέβαια κανείς δεν ξέρει πόσο ακριβώς κοστίζει αυτό το ειδωλολατρικό καρναβάλι, διότι απλά το κράτος πατερούλης δεν μας λέει, και κανένας βουλευτής δεν έχει τα γόνατα να κάνει ερώτηση επισήμως, από φόβο μήπως θεωρηθεί άθεος.
Ακόμα και οι δηλωμένοι άθεοι εμφανίζονται με λαμπάδες.
Έρμη Ελλάδα τί τραβάς και συ…!!

φωτογραφία

(Visited 22 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Κάποτε πρέπει νὰ ξεχωρήσουμε τὴν Ἀνάσταση ἀπὸ τὸ καρναβάλι…

  • Ἡ ἀπάντησις εἶναι στὰ λόγια τοῦ παπα-Νικόλα:
   Μέρες που ‘ναι και πάλι θα κουβαλάνε τα λαμπατέρ απ τα Ιεροσόλυμα”, ας μνημονεύσω τα λόγια του Ψαριανού παπά Νικόλα, μακαρίτη πια.

   “Εγώ Σοφία μου, δεν θέλω να φέρνει το Λιμενικό το Άγιο Φως απ’ έξω, δεν το παραλαμβάνω, είναι κοροϊδία τα έξοδα, οι μπενζίνες, τόσοι άνθρωποι να τρέχουν, τόσες παράτες και φιέστες.

   Εγώ πάντα δίνω το φως απ την ακοίμητη καντήλα της εκκλησίας του νησιού, αγιασμένο φως απ τις προσευχές, τις χαρές, τους πόνους και τα δάκρυα των ανθρώπων του νησιού μας.
   Τι να το κάνω το εισαγόμενο απ’ τα Ιεροσόλυμα; Πιο άγιο είναι εκείνο απ’ το δικό μας, το ψαριανό;”.

   Όχι, παπά μου, που ήσουν και ψαράς, δεν είναι. Τα πράγματα τ’ αγιάζουν οι άνθρωποι, όχι τα αεροπλάνα και τα λούσα.

   http://www.ribandsea.com/articles/1867-to-agio-fos

   Κι ἐὰν μᾶς ἔμεινε λίγο μυαλό, λίγο, θὰ συμφωνήσουμε.

Leave a Reply