Πίσω ἀπὸ τοὺς …«κακούς» Ἀμερικανοὺς ΠΑΝΤΑ …ΜΗ Ἀμερικανοί!!!

Ο Κίσσινγκερ, ο Μπρζεζίνσκι, ο Γούλφοβιτς, η Νούλαντ, ο Soros και άλλοι καθόρισαν και καθορίζουν την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, της μεγαλύτερης στρατιωτικής δυνάμεως του πλανήτη, ενώ δεν είναι και δεν νοιώθουν πραγματικοί Αμερικανοί.
Ο Κίσινγκερ δεν ήταν καν γεννημένος στην Αμερική κι όμως από νεαρός κινούσε τα νήματα από τον πόλεμο στο Βιετνάμ, την χούντα στην Χιλή ή την Ελλάδα, μέχρι και την εισβολή στην Κύπρο, αποφασίζοντας για την ζωή των Αμερικανών στρατιωτών, που υποχρεώνονταν να πεθάνουν για λογαριασμό της Νέας Τάξεως, στα πέρατα του κόσμου.

Πίσω από τους …«κακούς» Αμερικανούς βρίσκονται πάντα ΜΗ Αμερικανοί και πίσω από αυτούς οι διεθνείς τραπεζίτες κι άλλα συναφή συμφέροντα.

Σίγμα

ΡΩΣΣΙΑ: ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣΠίσω ἀπὸ τοὺς ...«κακούς» Ἀμερικανοὺς ΠΑΝΤΑ ...ΜΗ Ἀμερικανοί!!!2

Ο Ρώσσος υπουργός Αμύνης Σεργκέι Σοϊγκού επέκρινε σήμερα έντονα τις ΗΠΑ κατηγορώντας την Ουάσινγκτον ότι χρηματοδοτεί εξεγέρσεις και επεκτείνει το ΝΑΤΟ με μόνο στόχο να αντισταθμίσει την επιρροή της Ρωσσίας στις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ.
Στην ομιλία του στην διεθνή διάσκεψη με θέμα «Διεθνής ασφάλεια- προκλήσεις και προοπτικές», που πραγματοποιείται στην Μόσχα και στην οποία συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι υπουργοί Αμύνης της Ελλάδας, της Νότιας Κορέας και του Πακιστάν, ο Σοϊγκού ανεφέρθη στην αμερικανική «απειλή».
«Ανησυχούμε: η σταθερότητα που εδραιώθηκε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο αρχίζει να συνθλίβεται», δήλωσε ο Ρώσσος υπουργός. «Κάποιες χώρες που θεωρούν εαυτές νικήτριες του Ψυχρού Πολέμου προσπαθούν να επιβάλλουν την θέλησή τους στις άλλες».
«Βρισκόμαστε σε μια αποφασιστική καμπή της Ιστορίας. Εμείς είμαστε αυτοί που θα καθορίσουμε τις παραμέτρους της παγκόσμιας τάξεως», κατήγγειλε.
Ο Σοϊγκού, που έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές την έκφραση «κάποιες χώρες» για να αναφερθεί στις ΗΠΑ, κατηγόρησε την Ουάσινγκτον ότι αποσταθεροποιεί τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ και ότι παρασύρει τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες μακριά από τη ζώνη επιρροής της Μόσχας.
«Βασικός στόχος είναι να αποκοπούν οι δεσμοί μεταξύ της Ρωσσίας και των χωρών που συνδέονται με αυτή μέσω του πολιτισμού και της ιστορίας τους», επεσήμανε, λέγοντας ότι οι Αμερικανοί δεν διστάζουν να επενδύουν μαζικά στις χώρες αυτές ή να προκαλούν λαϊκές εξεγέρσεις, προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους.
«Φυσικά η πιο μεγάλη τραγωδία μεταξύ των «χρωματιστών εξεγέρσεων» είναι η Ουκρανία», εκτίμησε ο ίδιος, σημειώνοντας την αντίθεση αυτής της πολιτικής με την «ειρηνική» προσάρτηση της ουκρανικής χερσονήσου της Κριμαίας στην Ρωσσία.
«Οι χώρες (μέλη) του ΝΑΤΟ προσπαθούν να αρπάξουν γεωπολιτικό χώρο, να ενισχύσουν το στρατιωτικό τους δυναμικό στην ανατολική Ευρώπη και να πλησιάσουν (στα σύνορα) της Ρωσσίας», υποστήριξε ο Σόιγκου.
Στο ίδιο πνεύμα ήταν και η ομιλία του αρχηγού του γενικού επιτελείου στρατού της Ρωσσίας Βαλέρι Γκερασίμοφ ο οποίος επικεντρώθηκε στην προσπάθεια «απόλυτης ηγεμονίας» των ΗΠΑ σε έναν κόσμο τον οποίο επιθυμούν «να φτιάξουν σύμφωνα με τις επιθυμίες τους».

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply