Στό στόχαστρο τῶν τοκογλύφων ἡ κυβέρνησις;

Οι πράκτορες των τοκογλύφων, που ο ΣΥΡΙΖΑ και τα ΜΜΕ αποκαλούσαν «Γενεά των 700 ευρώ», στοχοποιούν τώρα τον ίδιο τον …ΣΥΡΙΖΑ, που αργεί να κάνει την κωλοτούμπα του συμβιβασμού.

Οι …«περιούσιοι» φωστήρες Stiglitz και Krugman ξαναμπαίνουν στο κάδρο, όπως κατά το πρώτο μνημόνιο το 2010, που είχε επιμεληθεί ο επίσης …«περιούσιος» Strauss-Kahn.

Ευτυχώς, υπεύθυνος για τα οικονομικά της Ε.Ε είναι ο (επίσης) …«περιούσιος» Moscovici. Κάποιες επαναλαμβανόμενες …«συμπτώσεις» αποδεικνύουν ότι έχουμε να κάνουμε με κανόνα  και μάλιστα …απαράβατο.

Σίγμα

έγραφα τον Μάρτιο του 2010: 

Σε αυτό το video:

 δείτε πως αναπτύσσεται η κρυμμένη πίσω από το χιούμορ προπαγάνδα που μας έχουν συνηθίσει χρόνια τώρα οι Νίκος Δήμου, Τάκης Μίχας, Μάθιου Νίμιτς, Ιος της Ελευθεροτυ-CIAς, Σκοπιανοί, Τούρκοι και πολλοί γενίτσαροι εντός κι εκτός συνόρων.

Οι Έλληνες ή GAY-REEKS, που ζουν στην HELL-ASS και μαζί τους o άλλος «γελοίος» Αχμαντινετζάντ κλπ, κλπ. Δείτε «αστείο» video που έπαιξε η Σκοπιανή Τηλεόραση. Αντι-ιρανική προπαγάνδα υπήρξε και στην ταινία «300» του Λεωνίδα όπου ο Ξέρξης σκόπιμα παρουσιάστηκε ως καλολαδωμένος και ξυρισμένος gay κάτι που εξόργισε τους θρήσκους Ιρανούς καθώς η απεικόνιση δίπλα είναι αυτή που αποδίδεται στον Πέρση Βασιλιά. Μοτίβα γνωστά και προπάντων ΚΡΥΑ ΠΑΓΕΡΑ, ΒΛΑΚΩΔΗ έως ΕΜΕΤΙΚΑ και τόσο … βαρετά που μπορείς να ακούσεις μόνο σε συζητήσεις δεκατριάχρονων χαζών παιδιών. Δείτε εδώ.

Κι όμως οι κλασσικοί πρακτορίσκοι των μεγάλων Ευρωπαϊκών καναλιών που τα παίρνουν από τους γνωστούς «φιλανθρωπικούς κι αριστερούς» κύκλους των μεγαλοχρηματιστών στις ΗΠΑ, από την CIA, τo NATO, τον SOROS, τον PAULSON και λοιπά ευαγή ιδρύματα…καταφεύγουν σ’αυτό το εμετικά κρύο χιούμορ για καθυστερημένους, προσπαθώντας να κτυπήσουν ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! Είναι δείγμα του ήθους που βασιλεύει σε αυτούς τους κύκλους εβραίων χρηματιστών κερδοσκόπων που η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ πληρώνεται για να τους αποκαλεί ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ και ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! Αυτούς που έχουν βάλει στόχο να βυθίσουν στην δυστυχία και την φτώχια εκατομμύρια Έλληνες. Μήπως οι πράκτορες των ΗΠΑ στις Ελληνικές εφημερίδες που βοήθησαν Αμερικανικές εταιρείες να καταληστεύσουν τα κονδύλια των Ολυμπιακών Αγώνων δεν ήξεραν ότι μπήκαμε στην ΟΝΕ με λαμογιές; Δεν το ήξεραν οι Τεγόπουλοι, δεν το ήξεραν στο Λαμπρακιστάν;

Και βέβαια αυτή η συντονισμένη ανθελληνική προπαγάνδα που θα πλήξει ακόμα και τον τουρισμό μας ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ από την πλευρά των Ελλήνων δημοσιογράφων, ΑΝΤΙΘΕΤΑ… θα ενισχυθεί διότι και οι Έλληνες δημοσιογράφοι έχουν ΤΑ ΙΔΙΑ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ κι αυτός είναι ο λόγος που μας βομβαρδίζουν με εκπομπές που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε ρατσιστές…ώστε να βάλουμε ΕΜΕΙΣ το χέρι στην τσέπη για την ΕΝΤΑΞΗ των μεταναστών στην Ευρωπαϊκή κοινωνία.

Η φύλαξη των συνόρων και η κοινωνική ένταξη των λαθρομεταναστών ΔΕΝ είναι ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ πρόβλημα για τους εταίρους μας στην Ε.Ε, αλλά καθαρά ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
Με αυτόν τον τρόπο θα μας βάλουν οι Ευρωπαίοι να πληρώσουμε τις ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ των ΠΑΣΟΚΩΝ (από την εποχή του Ανδρέα) που παρίσταναν τους χουβαρντάδες-ευεργέτες σοσια-ληστέςμε ΞΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ και με επιδοτήσεις-απάτες για εικονικές αποσύρσεις φρούτων.

Για τη ενορχηστρωμένη ανθελληνική προπαγάνδα…οι αστραπόγιαννοι τρόμπες της NET ζήτησαν την «ουδέτερη» κι «αυθόρμητη» αποψη του ΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ…που ουδεμία σχέση έχει με τα Αμερικανικά συμφέροντα στη χώρα μας. Οι NEW YORK TIMES έδιναν χώρο στον Νίκο Δήμου για να αποκαλεί τους Έλληνες …Αλβανούς που νομίζουν ότι είναι Έλληνες.

ΚΑΙ ΩΣ ΤΡΟΜΠΕΣ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ …στην επίθεση των ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΜΕ της Ευρώπης …η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ τηλεόραση που ΕΜΕΙΣ ματώσαμε να πληρώνουμε…
…ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ εάν είναι ΔΙΚΑΙΕΣ ή ΑΔΙΚΕΣ οι επιθέσεις κατά της χώρας μας!!! Είναι μία τεράστια ψευδαίσθηση να πιστεύουμε ότι ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ εργάζονται για το καλό μας.
Οι κύριοι στην κυβέρνηση και τα ΜΜΕ είναι …ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ. Κι ακριβώς όπως οι ΜΑΦΙΟΖΟΙ… έτσι κι αυτοί πληρώνονται για να συνεχίσουν ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ και να ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ τον κοσμάκη ανενόχλητοι.

Σήμερα στο ΒΗΜΑ, μετά τον θάνατο του Λαμπράκη, έκαναν πρωτοσέλιδο όλους αυτούς τους …«φιλέλληνες» που μισθώνουν τις υπηρεσίες ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ, ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ, ΤΡΑΒΕΣΤΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ, προέδρων ΔΕΚΟ, ΣΥΡΙΖΑίων κλπ.
Ποιος όμως έχει τους όρχεις να πει την αλήθεια;

Ας δούμε όμως μερικές …τρελλές συμπτώσεις…
Γράφει το ΒΗΜΑ για το μυστικό δείπνο των κερδοσκόπων και  στο άρθρο θα δείτε μια απαλή περιγραφή για τις απόπειρες χρεωκοπίας της χώρας μας που κάνει ο Εβραίος John Paulson, «φιλάνθρωπος κι αριστεριστης», ΚΟΛΛΗΤΟΣ του Εβραίου George Soros… , που έχει στοιχηματίσει 4 ΔΙΣ ευρώ στο ό,τι η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ! 
Για να πετύχει η χρεωκοπία…μπορείτε να φανταστείτε ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΑΡΙΑ έχουν πέσει στις τσέπες των δημοσιογράφων της Ευρώπης αλλά κι Ελλήνων-γενιτσάρων ώστε να ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ αυτό το μεγάλο στοίχημα. Αλλά αξίζει να δούμε τις …«συμπτώσεις» στην πεντάδα που συνεδρίασε για …λογαριασμό μας:

NOURIEL RΟUBINI … Εβραίος από το ΙΡΑΝ.

GEORGE SOROS … Εβραίος από την Ουγγαρία.

JOHN PAULSON … Εβραίος και διευθυντικό στέλεχος στο 92Y, κορυφαίο Εβραϊκό club.

STEPHEN SCHWARTZMAN … Εβραίος (στην διπλανή στήλη στο κάτω μέρος).
O δε διοργανωτής Στέλιος Ζαββός …τυγχάνει να έχει ΚΟΥΜΠΑΡΟ τον μεγάλο Εβραίο «φιλέλληνα» GEORGE SOROS (πηγή: ΙΣΟΤΙΜΙΑ).
●●● Και βαπτίσια και επαφές -σε κλειστή εκδήλωση στην Αθηναϊκή Λέσχη- περιελάμβανε το πρόγραμμα του μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος στην Αθήνα, την επίσκεψη του οποίου απεκάλυψε το προηγούμενο Σάββατο η «Ι». Την Τετάρτη ο Σόρος βάπτισε την κόρη του φίλου του επιχειρηματία Στ. Ζαββού (ZeusCapitalPartners, κ.λπ.).
ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ;;;

ΠΩΣ ΕΤΥΧΕ βρε παιδί μου 4 στους 5 να είναι …Εβραίοι σ’αυτό το …«φιλανθρωπικό» και προπάντων …«ΑΡΙΣΤΕΡΟ» meeting;;;
 Και βέβαια η λίστα των …«εκλεκτών» και …«γνησίων» απογόνων του θεού Χριστιανών και Ιουδαίων δεν τελειώνει εδώ.
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας έτρεξε να παραβρεθεί σε συνέδριο που οργάνωσε ο Εβραίος οικονομολόγος JOSEPH STIGLITZ.
Εκείνες τις ημέρες έκανε δηλώσεις κι ο Εβραίος KENNETH ROGOFF που συγκαταλέγεται σε λίστα Εβραίων Οικονομολόγων ΕΔΩ. Οι Εβραίοι χρησιμοποιούν συχνά τέτοιες λίστες για να γνωρίζονται μεταξύ τους και να δικτυώνονται.
Ακομα και στην wikipedia υπάρχει δυνατότητα να ερευνήσει κανείς για Εβραίους Παραγωγούς Ηollywood, ηθοποιούς κλπ. Πληροφορίες για την γενετική συνέχεια (my ass) των Εβραίων, που κατηγορούν εμάς για ΡΑΤΣΙΣΜΟ διαβάστε εδώ. Για την προβληματική Ελλάδα μίλησε και ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που λέγεται Dominique Strauss Kahn που είναι φυσικά ΕΒΡΑΙΟΣ.
Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ο PAUL WOLFOWITZ ήταν επίσης Εβραίος. To 23% των 400 ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ…τυγχάνει να είναι ΕΒΡΑΙΟΙ κι να σκεφτεί κανείς ότι στις ΗΠΑ αποτελούν … ΜΟΝΟ το 1,7% του πληθυσμού.
Σύμπτωση κι αυτή…

Τελικά αξίζει να απορεί κανείς για ποιον λόγο υπόκεινται σε …«διωγμούς» οι Εβραίοι; Χιλιάδες είναι τα ντοκιμαντέρ για το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ που γύρισε το εβραιοκρατούμενο Hollywood αλλά ΚΑΝΕΝΑ δεν μπαίνει στην ουσία του ζητήματος.
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τολμάει να δόσει απάντηση στην ερώτηση του ΓΙΑΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ κι όχι στους Ελβετούς ή τους Βέλγους;

Έτσι ο Εβραίος δημοσιογράφος των LA Times JOEL STEIN μας ενημερώνει και χαριτολογεί για το ότι o …News Corp. President Peter Chernin (Jewish),
Paramount Pictures Chairman Brad Grey (Jewish),
Walt Disney Co. Chief Executive Robert Iger (Jewish),
Sony Pictures Chairman Michael Lynton (surprise, Dutch Jew),
Warner Bros. Chairman Barry Meyer (Jewish),
CBS Corp. Chief Executive Leslie Moonves (so Jewish his great uncle was the first prime minister of Israel),
Metro Goldwin Mayer Chairman Harry Sloan (Jewish) and

NBC Universal Chief Executive Jeff Zucker (mega-Jewish)

 

Οι Εβραίοι χρησιμοποιούν συχνά τέτοιες λίστες για να γνωρίζονται μεταξύ τους και να δικτυώνονται.
Ακόμα και στην wikipedia υπάρχει δυνατότητα να ερευνήσει κάποιος για Εβραίους Παραγωγούς Ηollywood, ηθοποιούς κλπ.
Πληροφορίες για την γενετική συνέχεια (my ass) των Εβραίων, που κατηγορούν εμάς για ΡΑΤΣΙΣΜΟ διαβάστε εδώ.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Στό στόχαστρο τῶν τοκογλύφων ἡ κυβέρνησις;

Leave a Reply