Ἡ «πρώτη φορὰ ἀριστερά» κουκουλώνει ΟΛΑ τὰ σκάνδαλα τῆς διαπλοκῆς!!!

Η «πρώτη φορά αριστερά» απεφάσισε να κουκουλώσει όλα τα σκάνδαλα της διαπλοκής μεταξύ Τοπικής Αυτοδιοικήσεως και κυβερνήσεως για να μην ανεβούν τα ποσοστά της …Χρυσής Αυγής!
Η Δικαιοσύνη πέφτει σε δεύτερη μοίρα…
Καλλίτερα να μείνουν τα λαμόγια ελεύθερα παρά να ανεβεί η Χρυσή Αυγή! Ἡ «πρώτη φορὰ ἀριστερά» κουκουλώνει ΟΛΑ τὰ σκάνδαλα τῆς διαπλοκῆς!!!

Με λίγα λόγια…
Επειδή θα ενοχοποιηθούν όλα τα κόμματα και μοιραία θα εμπλακούν χιλιάδες λαμόγια του ΠΑΣΟΚ, που σήμερα επανδρώνουν τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν συμφέρει ούτε στην …«πεντακάθαρη» αριστερά το άνοιγμα των φακέλων.
Χωρίς ντροπή και χωρίς την άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης ανακοινώνει δημοσίως …το μεγάλο κουκούλωμα.

Τα χιλιάδες λαμόγια που ρήμαξαν τα ταμεία της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως μπορούν να κοιμούνται ήσυχα.
Καλοφάγωτα  λοιπόν…
Με εντολή Βούτση.

Σίγμα

(Visited 56 times, 1 visits today)
0 thoughts on “Ἡ «πρώτη φορὰ ἀριστερά» κουκουλώνει ΟΛΑ τὰ σκάνδαλα τῆς διαπλοκῆς!!!

  1. ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΟΙ … ΥΦΑΡΠΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ´Δ´ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ´Δ´ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ … ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ .

    Η ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ … ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ … ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ … ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ .

    ΤΑ ΜΟΝΑ … ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ … ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ … ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ, ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟΥ … ΣΑΜΑΡΑ .

    ΕΤΣΙ, ΑΠΟ ΤΟ … ΤΗΓΑΝΙ, ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ
    … ΚΙ ΑΠΟ ΔΩ, ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ … ΚΡΑΣΙΑ .

Leave a Reply