Ξένοι πράκτορες δροῦν στά Σκόπια;

«…Το περιστατικό, όπως τονίζεται, έγινε πριν από τρεις ημέρες, και ο άνδρας αυτός στο παρελθόν είχε οδηγήσει 80 εθελοντές στην Ουκρανία, για την υπεράσπισή της έναντι της Ρωσσίας. Σύμφωνα με τις σερβικές ειδικές δυνάμεις είναι γνωστός ως «τυφλοπόντικας» και αναφέρεται ως πρώην πράκτορας της Εθνικής Υπηρεσίας του Μαυροβουνίου….»Ξένοι πράκτορες δροῦν στά Σκόπια;2

Σύλληψη ξένου πράκτορα στο Κουμάνοβο

Ένας άνδρας από την Ποντγκόριτσα (Μαυροβούνιο) με σερβικό επώνυμο συνελήφθη στο Κουμάνοβο από την αστυνομία των Σκοπίων, κατόπιν υποδείξεως των σερβικών δυνάμεων ασφαλείας.

Το περίεργο είναι ότι μετά την σύλληψή του, παρεδόθη στην πρεσβεία των ΗΠΑ στα Σκόπια, όπως σημειώνει δημοσίευμα του σκοπιανού Press24, το οποίο δημοσιεύθηκε και από τα αλβανικά μέσα ενημερώσεως της FYROM.

Το περιστατικό, όπως τονίζεται, έγινε πριν από τρεις ημέρες, και ο άνδρας αυτός στο παρελθόν είχε οδηγήσει 80 εθελοντές στην Ουκρανία, για την υπεράσπισή της έναντι της Ρωsσίας. Σύμφωνα με τις σερβικές ειδικές δυνάμεις είναι γνωστός ως «τυφλοπόντικας» και αναφέρεται ως πρώην πράκτορας της Εθνικής Υπηρεσίας του Μαυροβουνίου.Ξένοι πράκτορες δροῦν στά Σκόπια;1

Οι σερβικές δυνάμεις, γράφει για το ίδιο θέμα, η αλβανική Lajmpress ότι είχαν υποψίες για διοργάνωση τρομοκρατικών επιθέσεων με βετεράνους του UCK στην Κοιλάδα του Πρέσεβο (στην νότιο Σερβία).

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply