Ὅσο πιὸ πολλοὶ πράκτορες εἶναι σὲ μία κυβέρνησιν…

Τόσο καλλίτερα …λειτουργεί, διότι τόσο καλλίτερα ελέγχεται!!!

Τα ξένα αφεντικά θέλουν να βάλουν στην κυβέρνηση όσους πράκτορες έχουν στην αντιπολίτευση, ώστε να μην απαιτείται να ψηφίζει η …αντιπολίτευση, για να περνούν οι νόμοι της …συμπολιτεύσεως, όπως έγινε με το 3ο Μνημόνιο.

Το σύστημα ξεβρακώθηκε, η θεατρική παράσταση της Βουλής άρχισε να μην πείθει και οι πολίτες αντί να διχάζονται άρχισαν να ενώνονται.
Άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι οι κλόοουν της Βουλής εκπροσωπούν αποκλειστικά τα ξένα συμφέροντα, υποκρινόμενοι τους …«εθνοσωτήρες», με ειδικότητα την πρόκληση διχασμού ανάμεσα στα θύματα και τον πλήρη αποπροσανατολισμό των θυμάτων, ημών των καθυστερημένων.

Προσοχή μόνο γιατί το σύστημα παράγει συνεχώς …«αντιστασιακούς ….λαγούς» που έχουν σκοπό τον αποπροσανατολισμό και την απώλεια πολύτιμου χρόνου.

Από την ΝΔ ξεπήδησε ο …«αντιστασιακός» Καμμένος…
Από το ΠΑΣΟΚ ξεπήδησε το …«αντιστασιακό» Ποτάμι κι…
Από τον ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζουν την …«Αριστερή πλατφόρμα».
Παράλληλα ετοιμάζουν και τον Λεβέντη, τον λάτρη του πράκτορα Γεωργίου Παπανδρέου, κι έχουν σε αναμονή-ετοιμότητα και τον ΑΝΤΑΡCIA, τον Τζήμερο, τον Βαλλιανάτο, τους ΟικΩλόγους κλπ για να σκουπίσουν τα …ψίχουλα, που θα πέσουν από το τραπέζι.

Ὅσο πιὸ πολλοὶ πράκτορες εἶναι σὲ μία κυβέρνησιν...1

 

Ὅσο πιὸ πολλοὶ πράκτορες εἶναι σὲ μία κυβέρνησιν...2

Το πιστοποιητικό προδοσίας ενός πολιτικού είναι η προβολή του στα κανάλια των μνημονιακών εφοπλιστών και λαμόγιων της οικονομίας.
Όποιον έδειξαν τα κανάλια είναι γιατί είναι δικός τους και ξέρουν ότι τον διαφημίζουν, τον κάνουν αναγνωρίσιμο κι ο Έλληνας εκλέγει τους αναγνωρίσιμους.

Ὅσο πιὸ πολλοὶ πράκτορες εἶναι σὲ μία κυβέρνησιν...3

Ψηφίστε λοιπόν κόμματα που δεν έδειξαν ποτέ τα κανάλια.
Μας πωλούν COCACOLA…
Εμείς θα πάρουμε MaoMaoCola…
Να μην ξέρουν από πού τους ήρθε και πώς να αναδιοργανωθούν.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply