Τὸ …σφυροδρέπανον τοῦ Βαρουφάκη!!!

Τὸ ...σφυροδρέπανον τοῦ Βαρουφάκη!!!Ξέρω ότι στεναχωρώ μερικούς, αλλά κι΄ αυτοί γνωρίζουν, ότι εγώ ποτέ δεν έπεσα από τα σύννεφα για τον γόνο της πτωχευμένης χαλυβουργικής και ΟΧΙ μόνον.

Ο Βαρουφάκης είναι ένας από τους σύγχρονους πρίγκιπες του χυδαίου πολιτικού αμοραλισμού, εκπρόσωπος ενός υπερεκσυγχρονισμένου ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ – και αδίστακτου Νεοφιλελευθερισμού.

Αυτά που τον κατατάσσουν στον νεονασισμό και στον άκρατο νεοφιλελευθερισμό, είναι ο τρόπος ζωής, οι επαγγελματικές και πολιτικές στοχεύσεις του, οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ συναναστροφές του, αλλά πολύ περισσότερο τα μέσα που πάντα χρησιμοποιεί, για να επιτύχει τους σκοπούς των πολιτικοοικονομικών συμφερόντων του.

Είναι πλέον δεδομένο, ότι το σφυροδρέπανο δεν συγκινεί ούτε τους κομμουνιστές, από τον νου των οποίων, είναι αδιανόητο να περάσει η σκέψη, να πάνε σε κοινωνική εκδήλωση, με το διεθνές σήμα του κομμουνισμού στο πέτο.
Μπορεί ΟΧΙ ένας κομμουνιστής, αλλά ΝΑΙ για έναν Βαρουφάκη, που θέλει και μπορεί να κάνει τα ΜΜΕ να ασχολούνται με πάσαν μαλακία του.

Ο περί ου ο λόγος πολιτικός κατακάθης, πήγε όπως βλέπετε στην εικόνα, σε εκδήλωση για τα 80χρονα της «αριστερής» L’Humalite, με το σφυροδρέπανο στο…. πέτο!!!!!
Ήταν ο μόνος που σκέφθηκε τέτοια μαλακία!!!!! Ο μοναδικός….

ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ, δεν είναι να μιλάς για την κατάντια του Βαρουφάκη. Αυτός έμπορος-πλασιέ του ηλεκτρονικού ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ νομίσματος είναι, την δουλειά του κάνει…
ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ, πρέπει να (ξανά)μιλάμε για την κατάντια συμπάσης της αριστεράς, η οποία μπορεί ξεδιάντροπα και συμμαχεί με κάθε διάβολο για να αντιπολιτεύεται ποιους;
Τα αφεντικά του Βαρουφάκη!!!!!!!!!!!!

Μπαρμπανῖκος

(Visited 353 times, 1 visits today)
One thought on “Τὸ …σφυροδρέπανον τοῦ Βαρουφάκη!!!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Τὸ …σφυροδρέπανον τοῦ Βαρουφάκη!!! | «Οι φοβερές σημαίες, ξεδιπλωθείτε στον αέρα !» ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ blog

Leave a Reply