Ἐὰν οἱ κεφαλὲς τῆς Μαφίας …νομοθετοῦν…!!!

Ἐὰν οἱ κεφαλὲς τῆς Μαφίας ...νομοθετοῦν...!!!Όταν αυτοί που νομοθετούν βρίσκονται στην κορυφή μαφιόζικων κυκλωμάτων, που όλο κατηγορούνται κι όλο ξεπλένονται από την …«ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη, με τα κατάλληλα επιδόματα δεν χρειάζεται να απορούμε για το οτιδήποτε…

Ἡ Χρυσῆ Αὐγὴ ἀγαπᾶ καὶ τὴν …Λιάνα Κανέλλη!!!

Ξέρουμε…

Σίγμα.

«Βροχή» δικογραφιών προς την Βουλή για υπουργούς και βουλευτές

Από τον Άρειο Πάγο – Ποιους αφορούν και για ποιες υποθέσεις

Από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου πήραν τον δρόμο για την Βουλή δικογραφίες  κατά νυν και τέως υπουργών, καθώς και κατά βουλευτών.

Οι δικογραφίες αφορούν στον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για Θέματα Ευρωπαϊκών υποθέσεων, Νικόλαο Ξυδάκη (για την θητεία του ως αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού), τους πρώην υπουργούς Ευάγγελο Βενιζέλο, Χαράλαμπο Αθανασίου, Ευριπίδη Στυλιανίδη, Παναγιώτη (Νότη) Μηταράκη και Ιωάννη Ζαχινίδη.

Αναλυτικότερα, κατά του κ. Ξυδάκη έχει υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά πολίτης μετά από δημοσιεύματα του Τύπου που ανέφεραν ότι στενός συνεργάτης της περιφεριάρχου Ρένας Δούρου, συμβασιούχος του Ελληνικού Φεστιβάλ, διορίστηκε ως μετακλητός υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου στο γραφείο του κ. Ξυδάκη. Ο πολίτης στην μήνυσή του κάνει λόγο για αξιοκρατία, κλπ.

Άλλη δικογραφία αφορά σε μηνυτήρια αναφορά του δικηγόρου Κώστα Πλεύρη, ο οποίος εγκαλεί τους κ.κ. Βενιζέλο και Αθανασίου, για εκβίαση, απάτη, παράβαση καθήκοντος και άλλα συναφή αδικήματα, με αφορμή το ότι δεν του κατέβαλε το Λιβυκό κράτος την αμοιβή του -16 εκατ. ευρώ- από την δικαστική  διαμάχη που κέρδισε ως εκπρόσωπος του Λυβικού κράτος με αντίδικο τεχνικές εταιρείες.

Ακόμη, δικογραφία από την Εισαγγελία Διαφθοράς, αφορά στον κ. Στυλιανίδη, ως υφυπουργό Εξωτερικών το 2004, μετά από αναφορά της Γενικής Διευθύνσεως ΥΔΑΣ του υπουργείου Εξωτερικών. Σύμφωνα με την αναφορά εντοπίσθηκε χρηματοδότηση προς ΜΚΟ ύψος 50.000 ευρώ για αγιογράφηση του Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κομοτηνή, μετά από επιστολή του Μητροπολίτη Δαμασκηνού.

Για τον τέως υφυπουργό  Αναπτύξεως Παναγιώτη Μηταράκη η δικογραφία σχηματίσθηκε μετά από δημοσιεύματα του Τύπου και σχετική ερώτηση στην Βουλή, αναφορικά με την προκαταβολική καταβολή επιχορηγήσεως για αιολικό σταθμό στην Εύβοια, χωρίς να υπάρχουν τα αναγκαία δικαιολογητικά.

Η τελευταία δικογραφία αφορά στον κ. Σαχινίδη, μετά από μηνυτήρια αναφορά της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημίσεως, καθώς την εμφάνισε ως αυτουργό της δολοφονίας δυο συντρόφων του.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

(Visited 136 times, 1 visits today)
Leave a Reply