Δὲν θὰ ἀφήση τὸν κομμουνισμὸ νὰ πεθάνῃ ἡ …Ν.Δ.!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι κακό που η Πρωτομαγιά παύει να είναι ημέρα απεργίας και γίνεται επίσημη αργία. Αρκετά πια με την υποκρισία και τους εξωραϊσμούς. Αργία ήταν πάντα ούτως ή άλλως.

Και εδώ, στην Γερμανία, επίσημη αργία είναι, με τον νόμο, χωρίς φρου φρου και αρώματα και ονομάζεται «Ημέρα της Εργασίας», (Tag der Arbeit), ημέρα κατά την οποία τιμάται η εργασία.

Τώρα βέβαια η ακραία σοσιαλιστική ΝΔ είχε τις αντιρρήσεις της. Διαβάζω ότι ο κ. Τζαβάρας ξεσπάθωσε στην βουλη, λέγοντας ότι «απομυθοποιείται ο συμβολισμός» και ότι «όλος ο κόσμος της εργασίας ήθελε να την αισθάνεται με διαφορετικό τρόπο». Έτριξαν τα κόκκαλα του Λένιν από συγκίνηση στο άκουσμα του επαναστατικού λόγου και κτύπησε ο συναγερμός στο μαυσωλείο..

Μόνον κόκκινη σημαία με σφυροδρέπανο δεν ξεδίπλωσε από τα έδρανα ο συμπαθής βουλευτής. Μιλάμε πια για σκιζοειδείς καταστάσεις. Η δεξιά να υπερασπίζεται την διατήρηση των αριστερών συμβολισμών και να ζητά να παραμείνει η πρωτομαγιά ημέρα απεργίας.

Τελικά την τιμή της αριστεράς στην συγχυτική Ελλάδα θα την σώσει η ΝΔ. Αυτή θα υπερασπισθεί την χώρα από την νεοφιλελεύθερη λαίλαπα του Σύριζα. Αυτή θα διατηρήσει ζωντανές τις αξίες του κομμουνισμού που βάλθηκε να απομυθοποιήσει ο τριπλός πράκτωρ της Μέρκελ και των Ρότσιλντ Τσίπρας. Η ΝΔ δεν θα αφήσει τον κομμουνισμό να πεθάνει.

Οι άνθρωποι (οι νεοδημοκράτες δηλαδή) είναι ικανοί αν ο Αλέξης αποκηρύξει και τον Στάλιν να κάνουν καθιστική διαμαρτυρία έξω από τον Περισσό απαγγέλοντας Ρίτσο. Όχι, όχι, δεν είναι αλήθεια, σταματήστε τις καμπάνες, ο Στάλιν δεν πέθανε, είναι εκεί στο παγκόσμιο πόστο του και άλλα τέτοια αντισυριζαϊκά (ο Κικίλιας θα τα τραγουδά ντυμένος με στολή κομσομόλου).

Αντιπολίτευση στον Σύριζα να είναι και ό,τι νάναι. Αντιπολίτευση από τα Lidl βέβαια. Τόσο μπορούν.

Θέμης Καζαντζίδης

 σχετικά:

Πρωτομαγιά, ἀργία ἤ ἀπεργία;

εἰκὼν

(Visited 81 times, 1 visits today)
Leave a Reply