Θὰ ἐνοχλῇ πάντα ἡ Ἀμφίπολις…

ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΝΟΝ Η ΑΜΦΙΠΟΛΙΣ

Όταν η εξουσία του πολιτισμού, αποφασίζει να κάνει παιχνιδάκια, σπεύδουν οι πρόθυμοι δημοσιογράφοι να παίξουν το ρόλο τους. Έκοψαν τα ΕΣΠΑ λοιπόν από Βεργίνα, Πέλλα και Αμφίπολι!!! Πω πω πω, πόλεμος κατά της Μακεδονίας. Είναι καλύτερο να ακούγεται έτσι, παρά να στοχεύσουν μόνο την Αμφίπολι που είναι και το ζητούμενο. «Χέστηκαν» στο ΥΠΠΟ για Βεργίνα και Πέλλα. Ίδρωσε και το αυτάκι της Κας Κοτταρίδου, που έως τώρα πήρε πακτωλό χρημάτων για τις ψευτοαιγές της Βεργίνας.

Κλαίνε οι χήρες λοιπόν, κλαίνε και οι παντρεμένες. Στόχος η Αμφίπολις και μόνον αυτή, τίποτα άλλο. Τρία χρόνια τώρα, αυτήν πολεμούν. Βέβαια αυτό δεν γίνεται απροκάλυπτα, επιστρατεύονται όλων των ειδών οι «πρόθυμοι», για να δημιουργούν πάσης φύσεως αναχώματα. Το αποτέλεσμα είναι ορατό σε όλους. Πάμε στον τέταρτο χρόνο απραξίας στην ανασκαφή και αν δεν αλλάξει κάτι θα περάσουν 44.

Βεργίνα, Πέλλα και Αμφίπολις λοιπόν. Έτσι περνάει και έμμεσα το μήνυμα, ότι όλα ίσα και όμοια είναι. Και καλά εκεί στο ΥΠΠΟ ανεξακρίβωτης χώρας, την ισοπεδωτική τους δουλειά κάνουν, εσύ δημοσιογράφε, γιατί παίζεις το παιχνίδι τους; Στόχος είναι μόνο ο δήμος σου δήμαρχε Αμφιπόλεως και η δικιά σου ανασκαφή. Εσύ είσαι η «χήρα» και πάρε τα μέτρα σου. Οι «παντρεμένες» μια χαρά είναι.

Τσίντσιφος Ἀστέριος

(Visited 118 times, 1 visits today)
Leave a Reply