Διατὶ τὸ σκάνδαλο δὲν ἀρκεῖ νὰ φαίνεται ἀλλὰ πρέπει καὶ νὰ εἶναι!!!

Ας έχετε και κάτι άλλο υπ΄ όψιν σας κοθώνια…
Όλα αυτά τα κατ’ ευφημισμόν δημοσιογραφικά σάϊτ που έχουν σηκώσει ψηλά την υπόθεση της Novartis, χωρίς ν’ ασχολούνται με την ουσία της ιστορίας, παίζουν με το ΑΖΗΜΙΩΤΟ το παιχνίδι του Τσίπρα, αποπροσανατολίζοντας τον ελληνικό χυλό από τα καθημερινά του προβλήματα, που είναι η πείνα, η δυστυχία, οι περικοπές μισθών και συντάξεων και οι επερχόμενοι πλειστηριασμοί κατοικιών.
…και η εποπτεία της χώρας από τους δανειστές μέχρι το 2025.

Μια ζωή κορόιδα, μια ζωή μαλάκες, μια ζωή γιουσουφάκια της κάθε εξουσίας.

Τελικά οι τύποι είναι για γέλια και για χονδρές κλωτσιές.
Σύμφωνα με το διαβιβαστικό που ανάγνωσε η Τασία Χριστοδουλοπούλου οι ανωτέρω (πρώην πρωθυπουργοί και υπουργοί) φέρονται να κατηγορούνται για τυχόν δωροληψία κρατικών αξιωματούχων του άρθρου, παθητική δωροδοκία και απιστία σχετικά με την υπηρεσία το αντικείμενο της οποίας έχει συνολική αξία άνω των 120.000 ευρώ στρεφόμενη κατά του δημοσίου και η ζημία που προξενήθηκε ή απειλήθηκε για δημόσιο υπερβαίνει το ποσό 150.000 ευρώ.
Χαρτζηλίκια δηλαδή αν είναι αληθεια κι’ αυτοί μας έπρηξαν τα παπάρια με τις προμήθειες εκατομμυρίων.

πηγὴ

Και οι φερόμενοι ως κατηγορούμενοι κρατούν, ως μ@λάκες, χαρακτήρα και δεν τους ξεκ@λιάζουν δικαστικώς.

Κανείς σας δεν μπορεί ν’ αρνηθεί πως ειδοποίησα εγκαίρως.

Αν δεν φύγει το κλιμάκιο της CIA, που έχει κατσικωθεί από το 74, θα μας πηγαίνουν γ#μιώντας, μέχρι να ολοκληρώσει την δουλίτσα του ο υπαλληλάκος και να τον βγάλουν στην σύνταξη, με παχυλό εφάπαξ.
Ρωτήστε και τον Ρουμπάτη, να σας πεί τι τραβάει και δεν το μαρτυράει…

Νομίζω ότι το έχω ξαναγράψει αλλά η επανάληψη δεν βλάπτει, ειδικά σ’ αυτούς τους καιρούς.

Πέρυσι, λοιπόν, σ’ ένα συνέδριο δικαστικών-εισαγγελέων απ΄ όλη την Ευρώπη εδώ στο Στρασβούργο, ένας Έλληνας εισαγγελέας (όνομα και μη χωριό), που είχε «περάσει» σαν τον Παπαγγελόπουλο και από την ΕΥΠ, δήλωσε φόρτα παρτίδα στους Έλληνες συνδαιτημόνες του, στο καφέ του Συμβουλίου της Ευρώπης.

«Εσείς ποιός νομίζετε ότι κυβερνά την Ελλάδα, ο Τσίπρας; Η ΕΥΠ με τους Αμερικανούς κυβερνά» είπε γελώντας.

Κι’ εγώ ακόμη κλαίω από ζοχάδα, που δεν παίρνετε τίποτα χαμπάρι.

Επαγωγικός συλλογισμός

  • Αρχές του 2014, όπως ομολογεί στο βιβλίο του ο ίδιος ο Ερβέ Φαλσιανί, συναντήθηκε στο Παρίσι με τον …Κώστα Βαξεβάνη, που τον πίεσε, λέει, να αναφέρει εμπλοκή στην Λίστα Λαγκάρντ της γυναίκας ενός υπουργού Οικονομικών και της μάννας του Γιώργου Παπανδρέου.
  • Τον Σεπτέμβριο του 2015 αλλά και τον Μάρτιο του 2016, πάλι στο Παρίσι, ο Φαλσιανί, που δημοσιοποίησε την λίστα Λαγκάρνα, συναντήθηκε με την νυν Εισαγγελέα της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, στην οποία έδωσε -όπως είπαν οι παπαγάλοι της εποχής – στοιχεία που πιστοποιούν την δράση πανίσχυρων ονομάτων – μελών πολιτικών οικογενειών, συγγενών πρώην πρωθυπουργών, εν ενεργεία πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας, που μάλιστα διετέλεσαν και υπουργοί, αλλά και επιχειρηματιών.
  • Μεγάλη αβαντίτσα τότε στον Τσίπρα και στην παρέα του αλλά μετά ο Φαλσιανί καταδικάσθηκε από την Ελβετική Δικαιοσύνη σε 5 χρόνια φυλακίσεως για διακεκριμένη οικονομική κατασκοπεία.
  • Τρείς εβδομάδες πριν ο Βαξεβάνης προανήγγειλε, μέσω του Documento του, ότι ηχηρά ονόματα πολιτικών εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Νovartis και από κοντά η Τουλουπάκη, έστειλε μια έωλη δικογραφία στην Βουλή.

Ολοκλήρωσε τον συλλογισμό σου ρε μας γκάστρωσες…
Τι να ολοκληρώσω ρε παπάρα, άμα είσαι μ@λάκας και δεν καταλαβαίνεις.

Το ήξερες ρε ότι η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη είχε ασχοληθεί παλαιότερα με το …θέατρο;

Όχι ρε αλλά τώρα, που είδα την δικογραφία για την Novartis, το κατάλαβα

Τηλεφωνική πληροφορία εξ’ εγκύρου πηγής…
Ένας από τους προστατευομένους μάρτυρες στην υπόθεση Νovartis, έχει καταγγείλει εγγράφως σεξουαλική παρενόχληση απ’ αυτούς που του πήραν κατάθεση.
Αναφέρει, επί λέξει:
«Με κάλεσαν» να καταθέσω και με έκλεισαν σ’ ένα σκοτεινό δωμάτιο. Εμφανίσθηκαν μπροστά μου τρείς ολοτσίτσιδοι, με κάτι μαλαπέρδες να σου κόβεται η ανάσα, με ξεβράκωσαν δια της βίας και με έστησαν μπρούμητα στο τραπέζι.
Μπροστά μου υπήρχε ένα χαρτί με την …κατάθεση μου.
Ή την υπογράφεις ή σε ξεκ@λιάζουμε, μου είπε ο πλέον «προικισμένος» της παρέας.

Αναμένονται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις…

ALERT!!!
Μετά το φιάσκο με την Novartis, ξηλώνεται ο Ρουμπάτης από την ΕΥΠ, ο Βαξεβάνης φεύγει οικονομικός μετανάστης στην Βενεζουέλα, ο Καρτερός συνταξιοδοτείται και πάει να περάσει τα τελευταία χρόνια του στην Τασκένδη και ο Πολάκης κόβει το «μαύρο» γιατί τον πειράζει και του ξεφεύγουν λόγια και κουβέντες.

Κακά τα ψέμματα…
Τα καλύτερα μυαλά-πανέ της χώρας, ετοιμάζονται να την εγκαταλείψουν..

 

Διαβάζω:

« Άνοιγμα λογαριασμών ζητάει το FBI»
« Γραμμένες σε βίντεο από το FBI οι καταθέσεις των μαρτύρων»
« Αυτοί είναι τα βαθειά λαρύγγια που μίλησαν στο FBI»

…και αναρωτιέμαι:
Έ
νας παπάρας δημοσιογράφος, που να γνωρίζει την αγγλική, δεν ευρέθη να ρωτήσει το FBI, αν γνωρίζει αυτήν του την δραστηριότητα;
Ούτε καν οι πρεσβείες και τα ελληνικά προξενεία στο Αμέρικα…

Να σας πώ κάτι πριν πάω να κοιμηθώ ήσυχος και γαλήνιος;

Μαλώνει ο Μάκης με τον Βαξεβάνη, για το γεγονός ότι ο πρώτος έβγαλε στην φόρα τα στοιχεία της κυρίας-βαθύ λαρύγγι της υποθέσεως Νοvartis.
Ο θείος ή ο μπαμπάς, (δεν θυμάμαι ακριβώς) του Μάκη ήταν επί χρόνια προϊστάμενος της τότε ΚΥΠ.
Το πρώην αφεντικό του Βαξεβάνη στον Σκάι ο Γιάννης Ρουμπάτης, είναι τώρα επικεφαλής της ΕΥΠ.
Συμπέρασμα:
Ο παλιός είναι αλλιώς…

Ῥούσσης Νῖκος

Σημειώσεις

Novartis: Ο βίος και η πολιτεία του δικηγόρου των προστατευομένων μαρτύρων.

Επειδή ουδείς εκ των αεικίνητων ρεπόρτερ των Αθηνών ασχολήθηκε, με το να σας παρουσιάσει μία συνοπτική εικόνα για τον «βίο και την πολιτεία» του Παύλου Σαράκη, του δικηγόρου που εκπροσωπεί τους «προστατευομένους μάρτυρες» στην υποθεση Novartis, είπα να μπω εγώ στον …κόπο.

Μην φαντασθείτε, όμως, ότι πλακώθηκα στα τηλέφωνα με τις ανά την Ευρώπη «πηγές» μου ή ότι αναζήτησα το «who is who» του σε μυστικά κιτάπια και ντοκουμέντα.
Στο Βικιπίντια μπήκα ρε και ιδού τι βρήκα.

Πολιτικώς, λοιπόν, ο Παύλος Σαράκης, ασχολήθηκε με την πολιτική, ως στέλεχος της φοιτητικής παρατάξεως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Στην διάρκεια παραμονής του στην Ιταλία συμμετείχε ενεργά στους Χριστιανοδημοκράτες του Giulio Andreotti. Το 2002 ήταν υποψήφιος σύμβουλος στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (ΔΣΑ) με το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Παξινού. Στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου 2012 είχε θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής στην Β’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών, με την Νέα Δημοκρατία. Την 1η Οκτωβρίου 2013 διεγράφη από τα μητρώα της Νέας Δημοκρατίας, μετά την ανάληψη της υπερασπίσεως των βουλευτών της Χ.Α Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρου. Η μη προφυλάκισή τους, μετά την απολογία τους στους ειδικούς ανακριτές, προκάλεσε τότε έντονους πολιτικούς τριγμούς. Το 2014 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Γλυφάδα με τον ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό συνδυασμό της «Δημιουργικής Διαδρομής», ερχόμενος πρώτος σε σταυρούς προτιμήσεως.
Τον Ιανουάριο του 2016 επανέκαμψε στην Νέα Δημοκρατία.

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1969. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εμβάθυνε τις γνώσεις του στο Ποινικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης. Είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και Συμβουλίου της Επικρατείας. Ασκεί μαχόμενη δικηγορία με κύριο αντικείμενο το Ποινικό Δίκαιο. Είναι Νομικός Σύμβουλος σε εταιρείες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Συμπεριλαμβάνεται στην λίστα προτεινομένων δικηγόρων της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας έχει συμμετάσχει ως υπερασπιστής σε ποινικές δίκες όπως: στην δίκη απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου υπερασπιζόμενος βασικό κατηγορούμενο που βαρύνετο και για «συμβόλαια θανάτου», στην δίκη της απαγωγής της κόρης του δημάρχου Ιωαννίνων Σοφίας Γκόντα, στην δίκη «Βεντέτας» στην Κρήτη, στην δίκη της αποδράσεως με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού των Αλκέτ Ριζάϊ και Βασίλη Παλαιοκώστα, καθώς και σε υποθέσεις όπως το Σκάνδαλο Στημένων Αγώνων 2011 στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (Koriopolis[3]), αλλά και στην «υπόθεση της Χίου» με τους Κούρδους αυτονομιστές της DHKP-C[4] που συνελήφθησαν να μεταφέρουν βαρύ οπλισμό. Τον Δεκέμβριο του 2014 υπεράσπισε πρόσωπο που κατηγορήθηκε ότι αποπειράθηκε να εξαγοράσει ψήφους βουλευτών κατά την διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας (Υπόθεση «Χαϊκάλης Gate»).

Το 2015 υπερασπίσθηκε βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση «NOOR 1», του πλοίου που μετέφερε τόνους ηρωίνης από την Μέση Ανατολή στην Ελλάδα. Το 2016 ανέλαβε την υπεράσπιση βασικού κατηγορουμένου στην δίκη για τις προμήθειες στα εξοπλιστικά προγράμματ και ειδικότερα αυτήν του αντιπυραυλικού συστήματος ASRAD-HELLAS. Την ίδια χρονιά ανέλαβε και την υπεράσπιση αξιωματούχου, που βαρύνετο για το αδίκημα της απιστίας για το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Το 2017 προσέφυγε για λογαριασμό πελατών του στην αστική Δικαιοσύνη κατά της Ελβετικής Τράπεζας Julius Baer [8], διεκδικώντας αποζημιώσεις για εξαπάτηση αυτών.

Προσέφυγε τον Αύγουστο του 2016 ενώπιον των Αμερικανικών Αρχών, Securities and Exchange Commission & Department of Justice, για αθέμιτες πρακτικές της πολυεθνικής Φαρμακοβιομηχανίας Novartis στην Ελλάδα, βάσει του ομοσπονδιακού νόμου των ΗΠΑ (FCPA). Η δημοσιοποίηση της υποθέσεως των Ελλήνων πληροφοριοδοτών (Whistleblower) για την Novartis τον Δεκέμβριο του 2016, προκάλεσε την ενεργοποίηση και της Ελληνικής Δικαιοσύνης .

Τον Δεκέμβριο του 2007 υπήρξε θύμα απόπειρας δολοφονίας με καυστικό υγρό στον Ν. Κόσμο, όπου τραυματίσθηκε σοβαρά στο πρόσωπο και αναγκάσθηκε να απέχει για μακρύ χρόνο από την επαγγελματική του δραστηριότητα. Η εις βάρος του εγκληματική ενέργεια, μετά από πολύχρονη αστυνομική και δικαστική έρευνα, ανέδειξε ως ηθικούς αυτουργούς επιόρκους αστυνομικούς και ως φυσικούς αυτουργούς άτομα του οργανωμένου εγκλήματος. Κίνητρο των δραστών ήταν οι αποκαλύψεις του για ύπαρξη κυκλώματος στην ΕΛ. ΑΣ που συνεργαζόταν με το οργανωμένο έγκλημα .

Διετέλεσε το 2004-2005 μέτοχος και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.. Είναι ενεργό μέλος στο Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, στο Ελληνορωσσικό Εμπορικό Επιμελητήριο, στο Ελληνογερμανικό καθώς και στο Ελληνογαλλικό. Διατηρεί το ομώνυμο Δικηγορικό Γραφείο «Παύλος Σαράκης & Συνεργάτες» στην Αθήνα.

Δεν κάνω κανένα σχόλιο, έτσι για να «σκάσετε».

Για να μην πιάνεστε κοροϊδα πάντως, καλό είναι να ξέρετε ότι για να ζητήσει μία χώρα από άλλη, άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού που έχει εκεί Έλλην, θα πρέπει αυτός ο Έλλην να ευρίσκεται στην φυλακή, κατηγορούμενος για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος με βάση επίσημη δικογραφία. Όλα τ’ άλλα, αν μου επιτρέπετε, είναι π@ύτσες και μάλιστα …ροζ!

Άλλο Novartis κι’ άλλο Quo Vadis…
…Διότι αυτοί δεν ξέρουν ούτε που πάνε ούτε που ευρίσκονται!

Απορώ πώς γίνεται τώρα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, που είναι ορκισμένος εχθρός του Μαρινάκη για την υπόθεση του ΝOOR 1, να κάνει πρώτο του θέμα τις δηλώσεις του δικηγόρου των « προστατευομένων μαρτύρων»  που το 2015 υπερασπίσθηκε βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση «NOOR 1» , του πλοίου που μετέφερε τόνους ηρωίνης από την Μέση Ανατολή στην Ελλάδα.

Παρακαλούνται οι κύριοι Σαμαράς, Πικραμμένος, Βενιζέλος, Αβραμόπουλος,Στουρνάρας, Γεωργιάδης, Λοβέρδος, Λυκουρέντζος, Κουτρουμάνης και Σαλμάς, που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Novartis, ν’ αφήσουν πάραυτα τα σάλια και τις διαψεύσεις και αν είναι καθαροί και αμόλυντοι, να τους πλακώσουν στις αγωγές, ξεκινώντας από τον Kostas Vaxevanis, και να τους ξεκωλιάσουν, ζητώντας τα μαλλιοκέφαλά τους για αποζημιώσεις.
Καλύτερη ευκαιρία να κονομήσουν δεν θα βρουν…

Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια….

Και τι είπαμε ότι επαγγέλεσθε αγαπητέ;
Προστατευόμενος μάρτυς.!
Δηλαδή;
Ε να, μου φορούν μια κουκούλα, μου βάζουν κι’ ένα ψευδώνυμο, λέω ότι θένε να πώ και την βγάζω πίπ@.
Και δεν φοβάσθε μήπως σας «τσιμπ@υκώσει» κάποιος ψυλλιασμένος;
Έλα μωρέ, που να με βρούν, αφού είμαι προστατευόμενος.
Αυτό να μου πείς….

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply